Tán innen? http://extratorrent.com/torrent/1074095/Sahara+1995+-+james+belushi+-.html vagy http://www.torrentportal.com/details/1674184/Sahara.1995.VHSRip.XviD.avi.torrent
Valakinek nincs véletlenül meg a Trükkös Tomi és a bélyegutazó (Tommy Tricker and the Stamp Traveller), ill. a Bélyegutazók (The Return of Tommy Tricker) c. film. Nagyon kellene, egy linktől kezdve az eredeti filmig bármi érdekelne!
Na még1x... :) Esetleg emléxik még valaki arra az ausztrál (vagy új zélandi?) filmre, amelyikben néhány fiatal lakik együtt albérletben és nincs pénzük fizetni, amikor pedig jönnek a háziúr behajtói, arra hivatkoznak, hogy a főszereplő srác pont most írt egy novellát a Penthouse-nak, amelyik bevétele pont fedezi majd az eddigi tartozásukat. A végére szétverik az egész házat, de a novellát valóban megveszi a Penthouse. Jellegzetes momentum, hogy a srác kizárólag írógépet használ és nem számítógépen szövegszerkesztőt, mivel szerinte Hemingway is ezáltal lett zseni :) Sz'al ennek a filmnek a címe érdekelne... Előre is köszi!
Helló! Na, itt is bepróbálkozom, hátha :) Detektív két tűz között (DunaTv-n volt az 1979-es szinkkel, mint megtudtam, nekem az RTL-es-sel van meg) Angyali üdvözlet Adj király katonát Örülnék, ha valaki tudna segíteni! Előre is KÖSZÖNÖM!
Na, belenéztem a filmbe. A Cinemaxról vettem fel, az 1988-as szinkronos változat, itt a bérlista a Port.hu-ról:
rendező: Robert Altman író: Herman Wouk operatőr: Jacek Laskus jelmeztervező: Kristine Flones producer: Robert Altman, John Flaxman látványtervező: Stephen Altman vágó: Dorian Harris
szereplő(k): Jeff Daniels (Steve Maryk) Peter Gallagher (John Challee) Michael Murphy (Blakely) Eric Bogosian (Barney Greenwald) Brad Davis (Phillip Francis Queeg) Kevin J. O'Connor (Thomas Keefer) Daniel Jenkins (Willis Keith) Brian Haley (Vendég) Danny Darst (Randolph Southard)
Amit én keresek az egy amerikai film,főszereplő Christina Ricci.
Miranda (2002)
Frank, a fiatal könyvtáros, akit John Simm alakít, beleszeret Mirandába, a rejtélyes idegenbe. A romantikus álmodozás átviszi Franket a szélhámosok, a szadista intrikusok és a szex világába, ahol semmi sem az, aminek tűnik. Hősünk rádöbben, hogy Miranda három nő egyben: táncosnő, szélhámos és domina... Csak az a kérdés, hogy a három csábító nő közül, melyik a valódi?
Nekem megvan a MIRANDA (amennyiben Tinto Brass 1985-ös olasz filmjéről van szó): az angol DVD-kiadásra házilag tették rá nekem a magyar szinkront a magyar VHS-kiadás alapján. Sajnos a magyar hang kicsit zajos, és időnként (nem vészesen) csúszik 1-2 másodpercet.
Megvan gondolom a listája azoknak, akik letöltötték, nekik kell írni egy kunyera levelet, hogy seedeljék picit. Ja, és asszem csak október 3. után lesz 2 napig szabad regisztráció.
Sziasztok! Keresem az Orlando cimű filmet, itt olvasható róla ismertető: http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=1899&i_city_id=3372&i_county_id=-1 Ha megvan valainek jelezzen vissza legyen szives a medium84[kukac]freemail.hu e-mail cimen. Előre is köszi.
Vindebona! Küldtem Neked 2 mailt.Sajnos ahonnan eredetileg küldtem onnan visszaküldték,így írtam Neked 1 másik címemről is,de szerintem onnan sem kapod majd meg.Légyszi küldj Te nekem emilt (megleled az infopanelemnél).Azt hiszem örülnél a segítségemnek a keresett filmjeidhez.Ide is visszanézek mert még az is lehet h.csak ezen keresztül tudunk dumálni.Az nagy lol lenne. No,hali
Üdv! Keresek egy filmet(épphogy színes kb), amiben 2 lány (franciák talán, vagy vmi közeli szomszéd országból) biciklizik kb az egész filmen keresztül és majd minden alkalommal mikor áttekernek a tájon vmi eldugott helyről kidugja a fejét a helyi (mocis?) rendőr és sandán néz utánuk. Közben folyamatosan látunk dokumentumfilmszerű riportokat helyiekkel, akik arról mesélnek, h el-eltűntek már a környékről magányos fiatalok. Aki tud légyszi segítsen! előre is köszi! :)
Sziasztok! Egy 1977(?)-es magyar filmet keresek. Illetlenek a címe. Többek között Harsányi Gáborral a szereplők között. Ezt a filmet szertném letölteni vhonna ha lehetséges, de bármilyen segítségnek tudnék örülni. Köszönöm szépen előre is! ÜDV!
Helló , volna egy kis melo . . . Megvan valamelyikőtöknek a Theo Angeolopoulosztól a Méhész című film a Marcello Mastroiannival ? Művészfilmekből cserélnék . Pesti vagyok . Más . Fajelméleti okokból van a világon betiltva az a Jamie Uys film , amin a kommunizmusban halálraröhögtük magunkat ? A neve Hóbortos népség I--II. volt , és gondolom a kandikamerás dolgokat a nyugat is őtőle vette át akkortájt . Senki nem tudja beszerezni . Szóval olyan fajelméleti dologra gondolok , mint ahogy a Kurt Vonnegut írta , hogy egyes usabeli államokban a kedvence , Mark Twain is be van tiltva a néger szó használata mián .
Tudna nekem segíteni valaki? Kb. 4-8 évvel ezelőtt volt egy spanyol zenés film a mozikban, 2 baráti párról szólt akik egymással csalták egymást, és magánnyomozókat fogadtak fel egymás megfigyelésére. Táncoltak énekeltek benne.