A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Nyáron én is jártam erre, jó volt újból látni. Bár a vonalvezetésünk nem igen egyezett, én kevesebbet vágtam le a kanyarokból, a szembejövő sávban pedig lényegesen kevesebbet tartózkodtam. :)
A TFT látja az Apple Music playlistjeit, de a számokat benne nem, sőt, a letöltött zenéket sem akarja elindítani. Ha a telefonról elindítok egy playlistet, akkor utána már tudok előre/hátra lépkedni. Hangerő csökkentés/növelés nincs tekerentyűvel.
A kontakjaimat nem húzta be a TFT, így hívást indítani nem tudok, de fogadni igen, az szépen ment. Miután megálltam tankolni, reconnect után megjelentek a telefonszámok.
A Connected majdnem végig szépen rögzített. Van egy pár száz méter, ahol megszakadt.
9-re jöttem szervizbe, 3/4 10-re a szoftverfrissítés már kész. Cserélnek gumiharangot, mert lyukas, illetve hátsó fékbetétet. Érdekes, ezt cserélték a tízezres szerviznél is, az elsőt meg most sem kell. Ja, és szólt a kereskedő srác, hogy menjek be nézni a szervizelést. Beköszöntem, de nem fogok ott állni a szerelő felett, viszont mkor a kardán végét lebontják, azt megnézem, milyen állapotban van.
Miután hétfőn foglaltam most szerdára időpontot, nekem is megjött a “behívó” csütörtökön. Ugyan még nem mentem el érte a postára, de gondolom nem mást küldött a BMW.
Megérkezett a levél a visszahívásról. Tájékoztatnak a hibáról és arra kérnek, foglaljak időpontot egy számomra szimpi BMW szervizben ahol ingyen kijavítják.
Nekem sajnos egyik sincs, pedig szívesen zsebre vágnám a pénzed:) Békéscsabán hírdetnek elsőt, 20.000Ft-ért, a hátsó viszont kemény dió lesz, mert tudomásom szerint nincs eladó itthon.
Köszönöm! A normál Gs-nél is kell a kardán csere, vagy elég a kitámasztó? Az oldal és középállvány, lábtartók már megvannak. Esetleg normál Gs telót tudsz valahol?
A szöghajtás maradhat, de a kardán csere(öt fokkal nagyobbat "nyílik" az adventure-é)+ kitámasztó rúd csere(a tiedben feltehetőleg a 385mm-es van, gs-hez pedig a 365mm-es kell)+ az oldaltámasz és a középállvány alá hegesszél be magasítót, hogy használni is tudd őket.