üdv! Vettem műszerfal ledeket autosboltba, de annak nem volt jók a foglalata, mert nagyobb volt és nem ment bele, és én meg űtraktam a ledeket a gyári foglalatba és már fasza is lett.
A kieggyenlítő tartály a moci elején van, az első maszk alatt. Le kell venni négy csavar fogja, kettő elölről kettő hátul, a kormány alatt, az ülés felől.
Én is megnézettem aztán csak víz volt. Na ekkor kezdődtek a bajok:(
Sziasztok!Én még nem rég vettem egy 150-es leót és most a hideg beálta előtt szeretném ellenőrizni a hűtővizet csak nem tudom, hogy hol van a kiegyenlítő tartály. Ha nem muszály nem szeretném jobban szétszedni mint amennyire muszály. :) Ha esetleg nem megfelelő a fagyálló (pl. csak viz van benne)akkor azt le lehet valahol ereszteni?
Üdv! Igen az a régebbi müszerfal.De igy h mibe mit raktak az már a csak és a felszereltség kérdése volt annó.Igy elő fordulhat 2001 motor is ilyen müszerel is.Üdv
Szia!Persze a a világításfoglalat ami a műszerfalban található ugyanaz.Veszel hozzá 12 v-os erős világítású kék színű ledeket (kb 100ft/db).Kiszeded a régi foglalatokat.A foglalatból egy hegyesebb csavarhúzóval kitolod belőle a benne lévő izzót és a két lapérintkezőt na erre a lapérintkezőre csatlakoztatod a led lábait és visszateszed a foglalatba,utána rakhatod vissza a műszerfalba tesztelni.Arra vigyázz,hogy a led lábai ne érjenek össze ne okozz zárlatot kis türelemmel szépen meglehet csinálni.
Hali!Én 3 db-ot cseréltem többet nem is láttam ami a műszerfalat világítaná.Én is kék ledet vettem 12v-at és beleszereltem az eredeti műanyag foglalatába és úgy tettem vissza.Tényleg macerás,de megcsinálható.A műszerfal világítás fényere nekem megfelelő az üzemanyagnál és a hőfoknál kicsivel gyengébb a fényerő de teljes sötétségben jól látszik.Ja és lehet variálni vele mert sokkal magasabbra is teheted a ledeket én úgy csináltam és így még erősebb fényerő kapsz.