Számomra viszont nem ez a legjobb dal a lemezen, ha rajtam múlt volna akkor inkább a Pure Heartsra csináltam volna a klippet, az sokkal jobban jellemzi az albumot. Ott is megvan a fogós refrén, de emelett súlyos is.
Meghallgattam a cd-t, és azt kell mondjam, valóban az egyik legpopularisabb dalból készűlt a klip. Ez egyben - számomra - azt is jelenti, hogy a legjobb dalból... A torokból ordítás, nyivákolás, hörgés nem az én műfajom, szerencsére ebből most kevesebb van az új lemezen, de a FF-hez ez is hozzátartozik :-). Kb. 4 dal tetszett nagyon.
Az elektronikusabb dalaikat jobban kedvelem, talán a Lamentation-t is azért (na meg a fantasztikus feeling-ű ének miatt :-)) kedvelem ennyire.
A Lamentation-t most láttam kb. negyedszer, és azt kell mondjam, hogy iszonyatosan bejön. Mennyire jellemzi a lemezt? Tudom, már volt róla szó, de mégis. Pl. mennyi rappelés van rajta? Az énektémák mennyire korrektek? Egyáltalán, a modernkedés az mennyire van ott? A Lamentation-re jellemző nem is tudom, minek nevezzem... ööö... monumentalitás, melamkólia? Nemtom. Szóval az a feeling megvan a többi nótában is? Ha nem, akkor milyen mégis? Fanok, segítsetek!
Valóban, a kiejtés néhol nem tökéletes, VA azért jobb angolos volt Pityesznél, de annyira nem vészes.
Ettől szerintem még lehet sikeres nyugaton, ha megnézed pl. a System Of A Down énekesének a kiejtése sem perfekt, mégis bírják őket angol nyelvterületeken is.
Szerintem a másik, ami gondot okozhat, az a kiejtés. A felületes hallgató számára ugyan jól hangzik, de egy angol anyanyelvű néha azért felszisszen, amikor olyat hall, hogy "vájd ópen ájsz" (gy.k. az eredeti kiejtés "ájz"). Egyébként elég jó és karakteres lett a lemez.
Köszi, ennyi.
Amúgy nekem az album páratlan számai jönnek be igazán. Azok a pörgősebb, "Fabrikosabb" dalok számomra.
Pityesz énektémai tetszenek, viszont VA szövegei változatosabbak, dúsabbak voltak.
Remélem, hogy elérnek valamit Fabrikék a klippel,
bár én inkább a kevésbé "populáris" címadó dalra csináltam volna klippet. Szerintem az a legjobb dal és legalább tényleg olyan stílusú, olyan réteget érint, akikhez valóban szólni szeretne a zenekar.
Nem rossz a Lamentation sem, de szerintem magyar zenekar nem sok nemzetközi sikerre számíthat, csinálhat bármilyen jó vagy "divatosabb" számot.
bazdmeg Dani, te hajnal 4-kor még részegen agonizáltál, most meg 9:54-kor basztatod az indexet...ez a rakkendroll...mi ma is megyünk herpes4all-lal, cum on, drink ...hheeehhhh
Hello mindenki!!! Láttátok a múlt héten Pityeszt meg Matyit a tv2 mit tippelsz ma estére a Vadangyalra című blokkban. Óriásiak voltak, remélem mindenki érezte az iróniát...Lebukott a tv2, mivel ők mondják az embereknek, hogy mit kell mondaniuk, így úgy állítják be, mintha mindenki azt a szemetet nézné. Ezen kívül csak annyit szeretnék mondani, hogy szombaton voltam a turnézáró bulin Kecskeméten, és hát hatalmas volt. Először sikerült úgy hallgatnom az új nótákat, hogy már ismertem őket, úgyhogy volt beindulás rendesen, de a srácok odafenn is mindent beleadtak. Egyébként nagyon bejött maga a város is. Most voltam ott először (bulizni) mind a belváros mind a klub nagyon király volt. A hely tele volt modern arcokkal, volt egy két jó nő is, meg hát viccelődésben sem volt hiány. (Zoli aki az érettségi banketten a matektanárnőt...) Egyébként volt vagy 2-300 ember, ebből úgy 50 folyamatosan crowd-surfölt, és mégis sikerült egy olyat ugranom, hogy 2 mp-ig fejjel lefelé álltam a tömegben.
A kérdésre válaszolva az mz/x-nek van lemeze a címe az hogy JELENTKEZIK. Nekem most ez a kedvenc lemezem. Igazi modern fuvatós "metal". Egyébként remélem aki látta őket a turnén az tudja, és aki még nem látta őket, nem gondolja azt a név vagy a cím miatt, hogy valami idétlen punk banda. A zkr nevében egyébként a középső betűre kell figyelni. :-). Érdeklődjetek a gityósnál... gajdam@freemail.hu
...vagy nálunk...MZ/X a házban...
Valóban így van, a klip gond nélkül lemehetne bármelyik nyugati csatornán, ami a színvonalát illeti. Egy bazinagy amerikai limuzinban halad a zenekar valami pusztán (a végén egy gémes-kút is látszik) A vágás állítólag Los Angelesben folyt.
Bár zeneileg a Britney Spearshoz szokott füleknek ez is durva lesz, szóval nem tudom hogy melyik TV-n lesz látható napközben a Z+on kívül.
Tegnap a Sztárlatban voltak láthatóak Fabrikék, ahol az elmúlt egy év eseményeit foglalták össze, és lenyomtak 3 klipet is. (az új mellett a Taptapot és a Freezinget)