Ez engem is érdekelne. De gondolom Zalatnay Sarolta Tölcsért Csinálok a Kezemből, meg Szűcs Judit Gyere, Táncolj Még! és persze Soltész Rezső teljes diszkográfiája, ami ugye egy szilveszterről sem maradhat ki. Ugye ráhibáztam?
"Fear Of The Dark, számomra a banda egyik legjobb lemeze (szerintem simán lemossa az azt megelőző No Prayer…t, hogy az utána megjelenő X Factorról már szót se ejtsek!)"
Műrajongó, aki nagyobb tudású mint az együttes maga.
Nagy szívfájdalmam volt mindig, hogy a Somewhere in Time turnéról nincs normális videóanyag. Most láttam a youtube-on egy felvételt igen rossz minőségben, de rájöttem, hogy miért nem adtak ki hivatalos videót róla: Bruce öltözéke egész egyszerűen vállalhatatlan:)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden Iron Maiden rajongónak !
Köszönöm a segítséget balzaknak !
A teljes Single Discography-ból már csak 3 album hiányzik :
- Running Free (live) 1985.
- Run To The Hills ( live) 1985.
- Wrathchild (promo) 1999.
Ezek azok :
Ha valakinek esetleg meglenne, és lenne olyan rendes hogy feltölti nekem a DATÁRA, vagy akár a RAPIDSHARE-ra és e-mailben elküldené a linket annak örök hálával tartoznám.
Az is nagy segítség lenne, ha valaki megtudná mondani, hogy az ezen albumon szereplő számok megvannak e esetleg pontosan ugyanilyen verzióban valamelyik más albumon, vagy koncertlemezen.
Mert ha minden kötél szakad akkor legalább össze lehetne ollózni.
Ha ez is meglenne akkor majd alkotok egy nagyot ( "egy oldalon") ( e-mailben megosztom majd a címeket akit érdekel )
Szia tttkkk313 és persze minden Maiden rajongónak! Elsőként Boldgo Karácsonyt kívánok mindenkinek,Egy pohár ital hörpintésre Dave Murray 52-ik születésnapja alkalmából,és Üdv Töfinek.
Kedves tttkkk313 tudok olyan oldalt ahol le lehet szedni a single-ket.Küldöm emilben.
Új vagyok itt most regisztráltam, olvasgattam a hozzászólásokat, és úgy látom nagyon sokan érdeklődnek az Iron Maiden ritkaságok elsősorban Single lemezek után.
Magamról annyit hogy 20 éve a kedvenc zenekarom, természetesen a kiadott nagylemezek, koncertek, válogatás lemezek megvannak MP 3 formátumban, illetve műsoros CD-én.
Sajnos eredeti bakelitlemezeim nincsennek.
Mondjuk azt hogy nagyon szeretem az Iron Maident, de fanatikus rajongó mint itt páran a fórumon nem vagyok.
Mostanában azonban elkezdtem beszerezni mindent amit lehet legfőképpen a Netről, illetve innen onnan.
Mostmár rendelkezem még 10 DVD-vel, van köztük kiadatlan nagyon jó minőségű kalózfelvétel is. Illetve szereztem elég sok kiadatlan koncert felvételt, szinte hibátlan minőségben. Továbbá kb. 25 Single lemezt sikerült besöpörni.
Feltett szándékom, hogy most már mindent kiadott Single lemezt megszerezzek, természetesen egy lemezből egyféle is elég, mivel sok az ilyen olyan verzió.
A Neten hihetlen oldalakat lehet találni, de sajnos a teljesség igénye nélkül.
Ha valakinek rendelkezésére áll esetleg olyan oldal címe ahonnan Single lemezeket lehetne letölteni kérem küldje el emailbe.
Amennyiben tudok segíteni bárkinek aki keres valamit : Single lemezt, kiadatlan koncert lemmzeket, DVD-ét írjon emailt, és ha megvan megoszton vele nagyon szívesen, illetve aki érdeklődik készítek neki listát emailbe a meglévő csemegékről.
Oké szólok, ha úgy alakul. Egyenlőre hárman vagyunk, a negyedik nem biztos. Annyi a gond, hogy egy kis Suzukim van, ami öt embernek már elég szűkös ekkora útra. Ha fixálódik a negyedik, akkor persze úgyis mindegy. Majd januárban kitaláljuk.