Csakis Higgins-féle klasszisúak képesek ilyen nyögvenyelős után, 8-7-nél egy vastag százast odapörkölni, de nem tudok nem elmenni amellett, hogy mekkora lehetőséget dobott el Tian Pengfei a mérkőzés megnyeréséért
Félreértés ne essék, extrém gyenge. De legyünk teljesen biztosak abban, hogy ilyen állapotban nem sokan vannak akik zsinórban nyernék a frameeket, és nem esnének még jobban össze, függetlenül attól, hogy Tian mit játszik (akinek az állapotában bőven benne van az, hogy kivel játszik).
És ha (ami még mindig egy nagy ha) továbbjut, akkor a péntek-szombati meccsére kizárt, hogy ne szedje össze magát. Új meccs, új ellenfél, új motiváció, sok idő gyakorlásra. Sokszor volt már olyan, hogy az első körös meccsén gyengén játszva, vagy szerencsével továbbjutó játékos komoly eredményt ért el (Selby 2014, Trump 2019). Persze olyan is, hogy az első körben gyenge játékos a másodikban is az volt és simán kiesett, de őszintén remélem most nem ez lesz a helyzet.
Ki ez az új kommentátor? Nagyon lelkesen örült, amikor 2 falról eltette a pirosat Bingham a túlsó sarokba. Szerintem fluke volt, biztonságit akart, de lehet én látom rosszul :)
Yan hozza a Masters-en látott formáját, amin én őszintén szólva meglepődtem, mert azon kívül az egész szezonban semmit se mutatott. És így, hogy Gilbert is parádézik egyből élesebbnek tűnik az elsőre lefutottnak tűnő utolsó negyed.