Gyerekek, van egy ilyen topik ami ezekkel a gyöngyszemekkel foglalkozik, én csak egy egyszeri itteni poént nyomtam el... :) Lennebb megvan a cím is... Valaki hallott már a Solaris nevű zenekarról? Állítólag jók :D
De ha már a szövegeknél tartunk, az egyik nagy kedvencem:
Ievan Polkaa
Nuapurista kuulu se polokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa kun myö tanssimme laiasta laitaan. Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen.
Ievan suu oli vehnäsellä ko immeiset onnee toevotti. Peä oli märkänä jokaisella ja viulu se vinku ja voevotti. Ei tätä poikoo märkyys haittaa sillon ko laskoo laiasta laitaan. Salivili hipput.
Ievan äiti se kammarissa virsiä veisata huijjuutti, kun tämä poika naapurissa ämmän tyttöä nuijjuutti. Eikä tätä poikoo ämmät haittaa sillon ko laskoo laiasta laitaan. Salivili.
Siellä oli lystiä soiton jäläkeen sain minä kerran sytkyyttee. Kottiin ko mäntii ni ämmä se riitelj ja Ieva jo alako nyyhkyytteek. Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaa laskemma vielähi laiasta laitaa. Salivili.
Muorille sanon jotta tukkee suusi en ruppee sun terveyttäs takkoomaa. Terveenä peäset ku korjoot luusi ja määt siitä murjuus makkoomaa. Ei tätä poikoo hellyys haittaa ko akkoja huhkii laiasta laitaan. Salivili.
Sen minä sanon jotta purra pittää ei mua niin voan nielasta. Suat männä ite vaikka lännestä ittään vaan minä en luovu Ievasta, sillä ei tätä poikoo kainous haittaa sillon ko tanssii laiasta laitaan. Salivili.
Ki ne hagyjátok! Fogok még marketingelni vele itt is (mindenkinek beledöngölöm az adatbankjába) :))), de időben be kell írni a határidőnaplótokba, szóval:
Harmony In Diversity - Anglia, Peter Banks, a Yes egykori gitárosa játszik benne, izgalmas, improvizatív progresszív rock / fúziós muzsika, rengeteg ínyencséggel... www.harmonyindiversity.com
Flamborough Head - Hollandia, kiváló dallamos, harmonikus "symphonic prog" zene, nagy korai Genesis hatásokkal, női énekkel, kiváló zenészekkel... www.flamboroughhead.nl
Yesterdays - Erdély egyetlen progresszív rock zenekara, a teljes Holdfénykert lemezt el fogjuk játszani, Yes-hatásokkal tűzdelt szimfonikus progresszív rock... www.yesterdays.hu
Tehát február 25-én az A38 hajón este 6-tól. Mindenkit sok szeretettel várunk!
A Gitármánia fórumba írogat egyik kedvenc magyar gitárosom, Birta Miklós. Rákattintottam a nick-jére és kimutatta nekem a gép, hogy milyen fórumokba írogatott. És cím után nagyon kíváncsi lettem, mikor láttam azt a topikot :D Kíváncsiságból belenéztem, pont Miki beírása volt az utolsó, aztán lennebb néztem a sok baromság között és tessék, máris megvolt a finom kis hülyeség :). Na, ezt szépen elmeséltem :)
HiMindenki! Ez a kazi engem érdekelne! Nekem is van kazim - már cd-re átírva - de azon már Michel dobol Kiki énekel. Talán először? játsszák a Dadogós-t break-nek. Ifipark koncert felvéve a keverőről! Viszont van még benne légiriadó + bontottcsirke stb ...
Ez az első hozzászólásom itt a fórumon, és mindjárt egy off nyitásként, de hát erről volt itt szó korábban. Előre is bocs. Merthogy ez Solaris és nem Emelet fórum...
Szóval nekem van egy kazim -Isten tudja honnan- amin a Csergyuri féle Emelet szól.(Legalábbis azt hiszem) Nyolc szám van meg:
Titanic, Hol kapható?, Édes otthon, Töröm a fejem, Nem mertem állni eléd, Noteszember, Dadogós( ez még nem a break), Légiriadó.
Elég trágya már a kazi úgyhogy magamnak is átmásolom egy újra.
Ettől függetlenül magam is "solarista" vagyok a javából, Cirrocumulus tudja...
Nyilvánvalóan az tudott "nyerni" aki elsőként válaszolt, mert a választ mindenki tudta, az elsőséghez meg arra az őrültségre volt szükség, hogy valaki éjjel 1 után is a gép előtt üljön. :-)
A zsetont pedig a többi nyeremény között, de kiemelt helyen fogom őrizni a vitrinben. :o)