az szep akkor tenyleg nem kell parazni be fog indulni. nekem most gazos mar a ford de a jeep most is tiszta E85-el megy kivancsi vagyok hogy fog mukodni eddig fasza volt mikor -20 fok korul volt azert tettem bele benzint felesbe biztos ami biztos...
Ma a győri buszpályaudvar környékén parkoltam, mikor lementem az autóhoz a bal tükre ki volt forditva, meg össze volt törve. :-((( Persze betétlap sehol, a forgalmi irodán nem tudnak semmit. Még az a szerencse, hogy az épület falán van egy kamera, ami igen jól látta az autót. Most kértem, hogy nézzék vissza, és mondják meg melyik köcsög buszos volt. Remélem holnapra meglesz. Gondolom senki sincs meglepődve....
qrvara megeri nekem is kb 1 literrel evett tobbet de ha nyomsz hozza kis benzint mondjuk 10 liter / tank akkor siman indulni fog
C
E85-ot mindenkinek !!! nem is ertem nelunk miert nem tamogatjak jobban nem kene draga penzen olajat vennni a biodiesel is ilyen ... hule egy orszag vagyunk
Ja, ma reggel csak a 3.-ra röffent be a gép. A kúton azt mondták, hogy nem gáz, most egyébként magasabb a benzintartalma 20%. A fogyim 17-re jött ki, ha jól emlékszem, akkor múltkor egy ilyen pesti túra 15,5-16 volt, tehát a konklúzió: Megéri!!!
Én is szoktam Expis társnak integetni, általában vissza is intenek. Akkor néznek hülyén, mikor az offosban ülök. :-P
Ma E85-t tankoltam, aztán megjártam Győrből Pestet. Semmise gond nem volt vele. Ment mint mindig. A fogyasztásról még nem tudok beszámolni, mert még nem nyotam tele, de az óra állásából itélve nagy probléma nem lesz. Azért nem volt mindegy, hogy a kúton a 60 lityiért 13500-at, vagy 18000-t kellett fizetni.....
mivel ezek a valtok nem kezelik automatan a a motorfeket igy kezzel kell megoldani ( a fejlettebb elektro -hidreulikus valtok siman visszavaltanak ha kell a motrfek...) + vontatasnal vagy eros hegymenetben, dagonyaban is jol johet ha nem kapcsolgat...
Rick, tobbiek. Termeszetesen nem szoktam olyat csinalni, hogy elore mozgo autot egyszer csak P-be vagy R-be tolok, de en a sebessegek kozott szoktam kapcsolgatni. Pl ha lakot teruleten nagyobb lejton megyek lefele es ismerem a helyet, tehat tudom, hogy sokaig sebessegkorlatozas van, vagy tudom, hogy a lejto hosszu, akkor lelassulok mondjuk 50-re es behuzom a gepet D-bol 2-be. Ilyenkor szepen motorfeken csorgok tovabb es nem kell feket nyomnom. A user manual is azt ajanlja hogy ilyenkor overdrive ki vagy pedig huzzuk kisebb fokozatba a motorfek miatt. Szoktam olyat is, hogy ha N-ben van az auto de nem gurul semmilyen iranyba, akkor nem lepek a fekre es ugy rakok sebesseget. Ilyen esetekben ugye a valto egyertelmuen nem serul es szerintem a hajtaslancon sem lesz olyan igenybevetel ami tonkretenne azt.
En nem mindig szoktam a fekre allni akkor amikor N-bol D-be teszem (pl.: lampanal). Elmondjatok nekem, hogy miert kell ilyen esetekben a fekre allni? (tehat az auto all, nem gurul semerre sem, piros lampanal uresbe teszem, majd ha valt akkor D es ha erzem, hogy valtott, akkor gaz)
Csak a magyar jó, vagy elboldogulsz az angollal is? mert azt simán megtalálod. Ird be a googlebe, hogy "ford explorer owner's manual", akár évszámot is irhatsz legfeljebb a 3. linken megtalálod.
A kart húzogatni húzogathatod kedvedre, azzal nem tudod tönkretenni, mert marha erős benne a rugó. A lényeg, hogy amikor kirakod P-be, vagy a R, D között váltogatsz, akkor ÁLLJON az autó! Mert ha nem, azzal haza tudod vágni. Ha lejtőn állsz meg, akkor inkább rúgd be a kéziféket is, mert a P nem biztos, hogy megtartja, és ha ugrál P-ben az megnt nem tesz jót neki.