...amikor még hosszú volt a hajad és levélszám etted a fájdalomcsillapítókat dupla vodkával és a padlón ülve belevesztél a fraktálelmélet rejtelmeibe? :-)
Mielőtt kőltőnő volt...hmmm. Lehet, hogy a Te személyed szolgáltatott számára annyi ihletet amivel el tudott indulni ezen az úton és nem maradt más választása minthogy versekbe öntse "élményeit"...(?) :-)))
Azt nem tudom minek az olyan embernek skype,aki elalszik mellette..Hiába keresik szarik rá!Tui!Nem hiszem hogy ennyit kell mecceni!Nem lehetsz ilyen fáradt!:-)
Ki ment el veled a meccsre?Kum Zoli?Milán gratulálok,remélem jövő héten is vizsgázol.Ez az arab csaj nem semmi,gondolom majd megírod az Ajkai Szóban, hogy az állat- és környezetvédő újságírójuk az élen áll a környezet megóvásában!
Még szerencse, hogy mások is olvassák a fórumot, így elenőrizhető a Bálint sztorija!!! Bár gondoltam, hogy nem jeleskedett annyira mert akkor már tele lenne a fórum mindenféle táblázatokkal!!! :-)
A 3-as 5-ös szép volt Milán..Te vagy rá az élő bizonyíték hogy még mindig tudunk fejlődni..Rohadtúl gyúrok..Bálint!Gyúrok érted..Milán gyúrok...Kemény!142,5 és fél kilót húztam fel...Keretben 110-et nyomtam fekve(keretbe)...A tömeg nem jön sajna..Csak az erő!De dolgozok rajt...
Ennél már csak az lett volna jobb ha telerakja fával ,ozt, elmegy haza..Bár 2 kiló fával már el se, indulna..Ismerek vkit akinek hasonlóan gyenge kocsija van..:-)Gratulálok Bálint!A visszahúzás szép lehetett...Elfértél a védők lába közt mi?Lusták voltak lehajolni,szabálytalankodni meg nem mertek mert féltek hogy meghalsz..:-)Mennyit fizetnek meccsenként?Erről adózól egyébként?Vigyázz magadra nehogy megsérülj k...a drága a gyógyszer!
Gratulálok a vezetőség nevében! :-) Még egy-két ilyen gólpassz az ezt megelőző cselsorozattal kombinálva és lassan elkezdhettek a Gabival svédül tanulni! :-) Remélem a gól után azért odamentél a kapushoz és megmutattad neki a bicepszedet... :-)
Na és!!!! Engem is bejelölt! Szerinted visszaigazoltam? :-)))) Leszarom, büdös bunkó!!!! Maradt volna az arab férjével, és költöztek volna a sivatagba! Ott moshatna kocsit!
Egy kép ezer szónál többet mond! Tegnap sikerült lencsevégre kapnom városunk koszorús nagy költőnőjét REVICZKY KRISZTINÁT amint családi körben a Sárcsi kút-on "kocsit" mosott! No comment! BÜDÖS PARASZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fasza.Nem megyek,de szerintem attól még nagyon jó lesz..Legalább mindenkinek marad chilisbab..Meg nem fogy el 3 kiló kenyér..Nagyi!Én a helyedbe az egyszerűbb jelmezeseket baszogatnám egész este..Az mégsem járja,hogy van egy buli,jelmezes erre mozigépész barátunk nem nevesítem beöltözik HENTES-nek..Csak hogy hamar meg lehessen oldani túl legyünk rajt és kész..:-)Egy köpeny meg egy csizma..Bedobja a kocsiba és kész..Idén nem tudom minek öltözik..Kertész,festő..:-)Vatteromnak vannak cuccai Tui!Még tapétázó asztalt is kapsz!Sőt kettes létrát!Kimehetsz Kolontárig!:-)A PJ(pidzsí)-nek meg nem kell beöltözni ő állandó jelmezben van!!!(Don Juan):-)
Hivatalosan közhírré tétetik, hogy folyó év február havának 11. napján ismét megrendezésre kerül a tavaly nagy sikert aratott FARSANGI MulaTSág! Minden arra érdemes személyt szeretettel várunk. A részvétel feltétele JELMEZ!!!!!!!!!! A nem jelmezben érkezőket a portaszolgálatot adó Skach Zoli barátom a tőle megszokott diplomatikus módon visszafordítja! A legjobb/legötletesebb jelmezek kiagyalói "értékes" díjakban részesülnek! érdemes hát készülni teljes erőbedobással!!!!!!
Bálintnak nem kell erős kocsi!!!!! Egyszer fél évig próbáltam rábeszélni egy sérülésmentes, keveset futott RS Octaviára, de azt mondta, hogy ez túl erős neki, meg a formája sem tetszett. Ja és "drágán" is adtam!!!!!!! :-) Inkább elkótyavetyéltem holmi vidéki sudri utazóügynöknek! Picsába! :-(
Legalább tudsz hozni olcsón kutyatápot...Bár nem tudom..A skodába nem sok fér be mi?Vagy nagyobb baj hogy,+50 milóval már zár a súlykorlát aztán nem indul el..Kevés az erő..
Lehet csak vízhordónak megy..Nekünk meg itt eladja a nagy halált..Tényleg..a tábor..Már délelőtt 10-kor eltévesztették a tábort..de erre csak mi emlékszünk..Nem Vili?Kíváncsi vagyok a Bálint hány gólt üt..bár padról nehéz..Sok sikert holnapra!Oda is költözöl?:-)