Keresés

Részletes keresés

igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1394
komolyan mondom lassan már fájdalmas vagy, fáj a folyamatos röhögés :DDD

csak a te kedvedért : kvadkvadkvadkvadkvadkvad :-)
Előzmény: quad quad quad (1385)
quad quad quad Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1393

Ja hogy ezt hogy quad szabad bárhogy leirni?

Akkor ezekszerint szabad bárhol quadozni is !

Ha a te okos logikádat követnénk!

Előzmény: Tzp (1387)
kutya. Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1392

Nincs na és... Én szeretem a dolgok EREDENDŐ okait látni és tisztelni.

Még ha időközben úgy is alakul a "széljárás" hogy nekem kedvezőbb lenne ha kicsit kiforgatnám a dolgokat, saját hasznomra/dolgaim érvényesítésére.

Előzmény: igen7 (1383)
igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1391
bekopizták már.
Előzmény: affamato (1384)
igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1390
nem értem mi a fenének kell mindig ide visszakanyarodni. eljut a vita egy pontig mindig, hogy nagyjából tisztázódik hogy elvileg hol lehet kvadozni és hol nem, aztán meg valaki közületek mindig félreviszi a vitát valami hülyeséggel, hogy "ott kanyarodok be ahol akarok" , "a rendőr szóljon hogy nem szabad", "ha legközelebb szembejövök, ne hőzöngj", stb. aztán kezdődik az egész előlről.
most komolyan, mire jó ez? ti most itt ezzel mit akartok elérni? mert meggyőződésem hogy aki olvassa a topikot és nem kvados, az az eddigiekből tisztán láthatja, hogy veletek nem érdemes egyezkedni, mert többet akartok annál mint ami lehetséges. és emellett egyesek hihetetlen vitaképtelenek, még a legprimitívebb "ki a nagyobb köcsög, orbán vagy gyurcsány?" jellegű topikokban sem nagyon fordul ilyesmi elő.
Előzmény: kutya. (1378)
quad quad quad Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1388

Abszolut túlerő!

Megeszünk vacsorára igen6!

Előzmény: JEEPI (1386)
Tzp Creative Commons License 2006.11.23 -1 0 1387

OFF

"Ezt pont te mondod aki direkt rosszul irod le azt,hogy quad!

Kicsit nehéz a felfogásod,hogy megjegyezd,hogy kell leirni!

Illetve nálad nem is erről van szó hanem direkt ezzel húzól fel de ezt rosszul teszed!

Csak annyit kérek ird le helyesen:QUAD"

Ezen kar vitazni, mindenki ugy irja le ahogy akarja. Szabad a nyelv :) Mondjuk szerintem mivel a kvantumot is kv-vel irjuk ezert hosszabb tavon nem sok eselye van a quad szonak fennmaradnia. Eleg eros a mgyar nyelv ahoz, hogy idovel bedaralja a magyartalansagokat es a sajat kepere formazza.

Előzmény: quad quad quad (1356)
JEEPI Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1386
igen(-1)

Szerintem te még nem is jártál erdőben,mert annyi marhaságot írsz ezzel kapcsolatban.:))
Előzmény: igen7 (1381)
quad quad quad Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1385

Idefigyelj te mezőgazdasági eszköz eszü!

Nem fogod fel már végre:

1:Nem irogathatod le a quad-ot úgy ahogy neked tetszik!

2:Azon a területen aztcsinálok a quadommal amit akarok!

3:Oda csak az az ember teheti be a lábát akit beengedünk!

De téged azért egyszer elvinnélek egy körre biztos lenne gatyacsere!

Előzmény: igen7 (1376)
affamato Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1384
Én csak arra kérlek hogy olvasd el figyelmesen az erdőtörvényt, a kreszt, és a helyesírási szabályzatot, én vettem a fáradtságot ezekre..
Azért nem másolok, mert ugye mindenki csak annyit másol be amennyi az Ő érdeke.
igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1383
na és? most ott van.
Előzmény: kutya. (1380)
kutya. Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1382

Ez akkor most üldözendő ?

- Erdőben megy !

- De műútról indul, és oda érkezik.

- Az állatok/a csend védelme miatt ide nem mehet quad !

- De az úton kb. 20 fokos szögben áll most is, a több tonnás/100 LE-s járművek nyomaitól.

- Nincs fakitermelés - még a kidőlt fákat / uszadék fákat sem viszik sem viszik el.

igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1381
a KÖZutakkal nem esnek gyakran egybe. de mégis mit akarsz ezzel mondani? hogy nem érdekelnek téged sem az esetlegesen szembejövő turisták? nahát.. :)
Előzmény: Törölt nick (1379)
kutya. Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1380
Ez a fórum NEM A POLIDILIN nyílt, ne ferdíts. Csak a gyilkos indulatok/prosztó viszont válaszok miatt került ide.
Előzmény: igen7 (1377)
kutya. Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1378

Mi a probléma ? Az, hogy a vita nem arról folyt hogy a TÚRISTA ÚTVONALAKON NE, hanem hogy AZ ERDŐBEN NE !

És ebből aztán szépen kiderült hogy az egyik kupac fa erdő, a másik meg nem , mert nincs HEGYEN és nincs túrista jelzés rajta.

Előzmény: igen7 (1376)
igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1377
szerinted mégis a polidilin mennyire számít az hogy melyik topikot ki nyitotta?
vagy most ezzel arra akarsz célozni hogy húzzak el innen, mert zavar a vita? :-)
Előzmény: affamato (1374)
igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1376
valóban nem értem miről beszélsz. asszem odáig eljutott a dolog, hogy turistaútvonalakon nem kvadozhattok.
akkor most mi a probléma? mégis ott akartok kvadozni, vagy mi?
Előzmény: kutya. (1372)
igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1375
azt hiszem a vita nem azon folyt, hogy a természetvédelmi területeken átvezető közutakon lehessen e kvadozni, merthogy azon pölö turisták ritkán járnak :-)
Előzmény: Törölt nick (1370)
affamato Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1374
Ezt a topikot Kutya hozta létre, így Ő a házigazda.

Off
Igen7 ha otthon vacsoránál, a napi dolgok megbeszélése közben jó nagyokat fingasz a szék alá az szived joga, azonban "vendégségben" illik viselkedni ;)
igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1373
kedves kvad kvad kvad! engem ez piszkosul nem érdekel :-)
Előzmény: quad quad quad (1367)
kutya. Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1372

Bármennyire is furán hangozhat számodra - de nem érted miről beszélek.

Az ATV-s túrázás és a kisajátított/bérelt 5-15 km2-en törénő körben csapatás között UGYANAZ a különbség, mint a 100 méteres gátfutás és a Maraton - futás között.

Gyakorlatilag nem tudsz maratont csinálni a gátfutó pályán, viszont az előbbi technikájával meg RÉSZTVENNI nem tudsz a maratonon.

MI AKIK IDE ÍRUNK, A QUAD-OS MARATON-T ÉLJÜK MEG TÚRÁINKON !

KÖZÖTTÜNK NEM TALÁLKOZOL ORDÍTÓ SPORTGÉPEKKEL RÖPKÖDŐ EGYÉNEKKEL, AKIKET ESETLEG AZ ERDŐKBEN LÁTHATSZ SZÁGULDANI!  ( Az ATV nem is alkalmas nagy sebességre, technikailag. 4-5-ször nagyobb erővel/hengerűrtartalommal, mindössze 10-15 % végsebesség előnyt érnek el a sportquadokhoz képest.)

Ha feléjük, a sportquaddal száguldozók felé van mondanivalód, azt ne nekünk címezd, max. kérj fel hogy tolmácsoljuk ha az utunkba akadnak.

Ennél egyszerűbben nem tudom már leírni.

Előzmény: igen7 (1366)
quad quad quad Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1371

Figyi igen6!

Az én erdőmbe te még quaddal sem fogod betenni a lábad csak ha leirod ezerszer QUAD!

Nehogy most meg abba kössél bele okoska,hogy ha egy saját területen quadozunk azt hogy tegyük mert lemegyek a te szintedre!

Előzmény: igen7 (1366)
kutya. Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1369

Na tényleg elég most már ! Mindenki úgy írja AHOGY AKARJA , amíg nem erőlteti a saját megoldásának HELYESSÉGÉT !

Ha valaki mégegyszer szóba hozza a VALÓBAN FONTOS témák helyett, annak nyitok egy "Terepes-Grétsy László Klub" topikot !!!

Tehát a kvad nem = akvárium, de már nem érdekel.

Előzmény: igen7 (1364)
quad quad quad Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1367

Neked sosem leszek se kedves se gyerekes igen6!

Csak azt hangoztatod magadról,hogy eszes vagy pedig megint csak azt kell mondanom,hogy a mezőgazdasági eszköz szintjén vagy!

Előzmény: igen7 (1364)
igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1366
"Más kérdés, ha a területet az egyik fél versenypályaként, a másik meg túrázási céllal képzeli el... A gondolat azonos, csak a kivitelezés TELJESEN más."

na tipikusan erre gondoltam. a túraútvonalakat nem használhatod versenypályának. úgyhogy ez speciel fel sem merül. hogy miért nem, azt most utoljára írom le:

1) mert ezek általában védett területeken mennek keresztül (hegyvidékeken).
2) mert ezek nem többkerekú járművek hanem gyalogosok számára vannak kiépítve.
3) mert a két tevékenység nem kompatibilis és mert (és ez nem fog tetszeni) a túrázók nyilvánvalóan előnyt élveznek.
Előzmény: kutya. (1361)
igen7 Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1364
kedves kvad kvad kvad

ne legyél gyerekes. úgy írom ahogy nekem tetszik.
Előzmény: quad quad quad (1356)
quad quad quad Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1363
Ja meg majd ha az indeksz-et igy irják le akkor elhiszem,hogy a quadot másként irjuk!
Előzmény: Törölt nick (1357)
kutya. Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1362

Láttam egy riportot. A X-aktás D.Duchovny-val. Így kezdte a /Magyar/ riporter :

- Kérem, mutatkozzon be!

- Tessék ???

- Mutatkozzon be! Nálunk az országban 100-an 200 féleképp írják/mondják az Ön nevét... :-)

Tehát a forrás a célszemély, a quad-osok pedig nem írják le soha KVAD-ként. De ettől még nem kötelező - csak ne indokolja valaki a makacsságát...

Előzmény: Törölt nick (1357)
kutya. Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1361

Viszont nyilván lehet találni olyan trületeket ahol - erre alkalmas körülmények között - nincs értelme a tiltásnak, itt viszont hagy kvadozzon aki akar."

ezt szajkózom a topik eleje óta, csakhogy ebbe is belekötött az ellenoldalról jópár ember.  - 
Ebbe nem hiszem hogy BÁRKI beleköthetne.

Más kérdés, ha a területet az egyik fél versenypályaként, a másik meg túrázási céllal képzeli el... A gondolat azonos, csak a kivitelezés TELJESEN más.

Előzmény: igen7 (1345)
kutya. Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1360

Ha a kvadosok elérnék, hogy ők cikinek tartsák azt a kvadost aki a gyerekkel sétálókat lökdösi lefelé az erdőben a sétaútról, akkor az nagy lépés lenne. (alítom, hogy ettől nem is vagyunk ám messze) - ide már RÉG ELÉRKEZTÜNK. Ld. fejlécem...

mindezt érdemes lenne megelőzni azzal, hogy tisztázzuk a kvad jogállását, egyedi azonósítóval való ellátásának szükségességét, módját. - már kitaláltuk, sőt a GYÁRTÁSÁT is megoldottuk. Még sincs eredménye, a sajtó visszhang ellenére sem.

Előzmény: Hayloft Ezekiel (1343)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!