Önmagára és környezetére sokat adó középkorú értelmiségi nő vagyok.
Családi körülményeimben bekövetkezett változások miatt keresek délután, illetve
hétvégén elvégezhető munkát. Pedánsan szeretem a tisztaságot, nagyon jól főzök, és még jobban sütök. Befőzésnél, savanyúság elrakásnál, vagy őszi nagytakarításnál biztos segítsége leszek.
Középkorú, megbízható, munkájára igényes, gyorsan dolgozó, közvetlen nő vagyok. Magánházak takarítását vállalom hétköznapi munkaidőben.
Varrónői végzettségem van, így kisebb varrási munkákat is vállalok, pl nadrágfelvarrás, függöny varrás /panoráma függöny/. Nagyon szeretem a tisztaságot és a rendet magam körül, és ezt szeretem látni másoknál is, a takarítást úgy végzem mintha a sajátomat csinálnám.
Tudom hogy ez a munka egy bizalmi állás, és én mindent megteszek hogy elégedettek legyenek a megrendelőim.
Budapesti, középkorú, fiatalos, nem dohányzó hölgy vagyok. Vállalom házak, lakások, irodák takarítását, vasalást, kisebb varrási javításokat, stb. megegyezés szerint. Idős ember felügyeletét, akár lelki "szemetesláda" funkcióját. Hétköznap, munkaidőben. kun.eniko25@gmail.com
Keresnék olyan segítőt 18. kerületi lakásunkba (családi ház), aki 5O-6O közötti hölgy, tud autót vezetni, és meg tudja oldani azt is, hogy a héten akár 5-6 napot is a szüleimnél alszik.
Nem idősek, csak egyikük -átmenetileg- beteg, szükség van akár egy bevásárlásra, akár egy minimális takarításra, apróbb háztartási munkákra. Képesek teljesen ellátni magukat, nincs szükség még főzésre sem, azt is el tudják végezni.
Aki NEM DOHÁNYZIK, annak a jelentkezését várjuk.Cserébe kap teljes ellátást,ha ő egy türelmes, tisztaságot szerető, művelt asszony, és a leírt feltételeknek megfelel. Havi 12O ezer forintot tudunk számára fizetni. Rendezett háttérrel, teljesen leinformálható hölgy jelentkezését várjuk.
Kedves Hirdetők!
Vàllalom lakások,csalàdi hàzak,irodàk takarításàt.Rólam amit tudni lehet
hogy pontos precíz megbízhatò referenciàval rendelkező hölgy vagyok.
Vasalást is vàllalok.
Ha felkeltettem érdeklődésüket vàrom mielőbbi jelentkezésüket.
Email cim:nikodemia@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Középkorú, megbízható, munkájára igényes, gyorsan dolgozó, közvetlen nő vagyok. Magánházak takarítását vállalom hétköznapi munkaidőben.
Varrónői végzettségem van, így kisebb varrási munkákat is vállalok. Nagyon szeretem a tisztaságot és a rendet magam körül, és ezt szeretem látni másoknál is, a takarítást úgy végzem mintha a sajátomat csinálnám.
Tudom hogy ez a munka egy bizalmi állás, és én mindent megteszek hogy elégedettek legyenek a megrendelőim.
A NEVEM SZABÓ ILDIKÓ JELENLEG IS TAKARITOK EGY CSALÁDI HÁZNÁL, ÉRDEKELNNE A HIRDETÉSE. MINDEN TAKARITÁST BE VÁLLALOK AMIT EGY LAKÁSBAN SZÜGSÉGES,MUNKÁMRA PRECIZ ÉS GYORS VAGYOK, SZERETEK TAKARITANNI AZ ANYAGIJAKAT MEGTUDJUK BESZÉLNNI SZEMÉLYESEN IS,HA FELKELTETEM AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT KÉREM HIVJON BIZALOMAL ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KŐSZŐNŐM, ELÉRHETŐSÉGEM
Kedves Hirdető.
Kerem adjon meg egy email elerhetoseget ahol letudom irni hogy en mennyi
ft-os oraberben dolgozom s kb.mennyi idot vedz igenybe a takaritas.
Valaszat elore is koszonom.
Udvozlettel:Nikolett
email cimem:nikodemia@freemail.hu
Ezt az egyik Ügyfelünktől kaptuk: "Örülünk Marcival, hogy az Egyszerűen Tiszta takarít nálunk. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkátokkal. Különösen tetszik, hogy mikor elmegyünk itthonról, csillogó tisztaságra jövünk haza, és nem kell morcogni, hogy itt vagy ott el lett nagyolva a takarítás vagy esetleg nem lett szépen megcsinálva. Tetszik, hogy a megbeszélt időpontot tartjátok mindíg, és így nem kell tartani attól, hogy a héten nem lesz takarítás :) Nagyon jó, hogy a szokásos takaríráson kívül, mindig egy újabb dolog meg van csinálva, ami nem volt benne a megállapodásban.(Pl: Ablaktisztítás). Marci szavaival élve: "Ezt a tiszta ablakot beszarás jó nézni! " Jó, hogy egy 100%-ig megbízható cég takarít nálunk! Vatulik Rita Könnyedén tanulok korrepetitor"
Szeretnél Te is így haza menni, hogy ilyen érzéseid legyenek?
Takarítást vállalok lakásokban Budapest és Pest környékén,most már több mint egy éve. Eddig senki nem panaszkodhatott a munkámra,ugyanis azt precízen és a lehető leggyorsabban végzem.
Takarítónőt keresek heti egy-két alkalomra VI. kerületi 130 nm lakásba (kék metróhoz, 4-6 villamoshoz közel).
Feladat:
Takarítás
Pakolás, rendszerezés
Mosás, vasalás
Ruhák, cipők rendben tartása
Extrák (pl. bőrönd kipakolása esetenként, ruhákból folt kiszedése, meglazult gomb, kisebb szakadás megvarrása)
Elvárásaim:
Olyan embert keresek aki nagyon szeret takarítani, nem tudja elviselni a rendetlenséget, koszt és úgy tekint a takarított lakásra mintha a sajátja lenne.
Ezenkívül fontos, hogy becsületes, megbízható, precíz, ugyanakkor fürge és az elvégzendő feladatok körét illetően felxibilis legyen.
Előny ezentúl a varrónői végzettség.
A jelentkezéseket bemutatkozó email-en keresztül a nemcsak.katalin@gmail.com email címre várom fizetési igény megjelölésével (az extra feladatok miatt elsősorban órabérben praktikus, de fix díj is lehet ha valakinek az szimpatikusabb.)
Szeretne irodájában ragyogó tisztaságot megfizethető áron? Szeretné, ha irodájába belépve, ügyfelei elégedetten néznének körül és az első pillanatban megfogalmazódna fejükben egy gondolat, "Le kéne venni a cipőt!"? Szeretné, ha irodájában megbízható, rugalmas takarítók dolgoznának? ...mert mi ezt kínáljuk Önnek!
Számunkra ügyfeleink elégedettsége és a hosszú távú együttműködés a legfontosabb! Referenciáink és elégedett partnereink, munkánk minőségének garanciája.
Takaritást Vállalok családoknál! akkár bejáronő ként is.megbiszhato Rugalmas,munkámra igényes, csalodást nem okozo. 38 év Nő vagyok. Reszleteket,telefonon,vagy személyesen. 1 proba nap Bisztos referencia! Edigi helyeimen is ez alapján Döntötek. de referenciám is van.
Le Írni mindent le lehet,igy nem írok többet. gyözödjön meg inkább.
Budapest III. kerületi lakás takarítására keresünk azonnali kezdéssel takarítónőt, a főbb feladatok és elvárások a következők:
- 92 nm-es lakás takarítása kéthetente egyszer, hétköznap ideális esetben 9 és 16 óra között;
- a takarítás során a megszokott feladatok elvégzése: portörlés, porszívózás, felmosás, a konyha és a fürdőszoba takarítása, alkalmanként szekrény, sütő, hűtő kitakarítása, illetve megbeszélés szerint ablakpucolás;
- a nyári időszakban a terasz felmosása;
- a takarítás mellett ágyneműcsere, 2 heti ruha vasalása (2 fő, házaspár)
- a lakás a Mátyáshegyen van, a megközelítése tömegközlekedéssel korlátozott, a buszmegállótól kb. 600 m-t kell meredek úton felfelé sétálni, így olyanok jelentkezését várjuk, akik vagy autóval rendelkeznek, vagy vállalják a sétát;
- a lakás takarítása mellett feladat lenne egy Szent István krt.-n található 120 nm-es iroda takarítása is havonta egyszer, lehetőség szerint hétvégén;
- személyes elvárások: megbízhatóság, lekiismeretes munkavégzés, nemdohányzó, referenciával rendelkező.
Fényképes, órabér-igénnyel, illetve fix díjazás esetén ezen fix díjazás megjelölésével ellátott önéletrajzzal várom jelentkezését az alesko@mvm.hu címre és kérem, hogy a felkereshető referenciát is megjelölni szíveskedjen.
Számunkra már az október 4. napjával kezdődő héten történő kezdés ideális lenne és bízunk benne, hogy olyan hölgyet sikerül találnunk, aki hosszú távunk segítségünkre lesz a fent említett feladatok ellátásában.