Hát van némi különbség aközött, hogy egy kutya nem dug, (mert alul van a rangsorban) vagy, hogy őt dugják (mert alul van) . :)))))
Igen ez egy új érdekes szempont a Martin bizniszben. Ő azért volt elviselhető a Nets-ben mert ott volt Kidd aki nem csak a pályán irányító, de barátként is jó hatással volt rá. Az egy mérföl magasan levő városban nem hiszem, hogy lesz ilyen.
állítólag Kmart meg Nyenyé összeakaszkodott... hehe
New York Post:
An extra on the scene informs me Nene and Kenyon Martin, on opposite sides, had been battling for turf and respect for some time - neither is a center, thus the starting four spot is up for grabs. Meaning, they weren't about to keep their hands to themselves. The usual infuriating pushin' and shovin' ensued each time either one tried to establish inside position. Suddenly Martin reverted to brutal form of a few years ago. He spun around on Nene, recounted the eyewitness, and punched the 6-11, 260-pound Brazilian, hitting him square above one eye, opening up a gash that necessitated stitches. Teammates prevented further bloodshed. Temporarily. Nene is far too bad to the bone to let Martin get away with a sucker punch.
tegnap szerencsém volt egy újabb (már számomra új) TP-gyöngyszemhez:
Francis, Mobley, Turkoglu, Battie, Cato, sőt Howard. És azt hiszem ide lehet venni Hillt is. Hisz benne, hogy visszatért. /Pedíg többet dolgoztak a bal bokáján, mint a híres Bostoni nagy gödör nevű alagúton. :)))/
Kár, hogy Doc Rivers nem kapta meg azt a lehetőséget, hogy egy jó Hill játszon a csapatában. /most a Bostonban új helyzetben új emberekkel/
És hát T-Mac sincs már. Meglátjuk Johny Davis mire jut az idén.
És hát ott van még Garrity is aki, ha egészséges sokat segíthet a csapatnak.
Nem egyáltalán nem hiszem, hogy az vagy, mert elég sokat olvastam tőled, és nem ez a véleményem.
Nem is rólad, és nem is a jókedvű lelkes szurkolókról beszéltem. Az olyanból elég kevés van. De hidd el láttam már kosármeccsen sörösdoboz bedobást, és hallottam cigányozást. és eléggé rosszul esett.
Arról van szó hogy miért ne lehetne chipset majszoló esetleg a gyereket feleséget kivivő szurkoló is aki csak úgy elvan? /nem ilyen volt a körcsarnokban, és én sem ilyen vagyok. tanusíthatják a kollegáim akik nem értettek másnap mert teljesen berekedtem/ Az ilyern néző szurkolt azzal, hogy megvette a jegyet, és ha sokan vannak akkor az jó mert akkor van sajtó, van TV van lóvé. És mindennek az alapje ez. Az sem baj ha kimegy 10 ezer ember és a fele meg sem mukkan.
Akik eddig letöltötték a videokat azoknak jo volt , kivétel 1 embert , mostmár két embert ..... nemtom mi lehet a "gond" nállad ...... nállam az ACE mega CoDecs Pack 6.00.0708 PR19 megnevezésű codec pack van , és jo minden .
ilyen lófasz támogatással ami most volt soha nem jutunk ki sehova és nem is érdemeljük meg
tévedésben élsz ha azt hiszed h a szurkolás=huliganizmussal, és h hangulat csak egy labdarúgó meccsen lehet. ezek szerint még nem voltál kosármeccsen sose. mivel ott sokkal nagyobb jelentősége van h egy egy kosár behullik v sem, egy egy lepattanó kié lesz mint egy labdarúgó mérkőzésen. emiatt hatványozottan fontos h "pattikukis" tejfelekkel van tele a csarnok, vagy esetleg van pár tucat SZURKOLÓ aki lázba tudja hozni a tömeget.
nem kell fütyülni a másik himnuszánál
nem kell anyázni alapban mindenkit
de szurkolni kell.
én elítélem azt a hozzááláást ami sajna sok itthoni csarnokban van, hogy ha x városból jön valaki akkor csak buzeráns állat lehet akit utélni kell.
én meg tudom tapsolni az ellenfelet, meg is teszem rendszeresen, de ha a nemzeti válogattunk sorsa függ attól h majszolom a csokikát vagy esetleg kinyitom a pofámat akkor inkább utóbbit teszem.
most azt hiszed én vagyok a huligán a meccseken... pedig nem.
ez jó kérdés, ha nem aznap dől el lényegében h Dirk jön v sem akkor simán tele lehetett volna pakolni az arénát egy jó kapmánnyal. amúgy csk kongott volna az ürességtől mer sajna nem érdekel itthon ennyi embert egyszerre egy meccs.. :((
nekem már csak 1 ESPN preszízön power rankings kell, hogy tisztán lássam a nyári változásokat, mer nemtudom már követni őket kis idő kihagyás után...
amúgy van egy olyan érzésem, hogy a Miami nem fog bankot robbantani a Dízellel, de ugyanúgy kíváncsi vagyok, hogy a Kistesó Kobe mire lesz képes a Lakersben... a fene akar még 1 hónapot várni a startig... hm :
:)
nba1.hu amúgy naccerű oldal, folytonoan és gyorsan updatelik, ott azt írják, h a miami mindent belead, hogy jó backup teamet adjon a Shaq mögé, de hiszem ha látom, bár így le kell építenem az előítéleteimet Shaq ellen, ami inkább már látom, hogy a Lakersre vonakozott..
Állítólag Drexler egyszer résztvett egy olyan zsákolóbemutatőn, ahol a gyűrűt egyre magasabbra állították. Sajnos nem emlékszem a pontos magasságra, de valami olyasmi rémlik, hogy a 3,50-es magasságon levő gyűrűbe is simán zsákolt.
Az NBA egyik legnagyobb "Lett volna..." kategóriájú játékosa. Szívből kívánom, hogy pár év még jusson neki megpróbáltatások nélkül, igazán megérdemelné, csodálatos játékos (volt).
És mégegy visszatérés. Annyi szó volt már Grant Hillről, és annyiszor volt csalódás. Én is már lemondtam arról, hogy valaha is fog NBA szinten játszani.
Weistbroad, szintén azt mondja, hogy nincs betervezve a csapatba, mert ezzel már sokszor megégették magukat.
Viszont most elutazott a Duke-ra megnézni és azt mondja elég izgalmas mert minden nap órákig edz teljes pályán teljes intenzitással, és nincs fájdalom, nincs jégkocka másnap.
Hill azt mondja ha nem lenne 100%-ig biztos benne, hogy vissza tud térni nem tenné ki magát azoknak amiken keresztülmegy.
No majd meglátjuk. Mindenesetre, jó lenne újra egészségesen játszani látni. És ez az Orlandónak sem lenne rossz.
Ha arra gondolsz, hogy nem volt az ellenfél himnuszának kifütyülése, nem volt örjöngés, ha mondjuk Nowitzky elrontott valamit, nem volt az ellenfél sörösdobozokkal dobálása, sem az ellenfél kispadának köpködése vagy dobálása, és csak szolíd mértékű bíró anyázás volt. Akkor ez igaz így volt. Volt szurkolás, és bíztatás és örjöngés egy-egy szép megmozdulásnál. Én nem szeretnék ennél több szurkolást "támogatást" semmilyen csapatnak. Kaposváron a gyerek korosztályban már azt csinálta a "közönség", hogy azokat a srácokat akik teljesen ártatlanok még a hülye fanatizált szurkolás marhaságaitól, dobálták meg köpködték. Ilyen primitív helyre nem szabad vinni semmilyen rendezvényt mert az egész ország ég miatta.
Nem véletlen, hogy a végén maguk a németek is értékelték a sportszerű szurkolást.
A fanatikusok menjenek focimeccsre azoknak szükségük van az agyatlan örjöngésre.
Semmi majmolás nincs abban ha valaki mondjuk megtapsolja az ellenfél kiemelkedő játékosát. Én is megtettem mert én a kosárlabdát imádom annyira, hogy az ellenfelet is értékeljem, és nem a kis falumért tombolok. (bár szeretem azt a kis falut ahol születtem)
nemtom srácok, én nem voltam elájulva a hangulattól a körcsarnokban, sem nowitzkitől sem a szervezéstől, semmitől. nevetséges h egy ilyen sordöntő meccset olyan helyszínre visz a köcsög szövetség ahol gyakorlatilag nincs kosármeccs soha. így a egyik játékos sem ismrei a pályát,gyűrűt. a közönség nagyon gyenge volt, alig kapott támogatást a csapat amikor kellett. már a nagy tömeg közönségre gondolok...mivel a népek nagy része majmolni ment ki nowitzkit.