Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Szia! Örülök, hogy túl vagy rajta, várunk haza. Olyat akkor neked is csinálok. Péntekre nem hozott az Olga fényképezőgépet. Sőt még pogácsát se, viszont éhesen jött :-))))
Sziasztok! 10 percre megint jelentkezem. Túl vagyok a műtéten, talán kedden engednek haza, attól kezdve gépközelben leszek. Kicsit komolyabb (képes) beszámolóra számítottam a péntekekről. Lejárt az időm, elköszönök.
Sajnos én is hasonló problémával küszködtem. Valószínű, hogy valami vírus vagy valami másfajta kártevő tönkre vágta a whinchestert. Mivel több whinchester is van a gépemben, így nem volt más teendő, egy kis jamperolás után hogy újratelepítsem a rendszert. Sok sikert!
Köszi. A bios jó, mert felismeri a vinyót. De amikor elkezdi a bootolást, egy ideig fekete a kép, majd egy tized másodpercre bedob valamilyen kék hátteret szöveggel. Egyszerűen nincs időd két szót elolvasni. Ráadásul négy vinyóval is próbáltam, semmi. Telefonnal próbáltam felvenni a képernyő szövegét, az úgy igen olvashatatlan. De valamilyen rendszerhibát ír. Annyit tudtam olvasni: " utána indítsa újra a számítógépet" Ez igy nem sok.
Sziasztok! A meglévő öt modul kifúrva a lábaknak. A lábak méretre vágva, azok is kifúrva. Még a Zsolt által hozandó magasságállító rendszert várjuk. Csak utána fogjuk az összeset egyben lábra állítani.
Ja. A Vasútőrültet ne keressétek számítógépközelben, a gépe nálam van, és úgy tűnik a prociját valami hazavágta. De még tesztelem.
Valamelyikőtök felesége a múltkoriban megkeresett egy kiállítássak kapcsolatban! Légyszíves szóljatok neki, hogy minél előbb keressen meg mailban! A címem: vasuttom@gmail.com