World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
És hogy ez mennyire igaz! Tapasznyalataim szerint a druida instákba jó, és kész. Maciba iszonyat sokat kibír, de sebezni nem tud. Macskába jó a stun, de utána már nem igazán bírja hatékonyan és gyorsan lerendezni az ellenfelét. Míg a rogue két szúrásból szokta elintézni zsenge áldozatait, a druidának ez nem megy. Harc közbe max még egy stunt bír rátenni az ellenfélre macskában, de az is olyan, hogyha belever egyet valaki, kijön belőle. Jó mondjuk az az idő pont elég arra, hogy pl felgyógyítsa magát. Szóval hiába is vagyok druida buzi, az elmúlt napokban indítottam egy troll warri csajt, és azt szeretném felhúzni. Asszem jót lehetne kaszálni vele. Persze ezek után is a druid marad a number one.
Asszem láttam a neten ezt az ominózus fight-ot. Nem semmi lehetett. Csak azt nem értem, hogy a druid hogy bírt elrejtőzni combat közben. Bár lehet, hogy valamit félreolvastam. De az is lehet, hogy egy másik fight-ot olvastam. :-D
A mult héten én is voltam Teronon DPSnek. :) Moonkin FTW. 1695-t toltam ugy hogy a flaska lejárt féluton. :) Mit mondjak, nehéz moonkinnel játszani. 2 gombos játék FTW. :)))
Amugy Dorinesz-nek igaza van szerintem. A resto druidra ráférne egy kis buff PVP-ben. A ciklonnak instantnak kéne lennie, 50 yard, és ne legyen rajta Diminishing Returns. :)))
De komolyra fordítva a szót szerintem 1v1-ben restoPVP talenten, kis PVP gearben a druidot nem lehet megölni egy kaszt által sem. Az más hogy ő sem öl meg senkit de hát ez van. :)
Jó nektek, mi tegnap orbitálisat szívtunk, volt vagy 10 perc hátra mikor az utolsó pakkot húztuk volna Halazzi előtt. Erre a hunter beküldte a petjét. Boss a 3as pakkal együtt bejött, wipe. Befutás, iszonyatgyors rebuff, de 6 másodperccel lecsúsztuk... Alig voltunk idegesek... És ha visszagondolok olyasmikre, hogy pl Janalai előtt egy 3as pakkból egy mob a lépcsőn átment evadebe, aztán repopolt a teljes pakk miatta, ezen buktunk 1 percet legalább - még így is meglett volna...
Azért volt egy aranyköpés is. Nalorakkon heroism után a destro lock vmi 110% threat körül állt. Rászólt a tank, hogy "lehúzod bazeg". Válasz: "nyugi, tudom mikor húzom le". 1 másodperc múlva Nalorakk kichargeolt, és épp rá. 110%nál meg melee rangeből már lehúzza, úgyhogy ott is maradt, megtoszta a lockot :)
Ugyanennek a locknak volt még egy jó bossfightos beszólása nemrég. Nem tudom melyik bossnál volt, de túlzottan előrement és bodypullolt véletlen, majd így vágta ki magát: "na valahol itt kéne tankolni" :D
Mermérnelátszódna :-)) Csak ellepi a balladai homály. :-))
Tegnap újabb macirun 5+ perc maradt. Úgy néz ki heti 2 run ezentúl lesz ugyanazzal a csapattal fix időben szóval hamarosan sanszos a medve:-) Tegnap is második legnagyobbat dobtam Q.Q.
csak az a gond, hogy egyiknek se fogy el a manája :) Egyrészt ha a lock nem is töltené vissza, a druid meg nem regenelne, akkor is annyi idő alatt ezer potit is megihatnának :)
Az tény, hogy nagyon jó kaszt, és a roguék után minket szoktak a legjobban utálni... :-DDDD De én még mindig gyengének találom. Ez valszeg 70-en full epicben meg fog változni talán. Valszeg az allis resto druidommal egész egyszerűen az volt a problémám arénában, hogy nem bírtam vele játszani. Mármint pvpzni. Ebbe lassan kezdek beletanulni, bár még mindig bambán nézek, ha hirtelen betámad valaki. Az aréna társam egy rogue lesz, ha összejön. Meglátjuk mit alkotunk majd ketten.
Azzal a véleménnyel csak a druidok nem szoktak egyetérteni, de tény és való, mi nem druidák ennyit látunk belőletek. Valamelyik nap két guildtársunk SL/SL lock és disc pap felállásban arénáztak. A végén az SL/SL lock élt és a másik oldalon egy druida. 25 perc után, miután nem tudtak egymással mit kezdeni a GM vetett véget a meccsnek, egyik csapattól sem vont le pontot.
Frissités megtörtént. Egyébként a dualwieldes harcos kollégám azt mondta, hogy kell a fegyver mellé a support, mert ha nincs meg, akkor valahogy nem megy a dolog úgy, hogy kéne. Majd vasárnap megnézem mit tud csinálni...
életem 4. Ilidan killjén kiesett a OH kard. A másik rugó mögöttem 30 ponttal, a nagy esélyes rugó dolgozik, a még esélyes DPS vari csak 11 körül ért haza... Szép az élet! :DDD
ja rommá hotolja magát és amikor már alig van manája akkro shapeshift és rohan mint 1 barom.... elég egyszerüen kap 1 /bye-t és menjen amerre lát ha pvp-n találok ilyet