A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
A Lélek azt mondja, hogy kizárólag a nőkkel van a baj. Csudi jófej énmagam úgy kötöttem egykor magam az exnejemhez, hogy nem is voltunk házasok, nem volt lakodalom meg a többi szánalmas hányás. Szerintem az esküvőt igazából csak a meghívottak élvezik, a férj és feleség kínhaláloznak alatta. Az exnejem is haldoklás meg én is, ezért nem értettem az egészet. Az egész baromság. Állítólag megkértem apjától a kezem, de én nem emléxek ilyenre. Dereng valami de kényszerből tettem. Egy kapcsolat ami két fős az két főre tartozik nem 70. A dolgok felfújása sztem buziság.
amúgy nem. mert jó dolog a másik nem iránt való érdeklődés, de ez amolyan mindent a szemnek semmit a kéznek dolog. de persze ha nem hiszed, hogy egyszer megfoghatod, akkor a szem sem kísérletezik.
szoval a hazassaggal magaval van baj, nem a novel vagy ferfivel. vagyis mindkettovel, de csak mert osszekotottek egymassal magukat. soha nem tennek ilyet. olyan okos vagyok. komolyan, visszatekintve, a 3 eves koromban megfogalmazodott filozofiai elkepzeleseimet az elet mind igazolta.
De igen. Például az első parancsolat: megbüntetem az atyák vétkét a fiakban 3ad 4ed íziglen. Szegény gyerek még nem is fingott ebédnél de megdöglik apu hülyesége miatt.
Vagy itt vagyok én. A bajom az, hogy imádtam az exnejem. Persze annyira nem, hogy imádott szektavezérét emberszámba vegyem a bölcsész diplomájával.
De akkor is. Festhetem meg csinosíthatom akkor is az első parancsolat ellen vétkeztem. "Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok"
Van előtte is duma, rakd össze. Tudod te hány férfit láttam aki az imádatát NEM Istennek adja, hanem nőnek? És a poklot járják ahogy én. A Mózes I-ben Ádám is ezt tette és Isten megátkozta. Ádámnak Éva volt az első és ezért... Ádám szart Istenre és Éva dumáját nyelte.
Amúgy te is nőnek adod az imádatod. EGW-nek és szarsz a Bibliára.
egyébként meg mi a javaslatod az embereknek a problémáik megoldására? azon túl, hogy leírod, hogy rohadt nagy csapdában vannak, ahonnan soha nem fognak szabadulni, akármekkora erőfeszítéseket tesznek? mert ebből az következik, hogy mindenki csináljon gátlástalanul amit akar, mert a cselekedeteik semmilyen összefüggésben nincsenek a sorsukkal. karmapa és a többiek minek papolnak a vegetariánusságról, meg hogy az emberi tettek következtében hova jut a bolygó meg ilyenek, meg egyébként is, nézzél már utána miket mond a tettekről és következményekről. őszintén szólva én is azt gondolom, hogy a karmapa meg a többi buddhista láma is megélhetésből beszél ilyeneket, mert hatni akar a jó emberek lelkére, hogy ő ilyen együttérző és okos dolgokat mond, ezért ugyan etessék má'. Aztán az ő gyomra sem bírja annyira a hazugságot, ezért mindezt úgy mondja, hogy saját érzései is kifejeződjenek benne, amiről tudja, hogy a többség majd úgyis félreérti. pl. volt egy interjú vele, ahol azt kérdezték tőle, hogy mi a jó a karmapaságban. erre ő azt válaszolta, hogy a felelősség. hát nem tudom felfogta-e valaki mit mondott. azt mondta, hogy a világ állapotáért ő a felelős, és ez cseppet sem zavarta, hanem még örült is neki. akkor mit erőlködjek.
azt tudom, hogy nincs demokrácia, hanem az állandó klubtagok irányítanak. nem is ezt mondtam. hanem azt, hogy van egy konkrét szerkezet, ami mentén lehet szórakozni az élőlényekkel. azt is tudom, hogy ha valaki maximálisan igaz, és hű tényleges saját állapotaihoz, és annak mentén cselekszik, vagyis integritása van, akkor ki tud kerülni az irányítás hatásai alól, vagyis kilép az operaházból, ami nem jelenti azt, hogy jól fogja érezni magát, csak annyit, hogy nem fog szenvedni.
ha lélek nem létezne, akkor a láma nem iparkodna annyira létezni, hanem már rég kimúlt volna a nagy érdektelenségben. ehelyett újraszületget, és minden életemben molesztál, hogy valakinek higgye magát.
nos, az emberiség már számtalan teóriát gyártott olyan elvekre, dogmákra, tézisekre, fantáziákra, amik csupán arra szolgáltak, ma is, hogy azzal magyarázzák meg a jelenségeket, történéseket, az igazságtalanságokat és az önkéntes ítélkezéseke, döntéseit...
A buddhizmus-hinduizmus vallásának alaptétele, ami szorosan kötődik a szamszárához..., létforgataghoz, eredeti szó értelmének kiforgatásai is egyben, a vándorlás mellé társítással..., ahhoz a körforgáshoz, ami szint úgy egy hiedelmi dilemmára vetíti ki a jövendő, ok-okozati tényezőket, hisz ezekkel a fogalmakkal lehet leegyszerűsítve megmagyarázni, lerázni és lezárni az ismeretlen jelenéseket, más fogalmakkal, a miért-ekre...
Ám, ha a történelmet vesszük górcső alá, az emberekkel való nap, mint napi történéseket, drámákat, tragédiákat..., stb., máris eljutunk arra a tényezőre, hogy ez a KARMA nem más, mint istenség, mint ítélet és végrehajtó hatalom, ám ha beleássuk magunkat egyes családok, emberek, közösség, szegények és gazdagok, egészségesek és betegek lételemeibe, akkor kiderül, sohasem volt igazságos a KARMA, még csak erre hivatkozni sem!