Kedves gika, köszönjük a felajánlást! :)) Viszont mi nem nagyon fogjuk hitelesíteni a dolgot, legalábbis emlékeim szerint eccör tomajer kerülettárs megkérdezte, hogy megkérjen-e, amire én nem mondtam igent, és Ő ennek nagyon örvendett. :)))
Tehát igen, Kedves, úgy van, ahogy mondod, ohne felhajtás. :)) Ha mégis vóna valami, maximum egy pizzázás! :))) (vagy asse jó ómen?)
Hmm. Egy szökött versmondólyány:-)
Magatokra vessetek! Ha így kettesben hagytok bennünket, hát mit tehetnénk?:-)
De asszem, nekünk nem lesz nyilvános felhajtás szervezve, mert az itten valahogy nem jó ómen!!:-)
Úgy-e Kedves?
Hahó, kerülettársak!!!
Hát, én is elvagyok itt a saját problémáimmal, s most hogy végre olvasgatok itten, hát látom, hogy megint alakul egy kerületi párocska.
Én még mindig szavalhatok, ha akarjátok!
De a mennyasszonyi autóval gondba leszünk, mer ugye a vőlegény má mégse legyen sofőr!!!!
Persze hogy volt, és lett egy csomó új:-)))De angyalföldi, földi egysenem:-(
Télleg, nem tünt fel, hogy milyen tapintatosan magunkrahagytak bennünket Kedves? :-)
Ebben nem értünk egyet, de már eccer megbeszéltük, hogy nem értünk egyet :)))
Azazhogy... azt nem is bánom, ha az utcán HÓ van, csak az a baj, hogy pár órán belül sár és pocsolya marad a helyén...
Köszönöm szépen a választ, bár most távol vagyok szép hazánktól, Angyalfődtül, de holnap megnézem otthon. :))
Piszén pisze kölyökmackó!
Nekem volt szerencsém hallani a miskolci nemzeti színházban próbaéneklést.Én ott sétáltam a szinpadon mögöttük, de amikor az egyik nőci énekelte az Éj királynőt,akkor mindenki megállt!Nagyon hátborzongató volt, mert gyönyörűen énekelte!
;)))))
Nem, valóban nem hasonlítok elefántra, legalábbis orrilag. Nekem kicsi és pisze orrom van. Mint egy..... nemtomminek :)))
Viszont hangilag egyre gyatrább vagyok, egyelőre nem próbálkozom az Éj Királynője szerepével... :)))