Keresés

Részletes keresés

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.05.17 -1 2 19651

Azért a "befeszüléshez" volt némi köze a bíróknak  is úgy gondolom. 

Előzmény: Langels (19649)
FalcoHali Creative Commons License 2024.05.17 0 0 19650

Sziasztok! 

Ha valakit erdekel, van egy eladó jegyem a mai meccsre (mégsem tudunk Bp-rol hazamenni).

Langels Creative Commons License 2024.05.17 0 1 19649

Igen. Szerintem kedden egyértelműen megmutatkozott annak a hátránya, hogy alig volt normális meccsünk az évben és egyáltalán nincs hozzászokva a csapat ahhoz, hogy szoros meccseket játszunk, netán úgy, hogy az ellenfél vezet.. Teljesen befeszültünk és a legegyszerűbb dolgok se mentek. Pedig ha nyugodtabban megyünk bele a végjátékba akár máshogy is alakulhatott volna a végeredmény. Muszáj kicsit fejben hidegebbnek és pontosabbnak lenni.

Előzmény: Mr Teacher (19648)
Mr Teacher Creative Commons License 2024.05.17 -1 4 19648

A mai meccsen a kulcs a védekezésen kívül a türelem lesz. Hogy merünk-e türelmesen játszani. Kedden is az volt a probléma, hogy amikor lett volna esélyünk feljönni és egálra hozni a meccset, jöttek az elhibázott gyorsindítások és a feleslegesen ráemelt hármasok. Ami ha bemegy persze sztár az illető, de nagyobbat lehet bukni vele, mint nyerni.

Türelmesnek kell lenni, mert nagyon fontos lesz a mai. Aki itt nyer az fél kézzel már fogja a serleget.

Védekezésben nagyon kell kaparni és akarni. Nem hagyni nekik helyet, levegőt, már az elejétől fogva.

Withoutshadow Creative Commons License 2024.05.17 -1 5 19647

Váradi Benire leszek kíváncsi, róla nem nagyon hallani semmit a jövőjével kapcsolatban.

Pont a keddi meccsen jutott eszembe, hogy most milyen jó lenne nekünk Jovanovics ellen, Pongó és Pot kicsit halvérűnek tűnik mellette, Beni kicsinálná idegileg ebben biztos vagyok.

Előzmény: splity24 (19637)
biciklispisti Creative Commons License 2024.05.17 0 0 19646

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Előzmény: zizou0005 (19620)
Langels Creative Commons License 2024.05.16 0 2 19645

Nekem Cilivel nincs bajom. Szerintem ő nem fúj olyan rosszul. Itt összességében az lesz a baj, hogy Prakschsal az élen ez a hármas minden sz*rt be fog fújni..kíváncsi leszek melyik csapat tud ehhez hamarabb alkalmazkodni..

Előzmény: BerCLas (19638)
falco Man Creative Commons License 2024.05.16 -2 1 19644

Reddic szintű centert szerintem nem tudunk megfizetni, aki a BL-ben is tényező lenne, ugye őt is fel kellett epiteni. Aki egyszerre tudna ilyen teljesítményt hozni az más pénztárca. Mezőnyben picivel jobb esélyünk lehetne.

Előzmény: Real013 (19640)
reYKK Creative Commons License 2024.05.16 -2 3 19643

A mai naptol elinditom az EADS THREE POINT FLOP szamlalot, cecilia tiszteletere!

basaja Creative Commons License 2024.05.16 0 0 19642

Praksch egy idióta,Cili pedig előszeretettel néz félre...

Előzmény: BerCLas (19638)
BerCLas Creative Commons License 2024.05.16 -4 2 19641

Volt ott több vezér és nagy formátumú játékos. Nyilván nem csatár poszton, ahogy Zoli esetében sem az ő posztjára kell(ene) elé/mellé még egy játékos.

Előzmény: Real013 (19629)
Real013 Creative Commons License 2024.05.16 0 4 19640

Akkor nőne meg az esélyünk, ha a palánk alá legalább egy Reddic szintű center jönne Ákos mellé. Elősorban ott vertek meg minket mindig is a BL-ben szerintem, nem kisposztokon.

Előzmény: falco Man (19639)
falco Man Creative Commons License 2024.05.16 -1 1 19639

Mondjuk picit megnőne az esély a BL 16-ra ha kedvező lenne a sorsolasunk. 

Előzmény: Real013 (19629)
BerCLas Creative Commons License 2024.05.16 -5 1 19638

A holnapi játékvezetői hármas nem tűnik nagy felhozatalnak, bár ez szerintem talán inkább a hazai csapatnak lehet előnyösebb.

splity24 Creative Commons License 2024.05.16 -1 2 19637

Krivi ugy hallani megy Fehervarra. 

Kristof meg hazajon! 

Biztos minden csak akkor lesz ha bejelentik! 

Engem az most jobban erdekel, ha megnyerjuk a bajnoksagot kapunk e fo tablas helyet a bl-ben. Tavaly ilyenkor mar tudtuk. 

reYKK Creative Commons License 2024.05.16 -2 1 19636

amennyit teatralisan dobalta magat a szineszno, nem csoda am

Előzmény: Langels (19635)
Langels Creative Commons License 2024.05.16 0 0 19635

Potnak az előző meccsen emlékeim szerint gyorsan jöttek a faultjai.. gondolom Milos úgy volt vele, hogy mivel Jovanovics jól harcolja ki a faultokat/jól adja el, akkor jobb, ha eloszlanak..

Előzmény: BerCLas (19632)
reYKK Creative Commons License 2024.05.16 -3 1 19634

amugy kupablama megtortenhet máshol is:

Paks megverte a Fradit kupadöntoben!

Langels Creative Commons License 2024.05.16 0 2 19633

Én bennem ezzel kapcsolatban fel sem merült más.. 🤔 Szerintem bejött az ő kezdetése. Mindkét meccsen jól kezdett a csapat és előnynél lett lecserélve. Így már alapban megúszunk 3-4 percet anélkül, hogy Ákosnak kelljen faultolni.. Alapvetően nem is ugrik rosszul, bàr Wiggins ellen nem tudta elhozni a labdát, de a pattanókért jól harcol. Persze a meccse egészét nézve védekezésben Ákos sajnos megkerülhetetlen. Addig van egyben a védelmünk, amíg ő fent van.. (ebben szerintem Szili és Pot is nagyon kell, de Ákos az, aki helyett egyáltalán nincs B opció)

Előzmény: BerCLas (19625)
BerCLas Creative Commons License 2024.05.16 -4 2 19632

Ha jól emlékszem, akkor Milos nagyjából a rájátszásban kezdte alkalmazni Krivit kezdőként. Talán úgy gondolta, hogy a negyeddöntőben egy próbát megér, nem túl nagy kockázat, aztán ha azt kapja tőle, amit vár, akkor majd tovább alkalmazza ezt az új felállást az elődöntőben és döntőben. 

Kovács Bene kezdetésével pedig szerintem a magasabb szerkezet a cél, mivel a másik oldalon ott van a 204 cm-es Lukács.

Egy dolognak viszont felettébb örülnék. Ha van két fizikális irányítónk Pot és Pongó személyében, akkor jó lenne, ha Jordano egyetlen percig sem lenne Jovanovicsra állítva.

Előzmény: Pick and Roll (19626)
Withoutshadow Creative Commons License 2024.05.16 0 5 19631

Én nem látom azt, hogy magas poszton kaptunk volna ki Szolnokon.

Igen, pontban többet összehozott a két szolnoki magasember, de Ákos eddig sem volt pontgyáros, a lepattanócsatát simán megnyertük, a probléma a faultok miatt volt ami aztán a védekezés minőségét befolyásolta.

Másrészt kaptunk 16 db hárompontost, amit nem a centereknek kellett volna levédeni.

Sajnos nem jött össze amit a meccs előtt gondoltam, hogy a védekezés nem hazai pálya függő, még most sem tudom elhinni, hogy kaphattunk 63 pontot 20 perc alatt úgy, hogy három nappal előtte 40 perc alatt 59-et.

Nyilván a Szolnok is változtatott a játékán és a hozzáállásán, de ez akkor is óriási fordulat ilyen rövid idő alatt.

Most Miloson a sor, hogy összekapja a csapatot, sokan írták le több helyen, hogy nem tud felnőni ehhez a csapathoz, holnap lesz rá lehetőség, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét.

Nem tudom képes-e az Olaj mégegyszer ilyen dobóteljesítményre, de az első meccsen gyakorlatilag dobóhelyzetük is alig volt, nemhogy 55%-os triplamutató.

Remélem a múlt szombati játékot látjuk a fiúktól újra és a következő szolnoki meccsre most már át tudjuk menteni ugyanezt.

Előzmény: _Espada (19623)
RJBarrett Creative Commons License 2024.05.16 0 2 19630

Persze ha Benke maradni akar azért se tiltakoznék, de attól még center kelleni fog, talán az a fontosabb. Érdekes ubiszezon lesz.

Előzmény: falco Man (19627)
Real013 Creative Commons License 2024.05.16 -3 5 19629

Ez a hozzunk Perl elé/mellé egy embert ez olyan, mintha a primre Cristiano Ronaldo elé/mellé hozott volna a Real játékost. Mifaszom értelme lenne? :D

Hagyjuk már az ilyeneket...

Előzmény: falco Man (19627)
falco Man Creative Commons License 2024.05.16 -3 3 19628

Eddig nem működik, mert Wiggins mindket meccsen hülyét csinált mindhárom magasberünkből, de hat Konakov próbálkozik, hogy legalább egy kicsit tudjuk megnehezíteni a dolgukat a palánk alatt. Persze két éve Gordon ugyanígy dolgozott ellenünk és a végére teljesen elfogyott, ez most is barmikor elképzelhető.

Előzmény: Pick and Roll (19626)
falco Man Creative Commons License 2024.05.16 -8 1 19627

Teljesen egyetértek, Benkét kötelező cserélni egy 3-4 wingre, ha megnézitek minden komolyabb csapatban van ilyen játékos, többször is leírtam már ezt. Ahogy azt is, hogy semmi bajom Szilivel, sokat tett a Falcoért, de tovább kell lépnünk.

Ugye errol is volt szó, hogy kell minimum 1 ember Zoli elé/mellé, de arról még nem beszéltünk, hogy ő elfogadna egy másodHegedűs szerepet bizonyos időszakokra vagy akar egy teljes szezonra ? Valamint ha ez működne is, nagyon nehéz ilyen szintű játékost találni, akire lenne is anyagi keret és el is jönne az NB1-be játszani. Lehet errol majd jókat beszélgetni a döntő után.

De örülök, hogy te is így látod, inkább legyünk kevesebben, de minőségibb légiósok és csapat.

Előzmény: RJBarrett (19624)
Pick and Roll Creative Commons License 2024.05.16 0 1 19626

Mi a véleményetek arról, hogy mostanában Krivi a kezdő Keller helyett?

A döntőben pedig már ráadásul Kovács a kezdő Tanoh Dez helyett.

Mi lehet az oka? Működik?

BerCLas Creative Commons License 2024.05.16 -5 3 19625

Én nem gondolnám, hogy Krivi ezért kezd, mert szerintem egy edző nem kockáztatná a rájátszást, bajnoki döntőt a következő szezon várható tervei miatt. Én inkább arra gondolnék, hogy Krivit azért kezdeti, hogy beüssön az első percekben pár faultot, hogy az ellenfél ne fogjon ritmust. Aztán persze lehet, hogy nem erről van szó, én is kíváncsi lennék mások véleményére ezt illetően.

RJBarrett Creative Commons License 2024.05.16 0 3 19624

Minden évben teli van idióta légből kapott pletykákkal írva a fórum. Barac már egyetemre ment, Bruinsma nem érezte jól magát, volt itt Okorn Kína meg én nem tudom mi. Majd ha lemegy a döntő úgyis okosabbak leszünk. Benke nem lenne pótolhatatlan, hiába bírom nagyon, ha Krivi megy, és Bognár jön akkor meg ott szintén nem lesz gáz. (Krivit is már írták Fehérvárra meg Szolnokra is a többi topikban)

A Krivis kezdés tök jogos lehet, ebbe bele se gondoltam, de oda mindenképp kell erősítés. Én továbbra is azt mondom, legyen 2 de legalább 1, BL szinten húzóember légiós, aki vezéregyéniség Perl mellett, még ha rövidebb is a rotáció. Ezek mellé meg lehet kiegészítő szerepre hozni, akár rookiekat (egy-egy csapat kifog olyat akik egy év múlva mennek francia 1-be, meg Bundesligába, ilyet lehet itt is ki lehetne, persze akkor megdől az az elv, hogy hosszabb időre próbálunk tervezni 1-1 játékossal). 

_Espada Creative Commons License 2024.05.16 -1 5 19623

Az elmúlt időszakban észrevettem, hogy te korábban kifejezted azt az álláspontot, hogy Benke felesleges lenne itt. Ha jól emlékszem.
Ennek ellenére különböző topicokat tele írtál ezzel az infóval; kvázi bepánikolt állapotban.

Illetve erősődik az a véleményem, hogy ezek az igazolási hírek nagy százaléka puhatolózások, csak kikerül az infó, és kész információként adják elő különböző körök, hogy bennfentesebbnek tűnjenek.Meleg Gergő esete ugyanez.

Én úgy érzem egyébként is, hogy Bognár lesz a befutó.

Szili pedig eddig volt már Alba, Kaposvár,külöld,ASE. Én külföldről tudok, de végső soron ő dönt. Ez a része is komolytalan.

Néha jók ezekről az információkról tudni oly tekintetben, miszerint lássuk mi a terv, koncepció, hogy alakul(hat) a csapat, de akkor vehető készpénznek, ha már hivatalos is.

A párharcban egy fontos dologra szeretném felhívni a figyelmet: Szolnok ellen visszaütött a Bajnokok Ligája gyengeségünk, amit Vidin kiválóan felismert. Magas poszton támadtak minket, ami évek óta a Falco gyenge pontja. Tibyt jól védi Thomas, ezáltal sajnos nem hozza azt a szintet, amit korábban tőle láttunk. Wiggins pedig remekül kijátssza Kellert, aki frusztráltságában már nem tud a játékára koncentrálni. A legnagyobb probléma azonban az, hogy nélküle a játékunk átjáróházzá válik.”

Illetve biztos jön egy légiós center Keller elé, nincs információm, csupán biztos vagyok benne, hogy meccsek óta ezért kezd Krivi. Milos előre próbálgatja a szerepeket, hogy ne legyen a játékosnak túl idegen ez a változtatás jövőre.

Természetesen kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, a bejegyzésem bármely tartalmával kapcsolatosan.

Falco!

Előzmény: reYKK (19617)
Petike978 Creative Commons License 2024.05.16 0 2 19622

Azért az az 1.06 os és 8.00 szorző nagyon komoly jelenleg….ennyire sztem nem lesz sima.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!