Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
A sövényvágójuk egyáltalán nem. A fűkaszájukat ma "felpróbáltam", de egyszerűen nem állt kézre. Persze biztos jobban személyre lehet szabni, de nekem valahogy nem tetszett.
Itt ezeket favorizálják. Egyébként tényleg Komatsu és nem rossz gépek. De az eredeti Komatsu-n, volt rezgéscsillapítás is. Ezeken nincs, de cserébe könnyebbek. Valamit-valamiért.
Mi a fenének? ÉN vettem meg az utolsót. És ezt onnan tudom, hogy kettőt akartam, de már csak egy volt. És hogy azóta nem lett, az azért biztos, mert aki behozta, ma is foglalkozik Komatsuval, DE CSAK ALKATRÉSZT tud szerezni. Ő Németh Kálmán, és az ERFAKER volt a cége, ami a Komatsukat behozta, amíg a Husqvarna le nem állította. Mellesleg biztosan nem "tőlük" vetted, hanem tőle. Ugyanis egy idős ember egymaga a Larix.
Szép napot mindenkinek! Van egy új Husquarna 545rx kaszám. Szerintetek létezik, hogy a gyári karburátor beállításon módosítani kellene? Folyamatosan az az érzésem hogy túlpörög a motor. Szerintem nekem ennél kisebb fordulat is elég volna nekem. Próbálom nem tövig húzni a gázt és azonos fordulaton tartani, de a Husinak nagyon érzékeny a ”gázpedálja”. Nem is eszik keveset a gép. Van valakinek valami tapasztalata ezzel a géppel? Állítsam visszább a magasfordulati csavart a karbin? Köszönöm.