Bocsi, hogy zavarok, én csak 1:Nándi angol nyelvtanfolyamára szeretnék beiratkozni (ez itt lehetséges? - jót tenne a kiejtésemnek) 2:nyomozok a Freshfabrik CD-m után, mert a tábor óta nem láttam. Nincs ott valakinél? Kituggya... 3:puszi mindenkinek...az Aranytestű
A babarol ujat majd 26.-án tudok mondani, akkor megyünk ujabb vizsgalatra (csak havonta egyszer). Legutobb 18mm-es volt, nött a keze es dobogott a szive. Amugy meg semmit nem eszlelünk belöle, azon kivül, hogy van mar egy kis poci es Eva tegnap reggel hanyt is egyet (ezt eddig megusztuk). Allitolag majd most kezd el nagyon nöni a 4. - 5. honapban. Tervezgetjük a jövöt, valoszinüleg Egerbe költözünk haza jövö nyaron (ott laknak a szüleim es van egy kis lakasunk az öcsemmel együtt, aki epp költözik a baratnöjehez, tehat lesz hol lakni).
Egyebkent rendületlenül es valtozatlanul munkat keresek, hogy meg egy kis penzt tudjunk gyüjteni, mielött hazamegyünk. Nem könnyü, nagy a munkanelküliseg es keves a munkalehetöseg, itt is. De nem adom fel, ma is lesz egy bemutatkozasom, pincerkent. Csak izgulok nagyon, mert nem tudom, hogy kell 3 tanyert vinni egy kezben, es remelem, nem kell megmutatni. Ha meg felvesznek, elötte megkerek valakit, hogy mutassa meg:) Meg lehet, hogy mellekeskent lesz egy nemet gyerek szinjatszoszakköröm, amit vezethetek! Szoval ilyen kalandjaim vannak. Közben igyekszem nagyon sokat olvasni, hetvegen bicajturazunk, amig az idö es Eva terhessege engedi. Probalom felelveniteni az angol tanari tudasom, ha jövöre tanitanom kell otthon. Sokat gondolok ratok!
Na, jo resztletesen beszamoltam, ha valakit erdekelt:)
Köszönöm érdeklődésed, én remekül vagyok, köszönöm. Sokat dolgozok, viszont sokat szórakozok is. A megérdemelt pihenés, ugye... Koli milyen? Szobatársak? Csótányok?
Valaki feltöltötte a telefonom ami egyenlő egy isteni csodával és most boldog vagyok.
apuka igazán mondhatnál vmt a babáról mert biztos nőtt már egy picit és tudni szeretnénk. te és baba anyukája hogy vagytok?
és ti többiek mind irhatnátok vmt magatokról Kedves Eni... kezdéssel és én akkor nagyon boldog lennék itt kollégiumi magányomban
bár találkoztam itt Egerben egy volt bajzással Gróc Nótival és azóta nincs olyan honvágyam. Zsolti te biztos ismered... bár nemtom élsz e még egyáltalán vagy elnyelt a suli. na még egy órát nem lógok (bár értetek bármit) ugyhogy újfent pá.
Háááát..... itt vagyok! No megint egy ellógott számtech. Köszönöm szépen a névnapi üziket jól esik kis szivemnek na. Apukának majd irok mailt amint oda jutok most kaptam 15 másodpercet és telik tik-tak...
Amúgy én még csak szakközepes vagyok beee és nincsenek zHksem beee csak félévi vizsgák :(
So örülök hogy éled a fórum és ANCSA nem tudok smst irni mert nincs pénz a telefonon és amugy sincs pénz és majd ha lesz akkor jelzem. További szép hetet mindenkinek majd jövö héten jelentkezem. Pussz pá szájonára stb.
Ezzel nem értek 1et Kata!Ha vége akkor kinézel magadnak 1 másik szakot ami tetszik és akkor lehet azt nyomatni! :))) Ezt igy lehet megoldani!De miért beszéltek a végéről??? Még csak most kezdődött!!!!És még mennyi vizsga vár ránk!!!Köv. honapban kapásbol van minimum 2 nagy ZH és még elvileg 2 kis ZH
És tényleg majdnem olyan mint egy olvasótábor, csak évekig tart, nem két hétig... Persze nagy hátránya, hogy az ha véget ér, tényleg véget ér, nem lehet jövőre is menni.
Ne haragudj Anett!Komolyan!!!Kiment a fejembol!Amugy nem voltam ma a Bajza művekben!Majd talán leghamarabb csütörtökön!Sajnos előbb ha jol tudom nem tudok bemenni mert óráim vannak átlagban kb 4 ig reggel 8tól. :((((
Csak azért irok hogy élek még meg minden!Jol vagyok csak mostanában nagyon sokat fáj a fejem!De nem baj!Volt már rosszabb is!
Anett!!!!Remélem megkaptad Ivettől az üzimet!De ha nem akkor remélem még nem későn de leirom ide is!Az hogy az uj Nightwish albumot holnapra hozzad el légyszives!Előrre is köszönöm!
Szívesen elcserélném a következő héten pár főiskolás órámat. Jelentkezhet bárki, aki el akar mélyedni a német szintaxis rejtelmeiben. Szegény Klaus bácsi, nem is értem, h mit akar gagyarászni, de olyan kis lelkes. Cserébe este az illető lemehet helyettem (na jó, velem együtt) a vadászba: 75 ft 3 dl 2:1-es boroscola...
Enikő! Ezt a névnapodra küldöm, nem tudom,h kell ide képet beilleszteni, de remélem sikerül
[image1]
Ne is emlegesd! reggel szokás szerint késésben rohanok munkába, midőn vidáman rámköszön 320-as Ádám. Ő isibe ment (isi ugyanabban az utcában, amiben az iroda). Ráadásul elsős. Éééééén iiiis!!!!
Haho, semmi affer nincsen, csak vicc volt, olyan jol esik az Andrast ugratni, na:) Amugy meg tanuljatok tölünk, ugyan nem tudom, mit, de tanuljatok. Kati draga, mondjad, cicuka édes, mit akarsz még ellesni tölünk?
Boldog névnapot akkor en is Enikönek!!!
Amint ezt a sok frissen beiratkozott egyetemistat-föiskolast latom, nem tudom, ti hogy vagytok vele, öregedö vezetösegi tarsaim, de ugy elfog az irigyseg, hogy neha ugy erzem, barmit megadnek, csak ott allhassak elsöskent a debreceni egyetem aulajaban es soha ne legyen vege... Ti tudjatok, hogy rengeteget laktam Mandoki Fecoval együtt az egyetem alatt es ha sütött a nap, rendszeresen gitaroztunk enekeltünk az egyetem lepcsöjen? (Ahol ugye az alombeli kispal koncert volt) Es a debreceni kocsmakat még ma is tudom kivülröl, persze az akkoriakat. Na, abbahagytam ezt a reggeli nosztalgiazast, mindenesetre ti sok elsös egyetemista es föiskolas, ugy eljetek, hogy nagy eselyetek van ra, hogy a következö negy-öt ev a legszebbek köze fog tartozni éltetekben!
Amúgy én rendszeresen olvasom azóta is a fórumot,csak nem tudok mit hozzászólni,na meg sokat kell tanulni,ezért csak megnézem,h mit írtok és már megyek is belemélyedni a sok okosságba...