nem - csak érdekesnek találom, amikor mindig ugyanazokba az emberekbe botlom a különbözô helyeken:-) lehet, hogy semmi különös nincs benne, mindössze hasonló érdelôdés (?)
Be vagy már sózva, mi? ;-)
Szoba tiszta (nagy kényszerrel betettem a space-t
;DDD) , bor is van, hmmm. nem rossz! :)
oroszul kellett tanulnod, ha idősebb vagy nálam;)
el lehet a bort olvasni így:)
Huhh! Az ICQ, MSM és Yahoo messenger társalkodóprogi... :-D A fenti neveken rákeresel, feltelepited magadnak, és különféle módokon - emailcim, nicknév, avagy csoportos keresés keresel ismerősöket és ismeretleneket rajta... Az ismeretleneket azok szokták kirakni, akiknek az ismerősökkel is elég forgalmuk van, mint pl. nekem :-D
Ezeken párbezédeket folytathatsz...
Az irc olyan program, ami szervereken át köt össze közvetlenben két gépet (DCC chat), beléphetsz egy csapat társalgó közé (olyasmi, mint a chat), vagy privizhetsz (msg) valakivel. A DCC kivételével az összes kapcsolódás tulajdonképpen egy adatfolyam feléd, amit a kommunikációs progid szed szét szobákra és privikre... a legismertebb program a mIRC, ezen a néven megtalálhatod... Totál antitálentumoknak is megtanitottam kezelni, vagyis neked nem lesz vele gondod :-D Ha érdekel egy téma, akkor próbálkozhatsz bejutni olyan helyekkel, ahol valszinüleg ezzel foglalkoznak, de mivel a nevek elég sokfélék, kiinduláskor javasolnám az irc.lap.hu oldalt, ahol sok szobát ismerhetsz meg a különféle témákban, hiszen a felajánlott helyek többnyire angol nyelvüek, mig itt magyar vonatkozást ismerhetsz meg...
Beállitandó serverek: irc.extra.hu és irc.elte.hu a legcélszerübb, a 6667 vagy 6668 porton... Ez a program feltételekor más adódni fog, megtalálod a helyét :-D De angol, szlovák, olasz stb szervereken is feljöhetsz, viszont sok magyar helyről azzal kapcsiból dobnak, mert a szemétkedők szoktak igy kapcsolódni...
És minden szobában vannak opok, valódik is, bot opok is, ugyhogy a rendre vigyáznak bőszen :-D
Ha a barátaiddal akarsz beszélgetni, akkor arra te is csinálhatsz külön társalgóhelyet, ha #-tel kezdődik, minden server látja őket...