Fárasztó egy hétvége volt, éljen a bárányhimlő, az egyiknek most múlt el, jön a következő turnus, ha esetleg van olyan aki szeretné, hogy gyermeke túl essen rajta még bármilyen utazás elött, szóljon, összeugrunk :DDDD
ne máááá. most miért kell évszámot írni!! igeene, naggyon rég voltam arra. NAGGYON. na. Nem is tudom miért írtam mesevárost, már alig emlékeztem, először kertitörpéket akartam... :))) ott följebb a főuton a gombavizsgálótól fölfelé a kakaózók után balra volt egy jó kis étterem...az sincs már? mennyit jártunk arra kajálni, de nem jut eszembe hogy hívták. Tényleg kicsi voltam... még Tictac-ot is csak Gyöngyösön lehetett kapni. :))
De rég lehettél arra, édes Istenem...:) Én 90-ben kezdtem a sulit ott, és mikor a Mesevárost meg akartuk nézni, (ahol egyébként egy hihetetlenül kedves bácsi volt!:), már csak egy papírt találtunk a kapura függesztve: "A Meseváros bezárt, kérem, ne csengessenek"...:(( A gombavizsgáló akkor még volt egy darabig, ma már híre-hamva sincs...:( Ismerem a Mátrát, innen Kékesig egész jól, rengetegszer bejártam!:))
húúúú én már jó rég jártam arra, biztos sok minden megváltozott. Emlékszem,hogy volt az egyik kertben ilyen meseváros-szerű... nagggyon tetszett akkor. Meg elmentünk gombát szedni, lett egy egész kosárral. Ott a központban volt egy gombavizsgáló. Meg is nézte. Összesen 1 ici-pici volt csak jó az összesből. :))
Minden évben ott nyaraltunk, több helyen is, mennyit kirándultunk, jó volt most visszaemlékezni!!! :))
Hívd már föl, folyton van valami kifogás. és folyton vizsga, meg külföld...ez eltart majd életed végéig...ki fog Rád addig várni?????!!!! Hívd fel, aztán majd huzhatod az időt. na. (ha tényleg gyáva vagy, akkor szólj... :))) Most lesz 4 nap.
Szia!!!!:)) Tudod, oda én mindig örömmel megyek...90-től oda jártam suliba, ismerem az egészet...mégis, mikor csak tehetem, ott vagyok! ma kisvasúttal mentem én is, annyi előnye van a busszal szemben: lassabb, ingyen van, és lehet kifelé bambulni az ablakon!:)) A strandot nem próbáltam, mert nem szeretem a hideg vizet!!;-)) Örülök, hogy Téged is kellemes élmények kötnek oda!!!:))