Keresés

Részletes keresés

ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.06 0 0 809
Hoznék egy kis Szervét-méltatást a Radnóti vendégkönyvéből, hátha Vincere is erre jár valamikor (így ráfoghatom a dolgot, és máris nem öncélúskodom). ;-)

"Csendben dolgozik, de vulkanikus erővel formálja meg a szerepeit."(NL,2001.0808.) "...kivételes színészi érzékenysége..."(CL,2000/3-4.) "...színpadi jelenléte, belső intenzitása ritka érték..."(ÉS,1998.03.13.)
"Korosztályának számomra egyetlen olyan színésze, akiből nagy színész lehet. Nemcsak jó színész, ilyen sok van, hanem nagy színész."(MN,1995.01.07.)

SzT lehengerloen harsany es kacagtato volt az Erdoben, megrazoan puritan es oszinte az Emberbaratban (Ericsson Studio); ..es persze a machok legmachobbika az Anconaiban.

Patkányok:
SzervétT: ügyesen ábrázolta az emocionális transzformációt (és jellemfejlődést), amelyen keresztülment. Mindíg megrendít, amikor egy markáns, erőteljes férfit sírni látok...

-Látod, édes Babicska, mennyien szerelmesek beléd??? Azért a "Mikor síel az oroszlán" nem volt annyira ütős, mint a "Kávéház"!!! Na, puszi mindenkinek! Rég voltunk bolhán... Myra
-Mindenkinek igaza van, aki a Tibit dicséri.Az életben is állati jó fej! Én kicsikoromban totál bele voltam esve...(uuupsssz...) Na, Babics, most már te is tudod.

-Nagyon-nagyon jó lett a "Valami Amerika" c. film és benne Szervét Tibor! Gratula! Talán ezután már többen felfedezik a film számára is, hogy milyen tehetséges színész.
-Kedves Szervét Tibor! Szexi voltál a Valami Amerika c. filmben...az a piros kis köntös nagyon bejött nálunk (mint másoknál). A rózsát küldheted nekünk nőnapra.

A tavasz ébredése:
Vajon az előző hozzászólást Lengyel Tamás önmagának írta? :) A Kripliben pl. nagyszerű volt, de ha már mindenképp pőre kell legyen a művész bőre, akkor inkább Szervét Tibor "bekecsére" szavazok.

A Ványa bácsi százhuszonötödik előadása is olyan kristálytiszta, igaz és erős, mint a gyémánt. Szívből gratulálunk a Társulatnak!

Szeretnék gratulálni Szervét Tibornak a Súgó Csiga díjhoz!!! Végre elfoglalta méltó helyét a magyar színészek között.... További sok sikert kívánok!

Asszem megyek, én is írok valamit róla.
CC

vincere Creative Commons License 2002.05.06 0 0 808
Én is itt vagyok, csin, és CC-vel együtt örök hálánk üldözne, ha tudnál nekünk segíteni... Annyira fantasztikus votl a tegnap este!
Előzmény: csin (805)
Ganimedes Creative Commons License 2002.05.06 0 0 807
Sziasztok!

Tényleg nagyon tetszett a B&B!
Jó kis darab, és így átdolgozva sokkal emészthetőbb volt mint az eredeti. Úgy tetszett ahogy volt, nem is emelnék ki senkit, mert mindenki jól játszotta a maga szerepét!
Úgyhogy kösz, hogy annyira dicsértétek, megérte megnézni!

Azért a hétvégén voltam még a Kamaraszínházban! A Pókasszony csókját láttam (ismét). Ezt meg én ajánlom mindenkinek, aki szereti a musicalt, meg a jó, tartalmas szórakozást.

Hogy kilegyen a hétvégi három előadás vasárnap az Operában voltam, megnéztem az Anyegin c. balettot. Aki ezt a műfajt is szereti annak nagyon tudom ajánlani, ebben nem lehet csalódni. Igazi díszletek, jelmezek, szép zene és csodálatos táncosok!

Üdv!
G.

U.I.: Rákérdezek én is a 20-i Emberbarátra, hátha tudok segíteni Nektek!

Előzmény: ColinCrazy (803)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.06 0 0 806
Okszi, megpróbálok segíteni!
Köszi!

Ellenben holnap eljöhetnétek a Bárkába.
Hát, nem tom... Alapjában véve az én lelkemnek való darab, csak most nem vagyok ebben az állapotban. Hogy a Kolovratnik-alakította herceget idézzem a Gyalog galoppból, "folyton csak dalolnék". Olyan jó kedvem van, nem szeretnék mélyen belegondolni semmibe, szombatig legalábbis. Akkor megyek Amerikai Elektrára, fogalmam sincs, mennyire kemény darab (lelkileg). Anyukám pedig már nagyon unja, hogy színház után éjfélre kijárjon kocsival a 25 éves lányáért az állomásra (nem én félek, ő félt)...

Előzmény: csin (805)
csin Creative Commons License 2002.05.06 0 0 805
Okszi, megpróbálok segíteni! Ellenben holnap eljöhetnétek a Bárkába. Előhívás lesz, vannak még rá jegyek. Nagyon jó a darab, és teljesen egyedi a rendezés. Egy gazdag hölgy a disznók közül akar kivakarni egy lányt, és fel akarja emelni a saját színvonalára. E folyamat közben rengeteget tanul ő is a lánytól. Szóval az emberi kapcsolatokról szól, és nagyon nagyon jó darab! Szóval?
Előzmény: ColinCrazy (804)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.06 0 0 804
Jajajaj, ez a Szervét Tibor! Elég volt két este (Ványa bácsi, majd Emberbarát) és máris folyton őt nézném... Annyira hiteles és természetes!
Ki is találtuk Vincerével (aki, jelentem nekiállt elolvasni a topicot a kezdetektől), hogy szeretnénk bejutni a 20-i Emberbarátra is. Képtelenségnek tartom, hogy még lehessen rá jegyet szerezni. :-( Brühühü!
Csin! Szerinted van rá esélyünk? Ha kérésünkre TE bedobnád Magad az többet érne, mint ha mi érdeklődnénk egyszerű pártoló tagként?
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.04 0 0 803
Hogy tetszett a B&B?
Én most indulok Ványa bácsira! :-))
Előzmény: Ganimedes (766)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.03 0 0 802
Várunk vissza! Légy jó(l)!
Előzmény: ananova (795)
ananova Creative Commons License 2002.05.03 0 0 801
Csak lényeg maradt le, ma este és az ertéel-en. :)
Előzmény: ananova (798)
hedge_hog Creative Commons License 2002.05.03 0 0 800
Szia Ganimedes!
Igazad van! Bár az idei évad véleményem szerint nem sikerült valami fényesen, a Kövekkel...-en kívül egy átütő darab sem született. A repertoár azért a helyén van még mindig. Két hete voltam Össztáncon: hihetetlen, hogy már 8 éve megy, még mindig tele van lendülettel! Némelyik színész (Méhecske, Király A.) pedig úgy táncol, hogy le a kalappal! Tátott szájjal néztem, pedig nem először, és nem is másodszor láttam.
Egyébként nyílt egy Padlás-topic itt, a Kultúrában, ha már a Vígnél tartunk. :-)))
Előzmény: Ganimedes (797)
csin Creative Commons License 2002.05.03 0 0 799
Most értem be. Most hívj ha tudsz!
Előzmény: ananova (798)
ananova Creative Commons License 2002.05.03 0 0 798
El ne felejtsem, PCS lesz az Ember a holdon-ban :)))))))))))))))))))))))))))))

Most hivhatlak??

Előzmény: csin (796)
Ganimedes Creative Commons License 2002.05.03 0 0 797
Szia hedge_hog!

Neked is köszi a visszajelzést. Sajnos tavaly se voltam a koncerten, de jövőre nem hagyom ki! Éljen a Vígszínház!

Előzmény: hedge_hog (784)
csin Creative Commons License 2002.05.03 0 0 796
Mindenféle szempontból drukkolok!
Előzmény: ananova (795)
ananova Creative Commons License 2002.05.03 0 0 795
Hali!

Mindenféle "nyavalyáimra" való tekintettel, no meg a munkára, kicsit nélkülöznöm kell Titeket, és vérzik a szivem ezért..
De utána, teljes mellszélességgel itt leszek :))
Meg közben is, csak kisebb nagyobb kihagyásokkal.

Csin, ma felhivlak napközben :)

csin Creative Commons License 2002.05.02 0 0 794
Még nem tettem semmit, csak telefonáltam egyet. De azért szívesen! :o)) Remélem összejön!
Előzmény: medvemacs (789)
csin Creative Commons License 2002.05.02 0 0 793
A darab a Bárkában megy, és ott szoktak archiváló felvételt készíteni az előadásokról. Videófelvételt. Szóval ott kellene érdeklődni, a titkárság száma: 210-57-40. Sok sikert! Ha nem jutottál semmire, szólj, megpróbálok segíteni.
Előzmény: HaUptBaHnHoF (791)
csin Creative Commons License 2002.05.02 0 0 792
Nem van megfeledkezve róla! Általában több jegyet szoktak visszahozni. Szóval ő is listára van véve. :o))
Előzmény: ColinCrazy (777)
HaUptBaHnHoF Creative Commons License 2002.05.02 0 0 791
Szevasztok!
Tasnádi István: Bábelna c. művét keresem... akár könyv, akár elektronikus formában..
Ha tud valaki valamilyen infót, kérem segítsen!
Köszönettel: Hauptbahnhof
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 790
megemlékezet = megemlékezett
A helyesíróbajnok CC
Előzmény: medvemacs (789)
medvemacs Creative Commons License 2002.05.02 0 0 789
Hálás köszönetem! Én volnék ugyanis az a Bal Fácán, akiről már ColinCrazy is megemlékezet...:)
Előzmény: csin (775)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 788
ragdna = ragadna
A villámkezű CC
Előzmény: ColinCrazy (787)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 787
Tudom én, hogy rossz vagyok, dehát kit ne ragdna meg Palika? "Gyere! Gyere! Én jó meleg vagyok!" :-))
Előzmény: hedge_hog (786)
hedge_hog Creative Commons License 2002.05.02 0 0 786
Rossz az, aki... :-)
Előzmény: ColinCrazy (785)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 785
Jajistenem! Rögtön a koncert melegségére (?) gondoltam (a hőmérséklet helyett), arról meg eszembe jutott Palika a Galoppban...
Előzmény: hedge_hog (784)
hedge_hog Creative Commons License 2002.05.02 0 0 784
Szia Ganimedes!
Nagyon jó volt a koncert is, bár nekem a tavaly ilyenkori jobban tetszett, talán mert hosszabb volt és ennyire azért nem volt meleg.
Előzmény: Ganimedes (764)
vincere Creative Commons License 2002.05.02 0 0 783
Mit tudom én... Majd jól összebarátkozunk a jegyárusítónővel. Múltkor, mikor a jegyeket vettem, nagyon rendi volt.
Előzmény: ColinCrazy (782)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 782
Ha bejutunk, persze! De mégis, hogy gondoltad?!
Előzmény: vincere (781)
vincere Creative Commons License 2002.05.02 0 0 781
Bizony-bizony... Alig várom a jövő évadot, ha addig élek is, elintézem, h. bemehessek főpróbára. Velem tartasz?
Előzmény: ColinCrazy (780)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.05.02 0 0 780
Nahát, nahát! Micsoda jó jegyeket szereztél Te nekünk! :-)

Idevágó befogadnivaló (Rádiós hegedűjátéka után):
Detektív: Nahát!
Süni: Nahát!
Rádiós: Na! Hát... :-)

Előzmény: vincere (779)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!