"A verseny honlapján azt írják róla, eddigi profi pályafutása, vagyis 3 év alatt 1,6 millió dollárt teniszezett össze. Nem rossz egy nem túl jó játékosnak." 2005-ben egyértelműen az ígéretes fiatal játékosok közé tartozott, ha jól emlékszem, stabilan a Top 20-ban volt ennek az évnek a végén. Majd következett egy szünet és amikor 2006 közepe felé újból látni lehetett, én elsőre nem akartam hinni a szememnek. Felszedett vagy 10 kilót. Ilyen fiatal és ígéretes, éppen a "csúcsrajáratás" felé közeledő sportolónál ez nonszensz. Nem tudom mi lehetett az oka, nem hiszem, hogy csak sérülés. Elég ritka, hogy valaki ilyen kizökkenés után újra a régi jobbik önmagára talál, viszont elég gyakori, hogy nem. Kár érte, mert ő is egy színfoltnak tűnt a női teniszben. Így is az, de ha a jelenlegi szint körül marad, nyilván jóval kevesebb figyelem fogja övezni.
Barátnőnk hosszú idő után ismét felbukkant egy verseny indulói között: szerepel az Ausztrál Open rajtlistáján.
A verseny honlapján azt írják róla, eddigi profi pályafutása, vagyis 3 év alatt 1,6 millió dollárt teniszezett össze. Nem rossz egy nem túl jó játékosnak.
Ugyanitt megtudtam, hogy 2 éve párosban elődöntős volt.
Reméljük az idén megint jól megy majd neki és örülhetünk sikereinek. Szurkolunk neki !
Barátnőnk nem indul az US - Openen, sőt egy ideig sehol. Intenzív tréning, és majd csak a jövő év elején fog megint játszani. Minden jót neki, reméljük, az új év majd sokkal jobban sikerül mint az idei.
Lesz még jobb is ! Végre nem az első, hanem csak a második fordulóban esett ki, ott is nagyon szerencsétlenül. A német lapok a Fed-Cup után nagyon dícsérték, a döntő páros meccsen ő volt a legjobb a japánok ellen. Szóval most már megindult felfelé és nemsokára megint egészen fent lesz ! Én is szurkolok neki !