Én nem vagyok egy computer-izé, de "vak szem is talál tyúkot" -alapon valamit
mondanék. Én az Internet Explorer böngészövel nemcsak hogy képet nem tudtam beszúrni,
de mások képeit se láttam. Nem igaz, mit kínlódtam hetekig. Aztán megpróbáltam egy másik böngészöt, és azonnal sikerült !
Jelenleg a "Firefox"-ot használom. Eddig (nekem legalábbis) a legjobb és leggyorsabb.
Sajnos sem a saját gépről, sem a hálózatról nem tudok képet beszurni. Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm
(annyit megtettem, hogy az új kép/link helyen beszurtam a képet, megnyomtam a feltölt/hozzáad gombokat + a beszúrás gombot. A képet mégsem szúrta be)
Mint írtam, szerintem az az "iwantsearch" oldal hozta be, de az kérdéses, hogy a Norton miért nem ismerte fel.
Végre van gépem, felújítva, kibővítve. 40 gigás vincseszterrel. Nekem elég, nem használom játékra. A telepitéskor a régi kis vinyóm teljes tartalmát rámentették egy fájlba, hogy ne vesszen el anyagom. Ezek szerint a régi levelezésemnek és a cimlistámnak rajta kellene lenni, de nem tudom hol. Ha olvassa ezt egy szakértő, kérem segítsen.
Beszedtem 19 trojai virust és a fizetős, frissitett Norton nem észlelte. A szoftverbázisról letöltött 2 hetes, irtóval töröltem, de a win 98 teljesen tönkrement.
Az az érzésem, hogy egy önmagától megnyilt "iwantsearch" oldal okozta, ez újabb és újabb oldalakat nyitott meg, csak resettel tudtam leállitani.
Most nincs gépem, majd karácsonyra remélem kapok egy újat, a régi úgyis elavult.
Most meg én fogok itt valamivel próbálkozni.
Betettem egy új browswert (Mozilla - Firefox).
Úgy néz ki, lényegesen gyorsabb, mint a másik kettö, ami van.
Nézzük, hogy tudok-e képet feltenni vele?
Ez nem lehet igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SIKERŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰLT!!!!!
Képzeld Guriga már szétnyomkodtam a gépet,és már feladtam egy ideje,erre ma ideültem,és automatikusan magátol beléptetett a forumba,pedig nem csináltam semmit!!!Ugy örülök,mert igy nem kell mindenegyes hozzászolásomhoz külön beütni a gépi jelszot stb!!!Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen sokat segitettél!!!Ha nagy leszek meghálálom!Ha jöttök haza remélem sikerül találkozni,hátha itt meg én tudok segiteni vmit!!!Mégegyszer NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!