Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.09.17 0 0 1293
Tudja-e valaki, hogy honnan lehetne mexerezni a "Stanley, a szerencse fia" c. filmet.
Magyar szinkronosan kéne, mert gyerek ellen lesz...

A film oldala az IMDB-n.
vindebona Creative Commons License 2008.09.14 0 0 1292

Kedves field64,

Olvastam, egy korábbi hozzászólásodban, hogy Ken Russel imádó vagy.

Én ezeket a filmeket keresem tőle (jobb lenne a VHS, de megfelel a DVD is):

- Szerelmes asszonyok (1968)

- Twiggy a sztár (1971)

- Barbár messiás (1972)

- Lisztománia (1975)

- Változó állapotok (1980)

Ken Russell mellett keresem még Bertolucci Megalkuvóját (1970), Loach Szegény tehén (1967), Goretta Csipkeverőnő (1977) c. filmjét.

Cserébe oda tudom adni Russel Salomé utolsó táncát magyarul + egy csomó művészfilmet magyarul.

Előre köszönöm a segítségedet.

Előzmény: Törölt nick (1139)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.05 0 0 1291
Valamikor már ment a Magyar TV - ben, remélem úgy járok ezzel a filmel is mint a Fáraóval, sokáig kerestem torrentoldalakon aztán a tescoba megvettem 900 ft- ért eredeti dvd - n.
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.04 0 0 1290
Az eredeti olasz verzióban is magyarul beszélnek az elején a parasztok... :)
Előzmény: Törölt nick (1289)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.04 0 0 1289
Köszi, de nekem a dvd és magyar nyelv fontos.
Előzmény: pozsoka (1288)
pozsoka Creative Commons License 2008.09.03 0 0 1288
http://www.torrentportal.com/details/545566/L%27Armata+Brancaleone+-+%5BdvdRip%5D.avi.torrent.html
http://vagos.wamba.com/showthread.php?t=427490
Előzmény: Törölt nick (1287)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.02 0 0 1287
Régóta keresem: Brancaleone ármádiája
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 1286
ha jól emlékszem valami pókerbajnokságról volt szó ... 1986 körül vetítette az NDK televízió :)
Előzmény: inwear (1285)
inwear Creative Commons License 2008.08.30 0 0 1285
nem, de ez viczes, engem is érdekel:DDó
Előzmény: Törölt nick (1284)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 1284
valami amerikai vadnyugati film lehetett, amikor a csákó a film végén leakarja lőni a lábujjáról a legyet, de mellé lő és ordítással végződik a film ... nem tudja véletlen valaki, mi a címe ? :)))
Eldarion3791 Creative Commons License 2008.08.29 0 0 1283

Itt próbálkozhatsz:

http://www.hosszupuska.hu/

http://www.opensubtitles.org/hu ( erre regisztrálni kell )

http://mirror.donsystem.hu/

Előzmény: Törölt nick (1282)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.29 0 0 1282
Segítsetek, l. sz.
Létezik olyan oldal, ahonnan például Bunuel vagy Kaurismaki filmekhez lehet feliratokat letölteni? Köszi előre is.
Nohabf Creative Commons License 2008.08.27 0 0 1281
Az egyik kedvenc filmem volt ez,egyszerű kis mese de legalább látványos volt.
Előzmény: rain111 (1280)
rain111 Creative Commons License 2008.08.27 0 0 1280

Kedves Nohabf!

Nagyon szépen köszönöm az információt. Rákerestem a youtube-on is, s valószínűleg ez lesz az. (Hmm, a fellelhető részletet megnézve megállapítható, hogy az idő megszépíti az emlékeket. :) )

Üdv: Ao

Előzmény: Nohabf (1278)
Nohabf Creative Commons License 2008.08.25 0 0 1279

Nigel Terry=John Terry

Bocs az elírásért!

Előzmény: Nohabf (1278)
Nohabf Creative Commons License 2008.08.25 0 0 1278

Üdv!

"Másrészt érdekelne egy film (valamint a címe). Még gyerekkoromban láttam, talán fantasy lehetett, s arra emlékszem belőle, hogy a csapatban volt egy fickó, aki iszonyatosan gyorsan tudott sorozatot lőni számszeríjjal."

Ez a film amire gondolsz a Sólyom bosszúja c. film lehet,Terry Marcel volt a rendező a 2 főszereplő Nigel Terry és Jack Palance volt az utóbbi játszotta benne  a főgonoszt.

Az IMDB ezt írja  a filmről.

Remélem tudtam segíteni,nagyon régen megvolt nekem ez  a film VHS-en de mostanra már gallyra ment  a szalag.

Előzmény: rain111 (1277)
rain111 Creative Commons License 2008.08.25 0 0 1277

Sziasztok!

Keresek több filmet, remélem tud valaki segíteni.

A Mozgó célpont című filmet is keresem (1988. Jason Bateman, John Glover, Jack Wagner). Arról szólt, hogy egy srácot elküldtek nyári táborba, de ő hazaszökik, mire nem talál otthon senkit, sőt talán a lakás is ki van pakolva. Mint kiderül, apukát tanúvédelmi programba vonták, s a srácért is mentek este, csak ő elszökött ugye. Ő keresi a családját, őt keresi a rendőrség, valamint egy bérgyilkos is, aki szintén meg akarja találni a családot.

Ha eljő a holnap (If Tomorrow Comes, 1986): 3 részes amerikai filmsorozat, Sidney Sheldon regényéből, Tom Berenger és Madolyn Smith főszereplésével. - A királyi tévében ment 1987 tájékán. Az 1. rész érdekelne, a 2., 3. megvan VHS-en.

Másrészt érdekelne egy film (valamint a címe). Még gyerekkoromban láttam, talán fantasy lehetett, s arra emlékszem belőle, hogy a csapatban volt egy fickó, aki iszonyatosan gyorsan tudott sorozatot lőni számszeríjjal.

Valamint érdekelne még egy film, Mother lode (magyarul, ha minden igaz Arany és szenvedély) Kim Basinger, Charlton Heston, s Nick Mancuso főszereplésével. Régen nagyon tetszett, s a vége tiszta para volt.

Végül, régen láttam egy filmrészletet, ahol nagyobbacska rovarok vonultak, s mindent elpusztítottak, ami az útjukba került, mire a főhősök bemenekültek egy elhagyatott emeletes házba, de a rovarok átrágták magukat a betonon. Tudom, hogy kevés infó, de mi lehetett ez?

A következő az extreminator 3000-ben.

Ezeket a filmeket keresem nagy erőkkel.

Előre is köszönök minden segítséget,

üdv: Ao

rain111 Creative Commons License 2008.08.25 0 0 1276

Sziasztok!

A címét én sem tudom, de annyival kiegészíteném (ha egy filmről beszélünk), hogy úgy kezdődik, hogy két egymáshoz bilincselt rab megszökik szállítás közben, s együtt menekülnek, majd egy sziklához érve már majdnem utolérik őket, mire a tökösebb leugrik (lerántva a másikat is). Elvetődnek egy farmra, ahol egy magányos nő segít nekik. Kitervelik a nagy rablást (bankot). A tökösebbről kiderül, hogy rendőr, s csak azért tették mellé, hogy információt szerezzen valamiről, de mivel igen jó, s megvalósítható a terv, ezért benne van a rablásban. Ami rémlik még, hogy a kamerát úgy verik át, hogy eléragsztják a széfről korábban készült képet, ami a végén lejön. Valamint, hogy olyan biztonsági ajtó van a rendszerben, ami zsilipszerűen működik, egyszerre csak egy embert enged át, s ezt egy távirányítású autóval játszák ki (ha minden igaz, bent van egy gomb amit nyomni kell ahhoz, hogy kinyiljon, s ennek irányítják a játékautót). S a legvégén egy tehervonaton utaznak ketten a pénzzel, s valami olyasmit kiáltanak, hogy miénk a pénz, juhé.

És még mintha a Mokép keze lett volna a dologban.

Üdv: Ao.

Előzmény: xenonalmera (1267)
inwear Creative Commons License 2008.08.24 0 0 1275

mininova

nincs mit!!

Előzmény: Törölt nick (1274)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.24 0 0 1274
Sziasztok! Valaki találkozott valahol William Golding : A legyek ura c. regényéből készült filmmel? Két film is készült, az egyik 1963-ban, a másik 1990-ben, mindkettőt keresem... Köszi előre is!!!
jagger3 Creative Commons License 2008.08.22 0 0 1273
Kedves Tibi!

Nagyon köszönöm , a linkre kattintva megnéztem tényleg az!
Köszönöm!
J.
Előzmény: Thibi (1272)
Thibi Creative Commons License 2008.08.22 0 0 1272
Nincs kiút
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=59345&i_city_id=3372&i_county_id=-1
Előzmény: jagger3 (1270)
inwear Creative Commons License 2008.08.22 0 0 1271
nem valami sandra bullockos?
Előzmény: jagger3 (1270)
jagger3 Creative Commons License 2008.08.22 0 0 1270
Kedves Fórumlátogatók!

Nagyon szeretném ha valaki segítene , egy filmcímet keresnék (lehetőleg eredetit , esetleg magyarítottat, amivel magyarországon futott).
Kb 1995 környékén láttam először , ha jól emlékszem , ez csak annyit jelent hogy jó régi.
Egy kémtörténet , aminek az elején egy csaj , aki később egy verekedés során leesik egy emeletről és meghal, lefényképezi a főhőst egy polaroid géppel. a kép valahogy fényt kap és bedobják az ágy alá.
utánna a csaj hapsija el , és jön az USA honvédelmi miniszter , aki balhézik a csajjal és lenyom egy sallert , amitöl meghal a csaj. a helyszinelőket megvárja és azt mondja egy régen keresett ügynök volt , aki a fényt kapott képen volt , ami az ágy alatt talált.
Történetesen a csaj barátja , aki a miniszter előtt volt az aki a minisztériumban látja ahogy a számítógép szépen lassan helyreállítja a felvételt. menti magát ( nem emlékszem pontosan ) de a végén elkapják és egy tükörszobában mondja el az egész történetet , és derül ki , hogy valóban ügynök , és a kgbnek dolgozik , és a miniszter véletlenül kente rá a gyilkosságot.

Ha valakinek beugrana a film , kérem segítsen a címmel!
Valamikor 2000 körül ment a tv2/rtl közül valamelyiken is , meg előtte moziban.
Köszönöm előre is!
Miskin mókus Creative Commons License 2008.08.21 0 0 1269

én Nordin Eszter Tabu- "ját" keresem

lehet,h hiába... persze reménykedek, a beírásom is ezt igazolja

köszönöm

bandi1.3 Creative Commons License 2008.08.21 0 0 1268

Üdv Mindenkinek!

A Bebukottak című magyar börtön dokumentumfilmet keresem. Ha valaki tudna letöltési helyet, kérem jelezze.

Előre is köszönöm!

xenonalmera Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1267
Sziasztok!
Van egy beteg kérdésem:
Kb. olyan 1990 körül láttam a tv-ben a filmet és nem tudom, hogy mi a címe:
Egy rablásról szól, aminek a vége az, hogy kettő darab fekete , sokaknak azonos BMW E30-as van benne,viszont a rablóknak 325i van ,akik pedig a nyomukban vannak azoknak M3-as.
A lényeg az, hogy az első autó a sikátorban átszeli az akadályt, viszont a második beszorul, mivel az ki van szélesítve.Szerintem senki híres nem szerepel benne és szerintem európai a film, valószínűleg francia.
Mi lehet a címe és esetleg meg van valakinek?
Előre is köszönöm!
simple cow Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1266

Ha olvastad, akkor azt talán már tudod, hogy a 23. zsoltárból van. Elég sok filmhez köthető, a következő wikipedia oldalon fel is van sorolva belőle pár. Ha végignézed, hátha eszedbe jut, melyikben hallottad. 

http://en.wikipedia.org/wiki/Psalm_23

Előzmény: Törölt nick (1265)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1265
Sziasztok! Olvastam egy idézetet, tudom, hogy filmből van, de nem tudom , melyikből... HELP!!! "Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól."
rain111 Creative Commons License 2008.08.18 0 0 1264

Szia tt-modell!

Az általad keresett film magyar címe: Latin vér

Nekem is az egyik nagy kedvencem. Az eredeti címe: Il Ciclone

Üdv: Ao

Előzmény: tt-modell (1261)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!