Keresés

Részletes keresés

cibkat Creative Commons License 2004.09.21 0 0 2638
Milyen tanfolyam, kinél? Én németet és arabot szeretnék. Na?
Örsahegyekből Creative Commons License 2004.09.21 0 0 2637
Tegnap nagyon berúgtam... Nem is tudom hogy történhetett ez meg velem...
Örsahegyekből Creative Commons License 2004.09.21 0 0 2636
Bocsi, hogy zavarok, én csak 1:Nándi angol nyelvtanfolyamára szeretnék beiratkozni (ez itt lehetséges? - jót tenne a kiejtésemnek) 2:nyomozok a Freshfabrik CD-m után, mert a tábor óta nem láttam. Nincs ott valakinél? Kituggya... 3:puszi mindenkinek...az Aranytestű
cibkat Creative Commons License 2004.09.21 0 0 2635
Lelkem megyek, megmutatom hogy kell három tányért egy kézzel vinni. Nem nehéz, nyugi!
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.09.21 0 0 2634

Kedves Eni!

A babarol ujat majd 26.-án tudok mondani, akkor megyünk ujabb vizsgalatra (csak havonta egyszer). Legutobb 18mm-es volt, nött a keze es dobogott a szive. Amugy meg semmit nem eszlelünk belöle, azon kivül, hogy van mar egy kis poci es Eva tegnap reggel hanyt is egyet (ezt eddig megusztuk). Allitolag majd most kezd el nagyon nöni a 4. - 5. honapban. Tervezgetjük a jövöt, valoszinüleg Egerbe költözünk haza jövö nyaron (ott laknak a szüleim es van egy kis lakasunk az öcsemmel együtt, aki epp költözik a baratnöjehez, tehat lesz hol lakni).

Egyebkent rendületlenül es valtozatlanul munkat keresek, hogy meg egy kis penzt tudjunk gyüjteni, mielött hazamegyünk. Nem könnyü, nagy a munkanelküliseg es keves a munkalehetöseg, itt is. De nem adom fel, ma is lesz egy bemutatkozasom, pincerkent. Csak izgulok nagyon, mert nem tudom, hogy kell 3 tanyert vinni egy kezben, es remelem, nem kell megmutatni. Ha meg felvesznek, elötte megkerek valakit, hogy mutassa meg:) Meg lehet, hogy mellekeskent lesz egy nemet gyerek szinjatszoszakköröm, amit vezethetek! Szoval ilyen kalandjaim vannak. Közben igyekszem nagyon sokat olvasni, hetvegen bicajturazunk, amig az idö es Eva terhessege engedi. Probalom felelveniteni az angol tanari tudasom, ha jövöre tanitanom kell otthon. Sokat gondolok ratok!

Na, jo resztletesen beszamoltam, ha valakit erdekelt:)

Üdv mindenkinek, Petibácsi

cibkat Creative Commons License 2004.09.20 0 0 2633

Kedves Eni!

Köszönöm érdeklődésed, én remekül vagyok, köszönöm. Sokat dolgozok, viszont sokat szórakozok is. A megérdemelt pihenés, ugye... Koli milyen? Szobatársak? Csótányok?

Kukkoló "Mogorva"! Na?

süneni Creative Commons License 2004.09.20 0 0 2632
Az a Nóti természetesen Nóri akart lenni. Hú de ciki...
süneni Creative Commons License 2004.09.20 0 0 2631

Valaki feltöltötte a telefonom ami egyenlő egy isteni csodával és most boldog vagyok.

apuka igazán mondhatnál vmt a babáról mert biztos nőtt már egy picit és tudni szeretnénk. te és baba anyukája hogy vagytok? 

és ti többiek mind irhatnátok vmt magatokról Kedves Eni... kezdéssel és én akkor nagyon boldog lennék itt kollégiumi magányomban

bár találkoztam itt Egerben egy volt bajzással Gróc Nótival és azóta nincs olyan honvágyam. Zsolti te biztos ismered... bár nemtom élsz e még egyáltalán vagy elnyelt a suli. na még egy órát nem lógok (bár értetek bármit) ugyhogy újfent pá.

süneni Creative Commons License 2004.09.20 0 0 2630

Háááát..... itt vagyok! No megint egy ellógott számtech. Köszönöm szépen a névnapi üziket jól esik kis szivemnek na. Apukának majd irok mailt amint oda jutok most kaptam 15 másodpercet és telik tik-tak...

Amúgy én még csak szakközepes vagyok beee és nincsenek zHksem beee csak félévi vizsgák :(

So örülök hogy éled a fórum és ANCSA nem tudok smst irni mert nincs pénz a telefonon és amugy sincs pénz és majd ha lesz akkor jelzem. További szép hetet mindenkinek majd jövö héten jelentkezem. Pussz pá szájonára stb.

cibkat Creative Commons License 2004.09.20 0 0 2629
Ide azokkal a ZHkkal!
mamut_ Creative Commons License 2004.09.17 0 0 2628
Ezzel nem értek 1et Kata!Ha vége akkor kinézel magadnak 1 másik szakot ami tetszik és akkor lehet azt nyomatni!  :)))      Ezt igy lehet megoldani!De miért beszéltek a végéről???  Még csak most kezdődött!!!!És még mennyi vizsga vár ránk!!!Köv. honapban kapásbol van minimum 2 nagy ZH és még elvileg 2 kis ZH
cibkat Creative Commons License 2004.09.17 0 0 2627
Nem úgy mint a táborba, UGYE???
cibkat Creative Commons License 2004.09.17 0 0 2626
És tényleg majdnem olyan mint egy olvasótábor, csak évekig tart, nem két hétig... Persze nagy hátránya, hogy az ha véget ér, tényleg véget ér, nem lehet jövőre is menni.
cibkat Creative Commons License 2004.09.17 0 0 2625

Igen. Szombaton te Win. Én Omega.

Nem iratkozunk be valami isibe? Koleszosba?

Előzmény: kicsirigó (2623)
mamut_ Creative Commons License 2004.09.17 0 0 2624

BAKKERRRR!!!!!

Ne haragudj Anett!Komolyan!!!Kiment a fejembol!Amugy nem voltam ma a Bajza művekben!Majd talán leghamarabb csütörtökön!Sajnos előbb ha jol tudom nem tudok bemenni mert óráim vannak átlagban kb 4 ig reggel 8tól.    :((((

Előzmény: nyanyett (2622)
kicsirigó Creative Commons License 2004.09.17 0 0 2623
Én is akarok újra isibe járni!!! Petyának igaza van, a legszebb évek jönnek rátok. Majdnem mint egy nagy olvasótábor, olyan. Szombaton valaki Win?
nyanyett Creative Commons License 2004.09.17 0 0 2622
Szólt ivett. de én ma nem láttalak. de nálam volt a cd. benn voltál? nem volt 1. 2 órám... na mind1 nálam lesz a cd jövő héten. majd vmikor beugrasz
Előzmény: mamut_ (2621)
mamut_ Creative Commons License 2004.09.16 0 0 2621

sziasztok!

Csak azért irok hogy élek még meg minden!Jol vagyok csak mostanában nagyon sokat fáj a fejem!De nem baj!Volt már rosszabb is!

Anett!!!!Remélem megkaptad Ivettől az üzimet!De ha nem akkor remélem még nem későn de leirom ide is!Az hogy az uj Nightwish albumot holnapra hozzad el légyszives!Előrre is köszönöm!

Nah legyetek jok!Pusza mindenkinek!!!!!!

lindakk Creative Commons License 2004.09.16 0 0 2620

helló helló mindenkinek!

ÉÉÉÉnis! Boldog névnapot Enikőnek!!!

Bocsika hogy ennnyit késem!

Remélem peti igazat mond de mondjuk elhiszem mert nekem eddig a koli tök jó!

A suli meg olyanamilyen! az soha sem volt lényeg!

puszi mindenkinek!!!

linda

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.09.16 0 0 2619
sajnalom kata ennnel tobbet nem tudok tennni
cibkat Creative Commons License 2004.09.16 0 0 2618
Ide azzal a szintaxissal!
gabi... Creative Commons License 2004.09.16 0 0 2617
majd ha vki ráér, mondja meg, h kell ide képet beszúrni, mert találtam egy olyan süneniset
gabi... Creative Commons License 2004.09.16 0 0 2616
Szívesen elcserélném a következő héten pár főiskolás órámat. Jelentkezhet bárki, aki el akar mélyedni a német szintaxis rejtelmeiben. Szegény Klaus bácsi, nem is értem, h mit akar gagyarászni, de olyan kis lelkes. Cserébe este az illető lemehet helyettem (na jó, velem együtt) a vadászba: 75 ft 3 dl 2:1-es boroscola... Enikő! Ezt a névnapodra küldöm, nem tudom,h kell ide képet beilleszteni, de remélem sikerül [image1]
cibkat Creative Commons License 2004.09.16 0 0 2615
Ne is emlegesd! reggel szokás szerint késésben rohanok munkába, midőn vidáman rámköszön 320-as Ádám. Ő isibe ment (isi ugyanabban az utcában, amiben az iroda). Ráadásul elsős. Éééééén iiiis!!!!
Előzmény: nyugatinyúl (2614)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.09.16 0 0 2614

Haho, semmi affer nincsen, csak vicc volt, olyan jol esik az Andrast ugratni, na:) Amugy meg tanuljatok tölünk, ugyan nem tudom, mit, de tanuljatok. Kati draga, mondjad, cicuka édes, mit akarsz még ellesni tölünk?

Boldog névnapot akkor en is Enikönek!!!

Amint ezt a sok frissen beiratkozott egyetemistat-föiskolast latom, nem tudom, ti hogy vagytok vele, öregedö vezetösegi tarsaim, de ugy elfog az irigyseg, hogy neha ugy erzem, barmit megadnek, csak ott allhassak elsöskent a debreceni egyetem aulajaban es soha ne legyen vege... Ti tudjatok, hogy rengeteget laktam Mandoki Fecoval együtt az egyetem alatt es ha sütött a nap, rendszeresen gitaroztunk enekeltünk az egyetem lepcsöjen? (Ahol ugye az alombeli kispal koncert volt) Es a debreceni kocsmakat még ma is tudom kivülröl, persze az akkoriakat. Na, abbahagytam ezt a reggeli nosztalgiazast, mindenesetre ti sok elsös egyetemista es föiskolas, ugy eljetek, hogy nagy eselyetek van ra, hogy a következö negy-öt ev a legszebbek köze fog tartozni éltetekben!

cibkat Creative Commons License 2004.09.16 0 0 2613
Andráske tőlem is akarsz tanulni, vagy csak a nagy fiúktól? Persze tőlük én is szeretnék még ezt-azt ellesni....
and4 Creative Commons License 2004.09.15 0 0 2612

Hát én se értem hogy mi az affér! Szeressetek egy kicsit engem vezetőség, én jót akaró, de talán néha máshonnan közelítő vagyok! Hát hehet ez baj is?

Na most figy: Bár már nem sokat, de nagyon sokáig szeretnék tőletek tanulni te nyugatinyúl és vezetőségi társai. Lehet?

A

Előzmény: nyugatinyúl (2608)
megyaszaizoli Creative Commons License 2004.09.15 0 0 2611
nem ertem ezt na most mi ez az affer ?????????nem tudom kitennia kepet valamiert ....
nyanyett Creative Commons License 2004.09.15 0 0 2610
BOLDOG NÉVNAPOT ENIKŐ!!! :)
Előzmény: pöttömpanna_ (2609)
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.09.15 0 0 2609

Boldog Névnapot Eni!

Amúgy én rendszeresen olvasom azóta is a fórumot,csak nem tudok mit hozzászólni,na meg sokat kell tanulni,ezért csak megnézem,h mit írtok és már megyek is belemélyedni a sok okosságba...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!