Most hallottam, hogy országszerte kampányos csend lesz és szigoruan nem szabad politikai dolgokról beszélni, mert akkor bíróság miegymás. Épp ezért amig ez le nem jár, én is szünetelteni fogom a bloggolási szituációt. Ugyanis nem szeretném ha emiatt bezárnák az internetet. Amúgy vasárnap lesz a szavazási lehetőség amire személyesen kell elfáradnunk. Én úgy döntöttem, hogy biciklivel megyek mert fő az egészség és a levegőkörnyezet tisztántartása. Remélem a politikusok is tesznek ennek érdekébe, bár tudom, hogy a benzingyárak sok csúszópénzt fizetnek azért, hogy arra inspirálják az embereket, hogy autózzanak. Mert ez jobban megéri a politikának, mint mondjuk a bicikliutak. Na de nem politizálok és azt javaslom, hogy az olvasók se törjék meg a kampánycsendet, nehogy börtönbe kerüljenek emiatt.
Na azért én ennél szelídebb férfi divatbemutatóra gondoltam elsőre. Azt képzeltem el mentálisan, hogy pl. Frici, a hölgyek sorfala között pózolva, lassan elkezdi kigombolni a vadiúj ingét, láttatni engedve a szőrös mellkasát is. Aztán hirtelen váltással jön Nándi, tánclépésben, nyakig begombolva.... Nőihölgy Gt.-k milyen férfi divatbemutatót díjaznának ?
Végül is van óriáscsecsemő is, ám Béla nem azokra gondol, hanem picicsecsemőre. Íme a különbség. Azér nem mindegy. Editkének meg pláne nem lenne mindegy a szituáció.
a férfiszekció ami Endre, Frici én és tulajdonképpen Nándi . Na én ezen gondolkodom ukcve percek óta, hogy Nándi mi? Robot? Férfirobot? Vagy ufó személy külföldről?
Igen, ez a tulajdonképpen Nándi nekem is szemet szúrt. Biztos a kifutón sasszézás is az ő mentális ötlete volt. Mert valahogy Bélát nem annyira tudom vizuálisan elképzelni, mert ő szerény típikus.
Azt írja a mester, hogy : "a férfiszekció ami Endre, Frici én és tulajdonképpen Nándi" No most ebből nekem az jön le, hogy Nándi nem egészen egyértelműen tartozik a férfi szekcióba.
Mini divatbemutató a munkaidő rovására egy saccperkábé 6,5 m hosszú kifutón. Gondolo9m, volt siker a kollegális kolléganők részéről. Az meg hogy Béla is segít feltérképezni a picicsecsemő lehetőségeinek lehetőségét.....ezt még értelmeznek kell.
A picicsecsemő az olyan, mint a csecsemő, csak sokkal picibb. A lehetőségek lehetősége meg... végig se tudom gondolni. Editke kismama lesz, és Béla segít feltérképezni. Nem a férje. Nem az egyéb barátja. Béla. Punktum. Ergo...?
2010. 04. 08. csütörtök, 13:08:54 óra Kedves Naplóm!
Nyílt egy új és modern ruhaturkáló szakbolt és a férfiszekció ami Endre, Frici én és tulajdonképpen Nándi el is mentünk, hogy személyesen megnézzük. Valemennyiünk nyári ing problémákkal kűzd. Kellemesen szétnéztünk és mindanyiunk kellőképen kivásárolta magát. Én egy vadonatúj csíkos öltönyinget vettem, a legújabb divatariányzat szerint. A többiek is az egyéniségük nek megfelelőképpen választották ki elég találékonyan. Amikor visszajöttünk a munkatárs hölgyek nagy elismerése közepette, mini divatbemutatót tartottunk. Félretoltunk két iróasztalt és így egy 6,5 méter hosszú kifutót eredményeztünk. Ezzel el is telt a délelőtt. Én még fogok menni turkálóba ugyanis Editkének megígértem, hogy elkisérem. Feltérképezi a gyerekholmik vagyis picicsecsemő, lehetőségeinek lehetőségét.