Áááááá :-DDD Hi hi hi :-)))))))))) Hát ez a felkavaró, megrendítő, leleplező vallomás a Mestertől... ez kész !! Nem is tudom ezek után mit gondoljak a Mesterről. Csúcs.
Debrecen – Tudom, hogy ez az írás nagy port kavar fel. Előre is elnézést azoktól akiket megsértek, de úgy gondolom nem tarthatom tovább magamban az igazságot.
Kellemetlen nekem erről beszélni, ám elérkeztetnek látom az időt, hogy leleplezzem magam, mielőtt ezt megteszi más.
Nem szeretem a kovászos uborkát.
Tudom: egészséges és finom. Ráadásul egyszerű az elkészítése .
Kell hozzá uborka, kapor, fokhagyma, só, kenyér és helyenként megbolonditják még némi timsóval. Az esetben ugyanis az uborka kifejezetten ropogós lesz.
Mit hagytam ki? Ja az üveg. Minimum 2 literes legyen, de ha nagy az étvágy lehet 5 is.
Sajnos a levét sem szeretem. Pedig az valami mennyei lehet. Főleg aki rendszeresen iszik alkaholt. Annak szinte védőital.
Végül de nem utolsó sorban. A kovászos uborka hungarikum, maga a magyar életérzés.
Minden elismerésem. Felnézek rá! De nem szeretem. Tudniillik nekem nem elég csípős.
Én azt kedvelem, hogyha elájulok a savanyúságtól, azt szeretem ha a kilöttyent lé szétmarja a fenyőasztalt.
Nos, most ennyit szerettem volna mondani. Tudom, hogy kemény voltam. Szókimondó és helyenként talán igazságtalan is. Vállalom !
FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESIRÁSI HIBÁK. Az FM90 Friss Rádió támogatásával.
Egyetértek. Szavazzon mindenki minden nap azzal, ahogy viselkedik, amit mond, ahogy éli az életét. Ez lesz az igazi szavazat. Ha jól csinálják, többet ér minden cetliikszelésnél.
Bocsi, kedves gék! Sosem szoktunk hasonlovakról társalogni itt. Szerintem ne bántsuk meg Béla topikját azzal a szituációval, hogy moderációra legyen szükség. Inkább éljen Editke és a picicsecsemő!
A "szolgálunk és védünk" mintájára most ez lett a moderátorok szlogenje, hogy "figyelünk és törlünk"??
De kár, hogy éjféltől politika csend lesz!!! Úúúgy sajnálom !!! De éjfélig még szabad !!! Nincs valakinek kedve addig kihasználni a lehetőséget?? És ha éjfél után bepolitizálok akkor bezárják az index internetet??
Vajon kivágnak innen éjfél után, ha beírok egy olyat, hogy szavazzon Szakács Bélára??
Remek. Én speciálisan amúgy is csak picicsecsemőztem volna. Azt hiszem, ez leginkább a politizáló topikok fájlalják, amelyek a mi fánktól apsziuluter messze esnek.
Tudjuk, hogy a vélemény nem múlik el, mikor éjfélt kakukkol az óra, hiába van rá törvény, mégis arra kérünk mindenkit, tartsa magában a kampánycsend alatt.
Politikamentes órák jönnek, ha mégsem, figyelünk és törlünk. Persze könnyebb lenne és megköszönjük, ha betartjátok: vasárnap 19h-ig nincs politika a Fórumon sem. ... na ezvan. lehet picicsecsemőzni, de semmi politika. mer külömben börtön. ! utyhogy tessék vigyászni!