Hol lehet elfogadható árú (és minőségű) hóláncot venni a 195/65R16-os kerékre? A "kék dobozosból" sem a KN90-esen, sem a KN100-ason nincs rajta ez a méret, a Thule pedig 3x annyiba kerül...
Viszonylag friss tulajdonosa vagyok egy 2006-os 2.0 dci trafic passengernek. Nem kevés km-mel vettem, sok gyerekhez, de megbízható helyről, pár apró kérdésem lenne, remélem, tudtok segíteni:
1. Nagyon kellemes meleget ad az a dízel kiegészítő fűtés. Szuper, kisgyerekek mellett ideális. Van azonban lehetőség arra, hogy kikapcsoljam? Hány fok alatt indul el automatikusan?
2. Épített -e be valaki utólag tolatóradart? Elfér a lökhárító mögötti fémkeret előtt?
3. Néha az ESP/ASR ABS és a serv világítani kezd, az ABS már működött, az ESP szerintem nem. Erre ötlet?
Így elsőre csak ennyi. Ez egy nagyon egyben lévő autó, nevetséges fogyasztással. :)
Szeretném megkérdezni h nem-e találkozott vki ilyen problémával:
2200-as fordulattól megtorpan az autó húzása,mintha kifogyna az ereje.sebességfokozattól függetlenül.Addig veszi a tempót,de utána már csak gyengébben,kb 1 hónapja észlelem a jelenséget.Meg mostanában sokkal hangosabban jár a motor(mint egy öreg diesel),régebben olyan csendes volt(2005 cdti 74kw).Előre is köszönöm a segítségeteket,szép délutánt mindenkinek.
Nekem egy éves korában volt ez 11.000km volt benne és egyszer csak elkezdett füstölni feketén, csökkent a teljesítmény, majd egyszer megállt. Cserélték a szelepet és jó lett!
sziasztok.2004 es vivaroteljesitmeny gyengules, feketen fustol.erdekelne hogy mi a baj.allitolag turbo problema.ki lehet e kotni vagy csak szallitani lehet?koszi a segitseget alofsz
Sziasztok,van egy 2007 /2.0 Vivarom. Kb 1 honapja megjelent a szervizkulcs és elkezdett 3000km-tol visszaszámolni .Olajcsere pont esedekes volt ,lecseréltuk.A kulcs maradt ,irány Bosch szerviz 30 perc utan kozoltek hogy nem sikerult,jöjjek vissza ha elfogyik a 3000km.A km elfogyott mostmar a hibajelzo (kisauto kulccsal) vilagit.Vissza szerviz,szamitogep szerint hibatarolo ures,de nullazni nem engedi magat.
Még nem tartok a rugónál. A csatlakozót nem tudom leszedni. Biztos bennem van a hiba, de "csavarhúzóval sem találok fogást rajta" (köszönöm a tippet, Laller). Még a végén egy szerelőnél fogok kikötni egy izzócsere miatt... :-(