26 vízválasztó lesz a klub életében,addig kell kimaxolni az eredményeket és a jelenlegi anyagi bőséget. Ha a széljárás változik nem lesz ML, dunaaszfalt,vodafone (?) stb nagy valószínűséggel.
Mindezeket ellensúlyozná,ha kulcsjátékosokkal tudnánk hosszabbítani/ igazolni 26utánig szóló szerződésekkel,ez egyben jelenthetné azt is,hogy 26után is lesz veszprémi csúcskézilabda,jelenleg a mának élünk úgy érzem
Ha tényleg nem szólhat bele nagyon szomorú, de egyben furcsa is. A sportigazgató első felelős a játékosok igazolásáért az edző kívánsága alapján összefésülve a klub anyagi lehetőségeivel, ha jól tudom. Laci neve nagy vonzerő a játékosberkekben, szerintem többet nyomott a latba Ludo és Nedim megszerzésében, mint a " Momo által felvázolt hosszútávú terv". (mellékesen pont a tervet nem nagyon látom játékunkban most, az erőt, azt igen). Sanszos, hogy Laci támogatja Momo hosszabbítását, csak így tud együtt dolgozni edzővel. De ha váltani akarnának is, május van, reménytelen nagy nevet találni. Bár a Győr megpróbálta, de ők sokkal nagyobb bajban voltak.
Pasqual bejelentkezett, ez 100%. Voltak beszélgetések, de CSZ megmattolta. Gondolom ennél a klubnál nem annyira jó az, ha valakit nem lehet irányítani és mondjuk közli, hogy mindenki csinálja azt amit tud és ott ahol kell. (A CEO pl ne a pálya mellett vagy a zsűriasztal körül legyen, se a játékoskijáróban a játékosokkal pacsizva..)
És még csak az sincs,hogy ez esetleg Momòék ellen szòlna, de ha bejelnlentkezik egy Ortega vagy Pascual, nem sok olyan klub van akik nem csapnának le ràjuk...
Semmi konkrétatat nem tudok, Bembi bejegyzésére támaszkodtam. Elképzelhetőnek tartom. Nézve a BL FF-be jutó 8 meccset, férfi-női vegyesen, 3 párharc látszik eldőltnek. Csak szurkolóként (sem topjátékos, sem edző nem vagyok) úgy tűnik, mindhárom az edzőnek köszönhető. Canayer leiskolázta Jichát. Carlosról írtam hozzászólásomban, addig kevert, míg...élvezet volt a Barca 2. félideje. Mai nap, valamelyikünk írta, megérkezett a szakma Győrbe. Nagy Laci remek lapot húzott Chema hosszabbításával, de tönkre teheti renoméját Ilic hosszabbításával. Erőből tartunk a fél FF-nél....ez kevés egy Magde, Monte, Barca sziporkázó, élvezetes játékával szemben. Náluk van Claar, Kristiansson, Mem, nálunk Nedim, Omar, Dragan, minden csapat fantasztikus...de náluk profi edzők is vannak. Visszatérve kérdésedre, lövésem sincs mit szeretne Fabregas, de edzőnél nem e szinthez szokott. Figyelmedbe ajánlanám Görbicz ballépését Kirkellyvel...győztek a játékosok, Görbének meg kellett hátrálnia. Baj? Nekem nem, 7 gól "Per Viperák ellen"
Az egyik Fórumtárs írta, hogy 25-ben távozik. Azt pedig már megfigyeltem, hogy az Illetőnek igen jók szoktak lenni az értesülései, bárcsak most tévedne...
Szerződése van.. Ha megy, olyan összegért, ami lelóg az asztalról. 25-ig marad, mindegy mi történik.. Az hogy egy játékos egy edző miatt menne el, kicsit bizarr.. Főleg, hogy részben miatta jött..
Ezt tényleg sokan aláírnák. Nem is játszott jól az Aalborg ellen, lehet belső feszültség az ok? Mint ahogy írtátok, a végén puszta erőből kerekedtünk felül. Ez Kölnben kevés lenne, egy Magdét csak erőből legyűrni nem lehet. Csodáltam Ortega meccselését, eleinte a PSG szárnyallt, de addig forgatta a keretet, míg meg nem találta, utána sziporkázott a Barca, szép meccs volt. Vagyis edző kell, különben kár a pénzt játékosokra költeni. Elgondolkodtam, győznünk kell jövő héten. De így van FF, szinte biztos bajnokság és kupa....vagyis marad Ilic, Fabregas nem...nehéz érezni, mi lenne a jobb. Legrosszabb esetben FF sincs, Ilic mégis marad, elvégre május van lassan, edzőt leakasztani ilyenkor nem könnyű. Nem túl vidám kilátások.
Igen, a 3 év alatt semmi újat nem hozott a kispad, pedig ez sokak szerint a valaha volt legkomolyabb keret Veszprémben. De hogy a pad nem hoz ki belőlük 40%-nál többet játékban az is biztos. Mit akarunk Kölnben? Közeledtünk-e az élmenyőzhöz az utóbbi 3 évben? A hazai viszonyokat hagyjuk, főleg az idei Szegedet. És Momoékkal ez a langyos egy helyben toporgás marad.
Többnyire nekem is így rémlik, hogy ki és hol védekezik. Az szerintem adott a jelenlegi keret szerkezete miatt, hogy akik nem védekeznek magas szinten nem lennének jó alternatíva El-Deraa elé, legfeljebb Kosorotov helyett. (mert két nem védekező balátlövő túl sok lenne)
Akik hármast védekeznek (Köster, Briet, Srna, Carlsbogard) szerintem nem jelentenének támadásban előrelépést. És igazából nem hármas védő kellene, hanem kettes a csapatba El-Deraa helyett, szóval összességében szerintem nem lenne értelme a jelenlegi keret mellett. Kaddah-ot én az egyiptomi válogatottban eddig a szélen láttam csak védekezni. Kaddah szerintem is komoly játékos lehet, de az is benne van szerintem, hogy úgy végzi mint Jamali. Persze ez Kosorotovra is ugyanígy igaz lehet.
Vannak akik jobbak támadásban mint El-Deraa, de védekezésben kompromisszumot jelentenének. Szerintem ilyen Prandi, Sagosen, Johansson is. Sagosen ugyan a világ egyik legjobbja szerintem is, de valahogy nem tudnám elképzelni Remili mellett. (bár a PSG-ben volt már rá példa) Szerintem tipikusan két dudás egy csárdában esete lenne. Ezzel együtt még ha én is úgy gondolom, hogy a többiek komoly erősítést jelentenének, már csak a szerződéseik miatt se hiszem, hogy bárki reálisan felmerülhet közülük, hacsak nem történik valamilyen váratlan dolog.
Lauge ha jól értettem nem folytatta ilyen szinten a játékot, így vele talán fölösleges számolni ezentúl.
Hesham sokat sérült és az egyiptomi válogatottban előtte van El-Deraa. Ha megússza további sérülések nélkül, pár év múlva lehet tényleg alternatíva lehet szerintem is.
Wallinius esetén én nem láttam azt az X-faktort, igaz, nem is láttam olyan sokat játszani.
Johanessen most szenvedett achillesz sérülést, hosszú időre kiesett. És egyébként sem olyan meggyőző már egy ideje.
Nguessan, Lassa Anderson lehetnének talán leginkább jó megoldások. Előbbi most hosszabbított, utóbbinak 2025-ben jár le a szerződése és ha nem kerülte el a figyelmemet még nincs új bejelentve, pedig hasonló kaliberű játékosnak, pláne a németeknek már ilyenkor be szokott lenni jelentve a hosszabbítás. Nála szerintem akár még esélyünk is lehetne és értelme is lenne.
(persze ez csak egy erősen szubjektív vélemény a benyomásaim alapján, simán lehet, hogy több ponton sincs igazam)
Jobbátlövőbe és irányítóba vagy balátlövőbe semmi hír.
3-an mennek, akkor elvileg 3 érkező lesz.
Én nem bánnám, ha 2 játékos (irányító, balátlövő) helyett csak 1 ember jönne, de az valami extra, amolyan irányító/átlövő, mint volt pl. Lauge vagy Palmarsson.