Látod, már ilyen rég beszéltünk - vagy elfelejtettem, vagy sosem tudtam, hogy vega vagy. Valahogy nem volt téma ... igaz, hogy ez még régebben a lovak korában volt.
az hogy vega vagyok, eros tulzas. az utobbi idoben nagyon keves hust ettem, es par hete egyaltalan nem. mondjuk ugy, hogy ismerkedem, de ez meg messze nem egy eletforma atvetele.
a lovak korat azert eroltetem, mert egyszeruen nem hiszek a szememnek, hogy ezt le birta irni, es bele sem pirul.
mar ne is haragudj kislany, de szerinted lehet erdemben reagalni olyan mondatokra, mint "a lovak koraban" meg "szemet kozott a gyongy" meg "ne menstrualj, mert az egeszseges"?
a vegetarianizmus onmagaban klassz dolog, de ha ilyen idiotat csinal az emberbol, mint ez a gyikarc itt parral lejjebb, aki meg azt sem mondja meg mikor volt a lovak kora, akkor menten abbahagyom es visszaterek a husra.
az nem zavar, hogy hazudsz? nem egy tulsulyosnak mondtad, hanem altalanos tanacsokat adtal te es egy magyar zsivany nevu masik erdekes ember az eveszavarosoknak ugy altalaban. hogy nyomjanak naponta 50-60 fekvotamaszt, mert az jo.
es megegy kerdes: mikor volt a lovak kora? sajnos amig erre nem kapok valaszt kenytelen vagyok teged komplett idiotanak nezni.
Csak egy vélemény, ha megengeditek, erről az egészről ami itt folyik:
Úgy tudom a topik címe Vegetarianus étkezés pro és kontra, nem pedig Hülyézzük le, küldjük el a ....-ba a vegetarianusokat. (És most még finoman fogalmaztam az itt eluralkodott stílust tekintve...)
Én nagyon szívesen olvastam volna, akár még részt is vettem volna egy olyan társalgásban, ami kultúrált hangnemben folyik, de ez itt úgy tűnik nem lehetséges. :-(
Nekem úgy tűnt, azt itt megszólaló vega emberek nem mondtak sértő dolgokat a húsevőknek, egyszerűen felsorakoztatták az érveiket. Könyörgöm, ha nem is értetek vele egyet, akkor sem kellene ilyen stílusban mocskolódni, ahogy azt sokan teszitek! Ez itt már nem vita réges régen, hanem a "Hogyan rugjunk bele, és alázzuk meg mégjobban akinek más a véleménye" neveztű verseny. Lehet, hogy ezt nagyon jófej dolognak tartjátok, de szvsz inkább magatokat minősítitek.
Nos, ugyan nem sokat szóltam hozzá a témához, de "kívülállóként" nekem ilyen érzésem támadt olvasva a topikot... :-(
alma baratnod kb.ugy menstrual,mint te,ne csodalkozz!van gyereked? vagy szeretnel? alma egy masik vedoje a felesegerol irt valamit,tehat neki van. nevere mar nem emlekszem,pedig neki szolna a kerdes,hogy asszonynal is elmulasztottak a menstruaciot,hany eves?van gyerek?
vagy a salatabol/babbol bujik ki,mint a mesekben?
nem erzed magadon a hihetetlen okossagot,mikor ennyi buta gyokerrel beszelsz? ugye,hogy ugye!
mars orvoshoz!
tovabbra is szeretem a zoldsegeket,es igen keves hust eszek,de nem vallasi es/vagy filozofiai okokbok.plane nem hulyesegbol.egy kis epret azert most ennek!!!
szep lassan felfortyanok. ide figyelj, de idiota elmebeteg, szerinted egy 180 centis, 40 kilos anorexiasnak honnan a picsabol van eronlete akarcsak napi 1 fekvotamaszhoz is?
Visszaneztem azert most en is, hogy is volt ez. Igen, ebben a topikban mondtam, egy tulsulyosnak.
Booaaa!
Ez ne zavarjon. Egyebkent kaptam tole egy kedves emailt, amiben azt irta, hogy szokott sportolni.
Persze itt ebben a topikban annyi altalanositassal, az informaciok keveresevel, idiotizmussal talalkoztam, hogy ez sajnos beleillik ebbe.
A legjobb az, amikor a menstruaciomrol kerdezgettetek.
Ennyi lofeju idiota hogy tudott osszegyulni.... :)
nem mondja.pedig teljesen raizgultam mar a problemara.
te tomi!mikor volt a lokor????
beallok a sorba,egymondatos szerepre.
mikor volt a lovak kora????felolem hivhatod lokornak is,csak mondd meg MIKOR!!(valaki nem konrad lorenzzel peldalozott itt egyszer?lehet,hogy rosszul emlekszem)
Szerezz egy barátnőt. Olyat aki sokat és hangosan nevet. Vidd el vacsorázni, egyél utána epret kis pezsgővel, szeretkezzetek nagyokat vedd el feleségül, foglalkozz kevesebbet a székleteddel és nemzz sok egészséges és egészséges gondolkodású gyereket.
Legalább egy lehetséges útját megtaláltam már annak, hogy a hülyeség hogyan nem öröklődik tovább. Megnyugtató. (És most nagyon cinikusnak érzem magam és valószínűleg az is vagyok.)
Azért menj el orvoshoz és vond le a megfelelő következtetéseket. És egyél sok Twix-et, ha szereted. Meg belga csokit. És tatárbifszteket is jó fűszeresen.... A vörösbort ki ne felejtsd!
annyi mindent akartam irni, hogy annak mar neki sem allok. a jozan paraszti esz teljes hianya, meg nagy az isten allatkertje, ezt osszatok be. meg szerencse, hogy IRL el lehet kerulni ezeket az embereket, vagy elkuldeni a halal f@szara, amit komolyan is vesznek, es sertodotten dagonyazva a sajat felsobbrenduseguk tudataban nem terjesztik a kozelemben ezt a sok orbitalis baromsagot. nyers zoldseg, meg magok, b+... megall az esz :(
ez a topik olyan, mint amikor az ember utitarsa lat egy doglott galambot, es ovatlanul megkerdezzuk, hogy mi az? amikor valaszol es odapillantunk, mar tudjuk, hogy nem kellett volna...