Próbáltam pótolni az elmaradásomat a RMK fórumon, de feladtam kb a 28. oldalnál. Viszont olvastam, hogy a tar.hu-ra nem tudtál regisztrálni.
Nekem sajnos rossz véleményem van a tar.hu-ról. Egyszer csak eltűnt 6-7 feltöltött albumon (klubtalik pl.), és azokból nem volt másolatom CD-n sem, úgyhogy lőttek neki. Akkor álltam át a t-online.hu-ra. Valahogy szimpatikusabb az egész oldal, gyorsabban tudtam feltölteni a képeket...
Ez az ország eladja önmagát a látványával! Nagyon szép képeket csináltál, nagyon tetszenek az elsők között levők Mesiről és Anikóról, de a lányokról jó a többi is!
Én sajnos nem vagyok szakértő, csak imádom a jó képeket, és szeretnék jó képeket csinálni! Talán majd a "szakmukik" adnak technikai információkat! :)
Sziasztok! Így van, nyaraloooook! :))))) Úgyhogy csak 4-5 naponta nézek rá a netre egy netcaféban 10 percekre, csak most látom, nagyon hiányoltok! Teljes értékűen jövő 7en leszek, addig tartsatok ki! :)) Anna, tök jók az ITalys képek, bár még csak félig sikerült megnézni. Pusszantás mindenkinek, Korcinak élőben is holnap!
Nem leszel ott? Megy a fene a Fanyűvőbe ,minek a elmarad a fénypont.:-) Na jó ha TE szépenkérsz akkor lehet hogy még is elviszem egyetlen (?) hites uradnak.:-)
Kedden megy érte a Fanyűvőbe, én nem leszek ott, mert ügyelek aznap. De ha gondoljátok, átjöhettek a kórházba egy kis csacsogásra, úgyis egy köpésre van... :)))
Rollerné Anna, drága hites urad azt mondta tegnap, hogy majd felhív. Azóta nem mertem aludni egy hunyást sem.:-) Mondjuk nem tudom mit akarhat ,de ha jól sejtem akkor felesleges hívnia. Cumó megvan 10% még lealkudtam az árából, kedden viszem.:-)
A 9088-as hsz-ban írja, hogy ezen a héten szabin van az ország határán belül. Egyszer sajna minden szabi végetér, és akkor újra örvendezhetünk Neki! :)
Eeembörök!!! Hogy van az, hogy csak 4 hozzászólás volt az Italy-2. eleje és vége között? Ez nem jó, kicsit bele kéne húzni a csacsogásba, mert így sose érjük el a 10 ezret! :)) Mondom ezt én, aki igencsak hanyagolta a hozzászólásait.... :))) Italy-fotók hétfón vagy kedden, márha érdekel valakit....... :))))))))))