igen, gyari hibas volt a kameram, es nem akartam szorakozni a javitgatasaval.
Masreszt en nagyon csalodtam az egesz DV-formatumban. Szerintem kepminosegben nem eri el a Hi8 analog szinvonalat, praktikussaga (egyszeru szerkesztesi lehetosegek, olcso -- mert torolheto -- nyersanyag) pedig legalabbis megkerdojelezhetoek. Egyeduli elony az elerheto kis meret, de ez nalam nem volt elsodleges szempont.
Hamarosan kijönnek az ilyen kis merevlemezzel ellátott felvevők, melyek ha a DV-nek nem is, de a DVD-re író gépeknek, mindenképpen nagy konkurenciát jelentenek.
A Nomaticanal a hazhozszallitas ara fenn van a honlapon. Extrak nelkul kb 5-6e ft.
DE!!!!!
Ilyen aron Te nem tudod visszajuttatni a gepet! En szerettem volna visszakuldeni az enyemet es elfelejteni az egesz DV-tortenetet, de nem nagyon lehet 25 alatt elkuldeni egy kamerat Franciaorszagba.
A posta 10 korul viszi, de nem lehet toresbiztositast kotni a csomagra, ugyhogy ez nem jarhato ut. A DHL, UPS stb. csomagkuldo szolgalatok pedig 25-50 kozotti arakat mondtak, szarazfoldi szallitas eseten is.
A garancia masodik eve igy gyakorlatilag nem letezik. A Money Back Guarantee szinten csak elvi lehetoseg.
Sziasztok! Lenne egy amatőr kérdésem, adva van egy Sony digitális kamera, szeretném a felvett filmeket számítógépre átjátszani (firewire kábelen át), DVD-re megírni. A kamerával adott szoftver szaggatott képet ad, tehát nem jó. Mit ajánlotok erre a feladatra? Olyan szoftver kéne, ami ingyenesen letölthető és egyszerű kezelni.
"A Handycam Station A Handycam Station a DCR-HC22E, DCR-HC32E, DCR-HC39E és a DCR-HC42E számára készült dokkolóállomás, amely i.LINK, illetve USB-csatlakozással rendelkezik. Így a felvételek számítógépes digitális szerkesztőprogrammal is szerkeszthetők, illetve továbbíthatók a weben. További jellemzője a Multi AV-kimenet (Analóg, S-Video és Audio), melyek analóg szalagos archiválást, egyszerű másolást, illetve a filmek és képek televízión történő lejátszását teszik lehetővé. A dokkolóállomás az érintkezés teljes ideje alatt tölti a kamkorder InfoLithium akkumulátorát, biztosítva, hogy a készülék a kívánt pillanatban mindig feltöltött, üzemkész állapotban legyen. "
Rövid keresgélés után találtam a topicra. A nyárig szeretnék digitális kamerát venni, kb 4-500 hozzászólás elolvasása után talán a Canon 750i vagy Sony hc 17/19 maradtak "versenyben". A pixelmanián is rákerestem, sikerrel. Hirtelen felmerülő kérdésem a következő: a részletes leírásban nem szerepel, hogy van-e a Canonnak állvány-foglalata/aljzata. Abszolút házi használatra kellene a gép. Most egy analóg Samsung vp-l610-est használok, azon van, nekem fontos lenne, hogy az új gépen is legyen. (hogy együtt legyen a család, ugyebár...)
Felesleges a kérdés, ez annyira széria cucc, vagy elkerülte a figyelmemet?
Digiztem már be nem egy VHS kamerával készült felvételt, és mivel én minden általam felvett miniDV anyagot is sz.gépen szerkesztek, van fogalmam a kettő közötti különbségről. TV-n ez lehet, hogy nem jön ki annyira, de azért ott is észre lehet venni, hogy mennyivel jobb a miniDV. Számítógépre digizve meg azonnal szembetűnik.
Más: Nincsen véletlen valakinek használható információja a Canopus VideoFX-ről? ;-)
Ez már annyira a te döntésed,hogy megéri -e a 20ezret...
Jó dolog,hogy otthon ott van a géped mellett a talapzat aztán csak ráteszed a kamerát és már mehet is,de ha mész valahova ahol szeretnéd megmutatni a felvételeidet és ott nincs ilyen(mer méris lenne)akkor ugyanúgy húzkodni kell a madzagokat.
Szal én biztos nem adnék 20-at érte,de ha 5 ért adnák akkor meggondolnám.