Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

T_H Creative Commons License 2013.10.30 0 0 7029

A rugót nem tudod kipattintani, hogy kivedd az izzót?

Előzmény: KFeri_2+4 (7025)
T_H Creative Commons License 2013.10.30 0 0 7028

Nekem is minden rendben, igaz a trafic elintézte, hogy legyen egy injector a polcomon :-(

Esetleg valakinek kicsit használt injector?  :-)

Előzmény: llaller (7022)
llaller Creative Commons License 2013.10.29 0 0 7027

lapos csavarhúzóval próbáld meg, izzó- foglalat közé beteszed, és csavaró mozdulattal több helyen átjáród, nekem leolvadt a műanyag a saruról faszán

Előzmény: KFeri_2+4 (7025)
llaller Creative Commons License 2013.10.29 0 0 7026

kösz csipike a választ, megpróbálom, a család jól van, remélem ti is jól vagytok, rárepülök a gázkarra, hátha

Előzmény: cs!pesz (7024)
KFeri_2+4 Creative Commons License 2013.10.28 0 0 7025

Sziasztok!

A Trafic-ban (2011) kiégett a bal első fényszóró. Milyen trükkel lehet leszedni az izzóról a csatlakozót? Nagyon rá van szorulva, a "fogjuk meg és húzzuk le" nem működik...

Feri

cs!pesz Creative Commons License 2013.10.28 0 0 7024

Szia Laller! Üdv a családnak, gyerekeknek, Zsoltinak...  Ja az egy másik család :)

Szóval én úgy tudom h. a gázpedálban két potméter féle lakik, az egyik növekvő a másik csökkenő értékeket számolgat miközben a lábfejedet mozgatod. 

Ha telemegy porral v. mit tudom én... elromlik, akkor vmelyik nem úgy számol ahogyan kellene. Na ilyenkor gondolom cserélni kell. 

Lehet h. hülyeség amit leírtam de nagyon profinak tűnik :).

Szép estét!

Előzmény: llaller (7023)
llaller Creative Commons License 2013.10.27 0 0 7023

beszéljük meg, mi az hogy : gázpedál helyzetérzékelő korreláció, egyébként szevasztok, ilyen hibaüzenetem van az OBD-n

llaller Creative Commons License 2013.10.26 0 0 7022

ilyen jók a vivarók, nincs mese

cs!pesz Creative Commons License 2013.10.25 0 0 7021

Szia!

Sztem mindenki csendben olvasgat. 

Előzmény: miti5 (7020)
miti5 Creative Commons License 2013.10.24 0 0 7020

Na mi történt ??? kihalóban a  trafic fórum

karimama Creative Commons License 2013.10.23 0 0 7019

Sziasztok!!!

Egy kérdésem lenne a hozzáértő fórumtársakhoz!!!
Megtudná valaki mondani a hátsókerék csapágy méretét, vagy számát???
  Előre is köszönöm!!!

Tisztelettel : karimama!!!

Palika82 Creative Commons License 2013.10.21 0 0 7018

Sziasztok....
Lenne 1 kis problémám 1 2.5 dci masterral.....
2800-nál jobban nem akar felpörögni a motor,de nem mindig.....Most leszaladt 4000 km-t és elkezdett benne világítani az izzítás vissza jelző és nem tudjuk mi lehet a baj.....
Valakinek valami ötlete lenne azt nagyon jó lenne mert nagyon messze van és haza kéne jönni e neki....
Minden tanácsot nagyon várok....
Elörre is kköszönök mindent...

Peter Tornoczi Creative Commons License 2013.10.20 0 0 7017

sziasztok.2004 es vivaron beallt a turbo .menet kozben feketen fustol.erdekelne hogy ki lehet e kotni vagy csak szallitani lehet?koszi a segitseget alofsz

walter65 Creative Commons License 2013.10.16 0 0 7016

Sziasztok !

Segítséget szeretnék kérni 2011-es Trafic vonóhorog bekötéshez,Valaki esetleg tudja hogy a bal hátsó oszlopban lévő kábelkötegben melyik vezeték mi? Szín szerint, esetleg rajz róla. Előre is köszönet a segítségért

I-200TX Creative Commons License 2013.10.16 0 0 7015

Nekem akkor volt olajos a váltó teteje is amikor 3l + olajt töltöttem bele a váltóba. A váltó tetejéből jön ki egy cső, és a végén egy műanyag lihegő sapka. Ha úgy tűnik, innen származik az olaj akkor inkább erre indulj el.

A váltó fölött a turbó cső megy keresztül./vastag fekete gumicső/ De ha az nem lukas akkor abból nem juthat ki az olaj, bár ha ott már ennyi mennyiségű olaj van az már nem jelent jót szerintem.

Előzmény: ok.trendi (7014)
ok.trendi Creative Commons License 2013.10.16 0 0 7014

szaisztok

mint mindenki én is a segitségeteket kérném ,bár az elsö vivarom igy tapasztalat nem sok

vivaro 1,9 dtci szitál a kormány ha kiforditom föleg ha balra huzom a jobb kanyarnál nem is annyira  ez állóhelyzetben is érezhetö hogy szitál oda vissza huzogatja az ember kezében

a volt tulaj szerint mert tul szélesek a kerekek (bár én ebben nem hiszek )

a másik dolog ami kanizsáról kecskemétig mentem vele és reggel megnézve olatócsa (elözöleg este nem volt ) még a váltó tetején is állt az olaj

a turbó végig jól dolgozott a volt tulajt hivtam egyszerre azt mondja a turbó olaj csö (viszavezettö ) lehett a baj mivel a turbó megy igy abban van olaj

nos erre nem tudok mit mondani nem értek hozá ,valakinek hasonló tapasztalata van ???

22-én megy szerelöhöz legalább mondjam mire figyeljen oda jobban a ti tapasztlatotok alapján

elöre köszönöm mindenki észrevételét és tapasztalatát tanácsát

jó utazást biztonságos közlekedést mindenkinek

ktmfun Creative Commons License 2013.10.14 0 0 7013

Sziasztok!

2003-as vivaro 101 LE. turbó megadta magát, tudtok esetleg eladót, vagy megbízható felújítót ?

Köszi

csipike01 Creative Commons License 2013.10.09 0 0 7012

A motortérben a fekete relédobozban vannak.

3 db relé kapcsolja a 4 fűtőszálat, az egyik egyszerre kettőt, a másik kettő egyet-egyet.

A fedélben elvileg benne van, hogy melyik relé micsoda.

A többi keresgélés kérdése.

Előzmény: I-200TX (7009)
mkarcsi66 Creative Commons License 2013.10.04 0 0 7011

Tisztelt márkatársak!

Nyáron vásároltam egy 2008-as Vivarót,tulajdonképpen ezidáig probléma nélkül működött,az utóbbi időben viszont úgy tűnik a váltószinkron kezdi megadni magát 1-2 fokozat néha nehezen vagy recsegve kapcsolható.Mielőtt megvettem, számomra a váltó akkor is kicsit nehezen kapcsolhatónak tűnt,de két autószerelő ismerősöm szerint , nem olyan precíz szerkezet- gyárilag. Ha esetleg valakinek ilyen jellegű problémája volt szivesen venném ha írna mi a megoldás? olajcsere,szinkroncsere ,stb.. és költsége.

üdv.MK.

miti5 Creative Commons License 2013.10.02 0 0 7010

helló!  Nekem szerkezetet cseréltek,igaz nekem már a sebességeket is alig vette,nem akart kiemelni hiába nyomtam padlóig,és a pedál tartó konzol is el volt deformálódva,azt is ki kellett venni és hegeszteni kellett( nem jött fel alaphelyzetbe,lábbal kellett felhúzni).

Előzmény: 7939 istvan (7004)
I-200TX Creative Commons License 2013.10.02 0 0 7009

Erre én is gondoltam, de jó volna tudni hol is található az a relé amelyik kapcsolja. Mivel 4 db vezeték van így gondolom, több relé is van. Lehet, azt tudni melyik relé kapcsolja a barna vezetéket?

Még valami. Van esetleg valakinek eladó tetőcsomagtartó?

Előzmény: cs!pesz (7006)
Berti1 Creative Commons License 2013.10.01 0 0 7008

Üdv Szaktársak!

Segítsetek ha esetleg találkoztatok már ilyen problémával!

Vivaro  1.9 d F9Q760 2006-os évjáratú autóról van szó.Indítás után nem reagál a gázra csak bizonyos idő elteltével,ez mindíg változó.Nem tudom van-e összefüggés de ha lekapcsolok minden fogyasztót akkor hamarabb magáhoztér.Pöccentésre beindul,jár alapjáraton és semmi.Majd egyet döccen az alapjárat és veszi a fordulatot.Semmilyen hibakód nincs benne.Szerintem lustább is a motor az átlagosnál,2500-tól kezd élni.A tulajt hiába faggatom,nem tud használható infót arról,hogy volt -e valami előzmény.Egyébként normálisan működik az autó a következő leállításig.Csatikat átnéztem,semmi rendelleneset nemtaláltam.Ebben kérném a segítségeteket.

hgellert Creative Commons License 2013.10.01 0 0 7007

Kedves tulajdonostársak!

Hat személyes Vivaromban van egy kárpitozott térelválasztó a második sor ülés mögött, amit ki akarok venni onnan.

Van valakinek tapasztalata abban, hogy  hogy kell ezt a legegyszerűbben csinálni? Változik ettől majd valami? -Úgyértem nő a menetzaj, vagy bármi ilyesmi apróság?

Ha esetleg van tippetek arra, hogy hogy lehetne egyszerűen és gyorsan ki/be-szerelhetőre alakítani, annak örülnék a legjobban.

Köszi!

cs!pesz Creative Commons License 2013.10.01 0 0 7006

Én is láttam már pár autónál az adott jelenséget.

Sztem tuti relé kapcsolja a fűtőszálakat így azokat kellene megvizsgálni h. nincsenek-e beragadva.

Gondolom azért olvad meg, mert nem kapcsolja ki. Ill kikapcsolja csak a relé be van égve.

Nem vagyok szaki csak tippelgetek.

Előzmény: I-200TX (7005)
I-200TX Creative Commons License 2013.09.30 0 0 7005

Üdv mindenkinek

Most, hogy kicsit hidegebb van ismét visszakötöttem a motortérben lévő vízmelegítőre a vezetékeket, de valami nem stimmel.

Mint a képen is látszik a barna színű vezetéken a csatlakozó meg van olvadva. Azt gondoltam a vízmelegítő lehet zárlatos ezért felcseréltem a csatlakozókat, de így is túlmelegszik a barna színű vezeték végén a csatlakozó műanyag háza.

Mi lehet a gond, és mit lehet tenni ellene?

7939 istvan Creative Commons License 2013.09.27 0 0 7004

szijasztok viváromba nagyon kemény a kuplung de valamikor meg normális vitem a szervizbe sztmonták hogy nefoglakozak vele majd ha elromlik tejesen ez volt a válasz.Ha valakinek volt márijen problémája irjátokle mán mitcseréltekle. Elöreis köszonöm meg BMWalufelnit 16 vagy 17 5x120 gundnélkül fellehet rakni vagy változtatnikel valamit rajta .

cs!pesz Creative Commons License 2013.09.26 0 0 7003

Zsolti!

Úgy néz ki sikerül a vezérlést kicseréltetni helyben. 

Az érdekelne h. a 2.0-nál kell-e cserélni a vízpumpát amiben ugye már közel 400e van? Ha igen melyik márkát, mindegy? 

Remélem nem baj...

(Így fizetnek) :)

Köszi

KFeri_2+4 Creative Commons License 2013.09.26 0 0 7002

Sziasztok!

Valaki egyszer ajánlott itt a fórumon egy újpesti(?) szakit, aki üléshuzatokat készít. Meg tudnátok írni az elérhetőségét (vagy a hozzászólás számát, amelyikben benne volt)? Köszönöm!

Feri

YURA ua Creative Commons License 2013.09.25 0 0 7001

nem lesz rajta púp,a lámpái pedig scudósnak néznek ki

T_H Creative Commons License 2013.09.25 0 0 7000

csak ez így nagyon fordos lenne

Előzmény: Pali.ua (6999)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!