Valamikor már ment a Magyar TV - ben, remélem úgy járok ezzel a filmel is mint a Fáraóval, sokáig kerestem torrentoldalakon aztán a tescoba megvettem 900 ft- ért eredeti dvd - n.
valami amerikai vadnyugati film lehetett, amikor a csákó a film végén leakarja lőni a lábujjáról a legyet, de mellé lő és ordítással végződik a film ... nem tudja véletlen valaki, mi a címe ? :)))
Nagyon szépen köszönöm az információt. Rákerestem a youtube-on is, s valószínűleg ez lesz az. (Hmm, a fellelhető részletet megnézve megállapítható, hogy az idő megszépíti az emlékeket. :) )
"Másrészt érdekelne egy film (valamint a címe). Még gyerekkoromban láttam, talán fantasy lehetett, s arra emlékszem belőle, hogy a csapatban volt egy fickó, aki iszonyatosan gyorsan tudott sorozatot lőni számszeríjjal."
Ez a film amire gondolsz a Sólyom bosszúja c. film lehet,Terry Marcel volt a rendező a 2 főszereplő Nigel Terry és Jack Palance volt az utóbbi játszotta benne a főgonoszt.
A Mozgó célpont című filmet is keresem (1988. Jason Bateman, John Glover, Jack Wagner). Arról szólt, hogy egy srácot elküldtek nyári táborba, de ő hazaszökik, mire nem talál otthon senkit, sőt talán a lakás is ki van pakolva. Mint kiderül, apukát tanúvédelmi programba vonták, s a srácért is mentek este, csak ő elszökött ugye. Ő keresi a családját, őt keresi a rendőrség, valamint egy bérgyilkos is, aki szintén meg akarja találni a családot.
Ha eljő a holnap (If Tomorrow Comes, 1986): 3 részes amerikai filmsorozat, Sidney Sheldon regényéből, Tom Berenger és Madolyn Smith főszereplésével. - A királyi tévében ment 1987 tájékán. Az 1. rész érdekelne, a 2., 3. megvan VHS-en.
Másrészt érdekelne egy film (valamint a címe). Még gyerekkoromban láttam, talán fantasy lehetett, s arra emlékszem belőle, hogy a csapatban volt egy fickó, aki iszonyatosan gyorsan tudott sorozatot lőni számszeríjjal.
Valamint érdekelne még egy film, Mother lode (magyarul, ha minden igaz Arany és szenvedély) Kim Basinger, Charlton Heston, s Nick Mancuso főszereplésével. Régen nagyon tetszett, s a vége tiszta para volt.
Végül, régen láttam egy filmrészletet, ahol nagyobbacska rovarok vonultak, s mindent elpusztítottak, ami az útjukba került, mire a főhősök bemenekültek egy elhagyatott emeletes házba, de a rovarok átrágták magukat a betonon. Tudom, hogy kevés infó, de mi lehetett ez?
A címét én sem tudom, de annyival kiegészíteném (ha egy filmről beszélünk), hogy úgy kezdődik, hogy két egymáshoz bilincselt rab megszökik szállítás közben, s együtt menekülnek, majd egy sziklához érve már majdnem utolérik őket, mire a tökösebb leugrik (lerántva a másikat is). Elvetődnek egy farmra, ahol egy magányos nő segít nekik. Kitervelik a nagy rablást (bankot). A tökösebbről kiderül, hogy rendőr, s csak azért tették mellé, hogy információt szerezzen valamiről, de mivel igen jó, s megvalósítható a terv, ezért benne van a rablásban. Ami rémlik még, hogy a kamerát úgy verik át, hogy eléragsztják a széfről korábban készült képet, ami a végén lejön. Valamint, hogy olyan biztonsági ajtó van a rendszerben, ami zsilipszerűen működik, egyszerre csak egy embert enged át, s ezt egy távirányítású autóval játszák ki (ha minden igaz, bent van egy gomb amit nyomni kell ahhoz, hogy kinyiljon, s ennek irányítják a játékautót). S a legvégén egy tehervonaton utaznak ketten a pénzzel, s valami olyasmit kiáltanak, hogy miénk a pénz, juhé.
Sziasztok! Valaki találkozott valahol William Golding : A legyek ura c. regényéből készült filmmel? Két film is készült, az egyik 1963-ban, a másik 1990-ben, mindkettőt keresem... Köszi előre is!!!
Nagyon szeretném ha valaki segítene , egy filmcímet keresnék (lehetőleg eredetit , esetleg magyarítottat, amivel magyarországon futott). Kb 1995 környékén láttam először , ha jól emlékszem , ez csak annyit jelent hogy jó régi. Egy kémtörténet , aminek az elején egy csaj , aki később egy verekedés során leesik egy emeletről és meghal, lefényképezi a főhőst egy polaroid géppel. a kép valahogy fényt kap és bedobják az ágy alá. utánna a csaj hapsija el , és jön az USA honvédelmi miniszter , aki balhézik a csajjal és lenyom egy sallert , amitöl meghal a csaj. a helyszinelőket megvárja és azt mondja egy régen keresett ügynök volt , aki a fényt kapott képen volt , ami az ágy alatt talált. Történetesen a csaj barátja , aki a miniszter előtt volt az aki a minisztériumban látja ahogy a számítógép szépen lassan helyreállítja a felvételt. menti magát ( nem emlékszem pontosan ) de a végén elkapják és egy tükörszobában mondja el az egész történetet , és derül ki , hogy valóban ügynök , és a kgbnek dolgozik , és a miniszter véletlenül kente rá a gyilkosságot.
Ha valakinek beugrana a film , kérem segítsen a címmel! Valamikor 2000 körül ment a tv2/rtl közül valamelyiken is , meg előtte moziban. Köszönöm előre is!
Sziasztok! Van egy beteg kérdésem: Kb. olyan 1990 körül láttam a tv-ben a filmet és nem tudom, hogy mi a címe: Egy rablásról szól, aminek a vége az, hogy kettő darab fekete , sokaknak azonos BMW E30-as van benne,viszont a rablóknak 325i van ,akik pedig a nyomukban vannak azoknak M3-as. A lényeg az, hogy az első autó a sikátorban átszeli az akadályt, viszont a második beszorul, mivel az ki van szélesítve.Szerintem senki híres nem szerepel benne és szerintem európai a film, valószínűleg francia. Mi lehet a címe és esetleg meg van valakinek? Előre is köszönöm!
Ha olvastad, akkor azt talán már tudod, hogy a 23. zsoltárból van. Elég sok filmhez köthető, a következő wikipedia oldalon fel is van sorolva belőle pár. Ha végignézed, hátha eszedbe jut, melyikben hallottad.
Sziasztok! Olvastam egy idézetet, tudom, hogy filmből van, de nem tudom , melyikből... HELP!!! "Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól."