Hát bazzeg :) teherautó 5,5öt megy 100-ra? huhh :))) viszont AttiM3 autója szépen duruzsol és jó az eredmény is, nemhiába mondtam az ővé az egyik legjobban 1ben lévő M3 itthon :)
Ave: valamikor mérhetnénk 1et nekem is, csak előtte kap friss olajat a gépsárkány :)
gumikat nem szeretem égetni szóval azt valóban jól láttad. ég az rendesen, de nem pörög el.
Egyébként a honda az első olyan autó, ahol ezt meg tudom csinálni, amikor csak akarom...:)
A felvételek megvannak és jók is lettek.
De sajnos a múlthetin nem voltam kint, az azelőttin meg nem vittem kamerát, pedig akkor voltak a legjobb derbik. Mindegy ezt most pénteken bepótolom.
Miért nem adtam jó tippeket? ;) LOL:-)
Asszem én pont a rossz rajtjaidat láttam ;)
De mintha neked nem pörögtek volna feleslegesen a kerekek, vagy csak én emlékszem rosszul?
Mindegy majd ma meglátom.
Remélem az uccsó mondatodnál a smiley NEM poén volt, mert akkor tényleg beülök ;)
üdv
>...elvéreztem a sárga skodán.
Hat igen, o elindulni tud igazan, utana mar nem olyan nagy szam. Rabaringen ugy tudott 2. lenni a kategoriajaban, hogy nem volt 2. fokozata! 1-et kihuzatta, majd 3-as.
De a Hringen mar rendben volt.
Crybaby_69
természetesen kirom sőt már kirtam és odaadtam a GSi-hu srácnak vagyis a haver fogja odaadni nemtudom mikor!A baj az hogy pénteken nem tudom odaadni mert a németeknél leszek!ha hazajövök akkor viszek többet hogy pár emberkének meglegyen de az szerintem csak jövő péntek!
Vagy talizunk jövőhéten valamelyik nap dobj egy mailt a számoddal majd felhivlak!
tudom, hogy vicc volt, csak kíváncsi voltam, hátha tényleg tudsz valamit.
én 5-6000 környékéről indulok. az első két rajtomnál az első 50 méteren a fordulatszámmérő mozdulatlanul állt 7000-en, aztán felperdült 8-ig és akkor váltás, utána az Intivel tényleg elbaltáztam az összes rajtot.
majd akkor beülsz pénteken...:)
Ave,
Én is csodálkoztam rajta, hogy amikor túl sok gázzal, keresztben indultam, akkor jobb idő jött ki, mint amikor csúsztattam a kupplungot.
A hátsókerékhajtás miatt minden erősebb gép kacsázik egy picit. :^)