"a 30 kocsival felvonuló Terrorelhárítási Központ magától nem találta meg a házat, útbaigazítást kellett kérniük a falusiaktól."
A Borson kívül esetleg egy hitelesebb forrás erről az eltévedésről. Elég kamuszagú, főleg előzetes felderítés után. Mondjuk a mennyiség is picit gyanús, de egye fene, eléggé jelentős ügy (szerencsére nálunk ritka is).
Na most ez szerintem is elég nagy bénázás, de mivel Amerika minden szempontból a mi példaképünk (demokrácia, emberi jogok helyzete, faji törvények eltörlése, egészségügy helyzete, politikusaik feddhetetlensége) ezért én bátorkodtam beütni a gugliba, hogy "SWAT wrong address", megnyugtatásul közlöm, sok a találat.
Az első sorban leszek, odáig nem hallatszik:))))) Sőt, hátul full kontrollal fognak működni a hangszórók és max. a kopaszok által, a füttyösök fejére mért koppantások fogna tompa, de kongó zajt kelteni:DDDDDDDDDD
Mobiltelefonról azonosították be. Az izraeliek kifejlesztettek olyanok alkalmazást, hogy a sok tízmillió telefonbeszélgetés közül hang alapján kiszűrik a delikvenst. Így kapták el a ISIS hóhérját is. Mit tudsz te a technikával kapcsolatosan?
Undorító, ahogyan az ellenzékiek az elfogáshoz és az 56-os ünnepléshez állnak:((((( Pfujjjjjjjjj Ezeknél tényleg nincs undorítóbb banda:(((( Szvsz a 18as hatalmas zakó se fogja üket eltántorítani!!!!
Nem gondoltam, hogy ennyire utálják egymást, hogy nem utaznak egy kocsiban! Persze, így a teljes falu tekkel volt tele:) A falusiaknak meg a töke...............
Biztos vagy abban, hogy azok a PSZH-k fel tudtak volna menni a dombra?
A megfigyelés egy faluban valóban necces, mert minden idegen feltűnő:)