Hali. Grat a mocidhoz , jól néz ki :). Nekem is ST-ma van, enyémnek fekete a variátor deknije. Tényleg... mi lenne ha mindenki feldobna ide 1 képet a mocijárol? :) megnézni más leoját. én Próbálkozok valamit feldobni mindjárt....
Üdv! Öcsém h neked milyen olyan kell amit szinte lehetetlen beszerezni.Kb olyan mind nekem az St leohoz gyári plekot szerezni.Jobban jársz ha csináltatsz egy üvegszálból.Üdv
Üdv! Ha magasabbra akarod tenni az elindulási fordulatszámot akor igen.Egyébként én nem tartom értelmét.Ezt ugy kell érteni h jár a motor alapjáraton és mikor gázt adsz akkor a kuplungnak elkell érni egy fordulatszámot mikor elkezt összezárni.Mondjuk 1000 fordulatot ezzel a rugókészlettel meg fel lehet vinni 2000-re az inditófordulatszámot.Jobban kilő töle a motor de jobban is terheli a dolgokat.Kicsit olyan érzése van az embernek töle mind ha rángatnák a motort elindulni finoman szinte nem lehet.Meg engem idegesitett az is h bögetni kell a motor h megmozduljon a motor.A szelepállitáshoz bizony ki kell venni a sisaktartot máshogy nem is lehet megcsinálni a dolgokat sajnos.Meg ahogy mondják a szelepfedelet sem egyszerű meglazitani a hülye csavar elhelyezésükkel.
Üdv! Hát levágnak benne egy kis hantát.De amig nem méri le az ember a fokolásokat addig igy nem lehet tudni de nagyon minimális külömbség lehet igy látszatra.Egy nyitási és zátási fokok jó lennének és akor össze lehet hasonlitani.De nem hinném h érne 30000 ez veztengely.Igaz ez már csak is pénztálca függő.Üdv
Üdv! Tudomásom szerint a mallosi veztengely egy másolat a gyárinak.Szoval semmivel nem fog jobban menni mert ugyan az a tengely fokolása.Ha tengelyt akarsz csináltani akkor gáál vagy szomori bácsit kell meglátogatnod h csináljon egy 280 vagy 300 tengelyt neked a gyáribol.Ha csak nincsen oda irva a mallosi tengelyhez h elvan fokolva.Üdv
egy olyan kérdésem lenne, hogy van e köztetek valaki aki már probált malossi vezérmütengelyes leot, vagy esetleg neki olyanja van. Vagy menyit számít, menyi a külömbség. köszi előre is :)
Üdv! Nekem sem kell karton a hütő elé.Igy is felmegy a viz csak jónak kell lennie a termosztátnak akkor nincsen gond.Hát igen már én is felveszem a motoros szerkot nélküle egy métert sem megyek.Üdv
Még én is hajtom, melóba járok vele, amig nem fagy nagyon, igaz már rendesen be kell öltözni rajta. Én raktam egy db kartont a hűtő elé, igy nem hül le menet közben.
Sziasztok!! Nagyon gyönyörű hangja van evvel a csővel! rendszám nélkül én nem használnám evvel a csővel, mert alapból lelövik, hogy nem 50-es :D
Az enyim is pöcre indul , soha nem volt vele gond az indulással. Én tegnap kerültem vele és eléggé sáros lett:D a hétvénén mosom le és rakom is el, mert már olaj sincsen benne, majd tavasszal szét lesz szedve és fel lesz ujítva.
Még én se tettem téli álomra és szerencsére nekem is indul elég könnyedén.Annyi a baj,hogy eléggé hamar koszossá válik a nyálkás út miatt.Én is szoktam indulás előtt kicsit járatni hogy melegedjen mert hidegen eléggé kopik a motor.
Üdv! Én még nyuzom a leom elég sokáig amig nem esik le a hó és nem lesz fagyok addig bizony én használom.Nekem is pöcre szokot indulni a gép állás után.Igaz én nem indulok el vele ugy h be ne melegitsem a motort ebben a hüviben.Üdv
hali. Na emberek.. ki rakja el télre és ki használja télena leoját?? :). Én múlthéten aksit kiszedtem stb.. letakartam 1 ponyvával,hogy ne porosodjon a garázsba és tavaszig ál. De 1 ucsó kört mentem vele még. Meglepetésemre 1hónap álás után 1-2 fokba is pöcre indult. Sajnálom azokat akiknek ien problémája van.. nekem 1x se volt olyan, hogy ne pöcre indulna :). De nem baj van más :D (vízpumpa, hengerfej tömítés stb stb :P ) üdv
Üdv! Én csak itt Bp-tudok nekem is csak egy helyen vállalták el bp-én annó.Nem olcsó de jó szép melot végeznek.Sajnos a gyűrű azért nem olyan egyszerű még.Megvan rendelve de h hozzám mikor fog ide érni nem tudom.Erre nem tudok válaszolni.Egyébként nem olyan sürgüs az a dugó.Amit megjön a cuc már küldöm is.Üdv
Elfelejtettem írni h így is hogy 2 cső így is fele olyan súlyú minta gyári:) Úgy h nem nehéz mi van akkor ha nehéz am?:) Motor viszi:) amugy jobban veszi fordulatot nekem..:) Végre nem néztem h többet megy e..:) majd ha jó idő lesz:):):)
Figyu síp nélkül nem járok vele mert mondom ugy 600 as hangja van. jah és rem 7 végén elkészül videó az időn mulik milyen lesz. Amugy azért csináltattam ilyet mert ez jobban elfoglalja ott a teret a kipufnál, lehett volna oval is! Ezeken 11cm az átmérőja annak lett volna 21 de nekem sokkal jobban tetszik. Amugy is Síppal is naon faxa hangja van Vidit madj ha felteszem meglátjátok. Amugy van 1 heggesztés a kipufogón a gyárin a hegesztés végénél van elvágva ez nekem és 1 tokozással rá van tolva ennyi. Ez a csávó aki csinálta nagyon ért hozzá gyári akrapovicról meg nagyobb márkákról van lekoppintva:)