Az NBA egyik legnagyobb "Lett volna..." kategóriájú játékosa. Szívből kívánom, hogy pár év még jusson neki megpróbáltatások nélkül, igazán megérdemelné, csodálatos játékos (volt).
És mégegy visszatérés. Annyi szó volt már Grant Hillről, és annyiszor volt csalódás. Én is már lemondtam arról, hogy valaha is fog NBA szinten játszani.
Weistbroad, szintén azt mondja, hogy nincs betervezve a csapatba, mert ezzel már sokszor megégették magukat.
Viszont most elutazott a Duke-ra megnézni és azt mondja elég izgalmas mert minden nap órákig edz teljes pályán teljes intenzitással, és nincs fájdalom, nincs jégkocka másnap.
Hill azt mondja ha nem lenne 100%-ig biztos benne, hogy vissza tud térni nem tenné ki magát azoknak amiken keresztülmegy.
No majd meglátjuk. Mindenesetre, jó lenne újra egészségesen játszani látni. És ez az Orlandónak sem lenne rossz.
Ha arra gondolsz, hogy nem volt az ellenfél himnuszának kifütyülése, nem volt örjöngés, ha mondjuk Nowitzky elrontott valamit, nem volt az ellenfél sörösdobozokkal dobálása, sem az ellenfél kispadának köpködése vagy dobálása, és csak szolíd mértékű bíró anyázás volt. Akkor ez igaz így volt. Volt szurkolás, és bíztatás és örjöngés egy-egy szép megmozdulásnál. Én nem szeretnék ennél több szurkolást "támogatást" semmilyen csapatnak. Kaposváron a gyerek korosztályban már azt csinálta a "közönség", hogy azokat a srácokat akik teljesen ártatlanok még a hülye fanatizált szurkolás marhaságaitól, dobálták meg köpködték. Ilyen primitív helyre nem szabad vinni semmilyen rendezvényt mert az egész ország ég miatta.
Nem véletlen, hogy a végén maguk a németek is értékelték a sportszerű szurkolást.
A fanatikusok menjenek focimeccsre azoknak szükségük van az agyatlan örjöngésre.
Semmi majmolás nincs abban ha valaki mondjuk megtapsolja az ellenfél kiemelkedő játékosát. Én is megtettem mert én a kosárlabdát imádom annyira, hogy az ellenfelet is értékeljem, és nem a kis falumért tombolok. (bár szeretem azt a kis falut ahol születtem)
nemtom srácok, én nem voltam elájulva a hangulattól a körcsarnokban, sem nowitzkitől sem a szervezéstől, semmitől. nevetséges h egy ilyen sordöntő meccset olyan helyszínre visz a köcsög szövetség ahol gyakorlatilag nincs kosármeccs soha. így a egyik játékos sem ismrei a pályát,gyűrűt. a közönség nagyon gyenge volt, alig kapott támogatást a csapat amikor kellett. már a nagy tömeg közönségre gondolok...mivel a népek nagy része majmolni ment ki nowitzkit.
sráczok, lehet, hogy én vagyok a hülye, de ezentúl eggyel több divízió lesz az NBA-ben?
nba.com-on volt/van egy szavazás, arról, hogy melyik a kedvenc csapatunk a SOUTWEST (??) divízióban... houston, SAS, satöbbi... most akkor ez hogy van?
lemaradhattam vmiről, mert eddig csak Pacific, Midwest, Central, és Atlantic volt, nem? miért is kellett ez a bővülés? vagy egyáltalán, most akkor hány csapat is van?? :))
Gyönyörű hangulat volt, kár hogy az NBA sztárok közül Dávid és Gulyás nem, de Noviccki el tudott jönni.
Ismét beigazolódott, hogy a Körcsarnokban kétszerannyi jegyet adnak el mint férőhely van, ezzel sikerült sokakat hazaküldeni, nem lehetett beférni, hiába váltottak jegyet előre...
Őszintén remélem többet nem rendeznek pártgyűlésen kívül semmit ott. Bár egy olimpia még elférne persze...
Külön most nem szidom a bírókat, mert ugyanaz a pöcs európai bíráskodás amit megszokhattunk, és én útálok. Megspékelve azzal a marhasággal, hogy amikor az egyik fél elhúz akkor elkezdik segíteni a másikat (főleg ha az németország). Aki az első félidőben egy méternél közelebb ment Nowitzkyhez az fault. Javukra viszont el kell mondani, hogy a negyedik negyedet aránylag normálisan fújták.
Sajnos a második negyed végefelé bejövő gödörből a harmadikban sem tudtak kijönni. Ekkor volt olyan időszak, hogy senki nem merte elvállalni, túlkombinálták a helyzetekket, és ezen igencsak feljöttek a németek. Azért a végén Báder Marci kirángatta a csapatok a lyukból, és izgalmas jó végjáték is adódott, bár nyerésre igazi esély már nem volt.
De megérdemelték a fiúk a végén a tapsot. Nem ezt kellett (volna) megnyerni hanem a belgát, illetve még mindíg van esély az ukránokat lenyomni.
Összességében jó meccs volt, és látszik, ha van jó csapat van jó közönség is Budapesten.
Kedden a denveri Pepsi Centerben edzőmérkőzésen lépett pályára Dennis Rodman. A kosárlabda-történelem talán valaha élt legjobb lepattanózója 43 évesen döntött úgy, kipróbálja magát - talán életében utoljára. A Nuggets igazgatója, Kiki Vandeweghe elmondta, Rodman egyszerűen arra volt kíváncsi, fel tudja-e még venni a versenyt a fiatalokkal. "Rodman jönni akart, hogy megnézze, mit tud. Úgy gondolja, játszani szeretne újra. Megadtuk neki a lehetőséget."
Rodman hétfőn érkezett a városba, a találkozón két pontot szerzett, és két lepattanót szedett, ám a találkozó után benőtt körme miatt kisebb műtétre a helyi kórházba ment. Vandeweghe elmondta, ha Dennis egészséges lesz, visszavárja.
Parish hány éves is volt, amikor a Chicagoban lehúzta az utolsó évet (mellesleg bajnoki gyűrűt szerzett)? Igaz nem játszott túl sokat, de azért a keretben helyet kapni sem semmi.
Gliding Back? D R E X L E R Considers Return
In the DENVER POST, Marc J. Spears reports that "Hall of Famer Clyde Drexler is considering getting back on the court." The 42-year-old Drexler said "Thursday he might consider returning to the NBA and lists the Nuggets as a possibility." The "10-time all-star who retired in 1998 was inducted into the Naismith Memorial Basketball Hall of Fame last weekend."
dehogynem történik
most akarja perelni egy csajszi aki fotómodell és tanárnéni egyben Mo Pete-t, mert állítólag elkapott töle egy fincsi kis herpeszt fogalmazzunk úgy, hogy rossz helyen, és ezért elvesztette a munkahelyét, és nem tud gazdag férjet találni magának. Szomorú...
Mo Pete azt mondja, hogy hülyeség az egész
Ez micsoda Blikk címlap sztori lehetne, már látom a kanadai kiadást a szemeim előtt...
nem tudom láttátok-e, de le lehet tölteni egy Sydney olimpiai meccset is innen az usa-franciát, egész jó kis meccs és Vince zsákol is egy óriásit benne