Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
nekem csak az a bánatóm hogy mire tudtam volna egyet jócsávózni mert előbb utóbb lett volna ott nála olyasmi is ami érte volna a pénzt pont nekem nem sikerült semmi valami komoly légpuska vagy légpisztóly de addigra kirúgták
látom,hogy te is jól látod.egy kókler aki azt hiszi hogy ő a Former Rúdolf.Ereszd el a szarvát húzd meg a kónuszt ilyenek a tanácsai a gurunak.aztán az ecseri piacon beszerzett képeken is nagyokat derültünk sokan
valamit nagyon félre értettél, de tudod mit: én leállok, ha mindenki leáll. senki nem védi és senki nem veszi fel a kesztyűt sem. mindenki ignorálja. na ? (de nincs ajándékokért "jó csávó a Márkó sem) menni fog?
ezt REÁLISAN látod.Több éves álló háború ez,aminek sose lesz vége.nem kell "etetni"(herkelni) minél jobban foglalkozunk vele annál jobban terjed mint a bubópestis
nézzük mit nyerünk ha hagyjuk
a hívei elfordulnak tőle ha nincs ajándék
árulni meg túlárazva úgy se tud mert lehúrrokjuk vagy azt se
nyerünk
olcsón és ingyen is elszerválhatunk jó dógokat akinek erre van gyomra.
aztán írt hújeséget és írt jókat is.mindenki megtalálta a magának valót
jókat röhögni járok oda az a flekkenes alsógatya azon kiröhögtem a belemet.mostanába meg röhögni se mert semi jót nem találni-izetlen az az egész topik kár foglalkozni velük.
Már az is harc hogy válaszolsz, küzdesz, nektek kell lenni az utolsó szónak. Ha nincs reakció akkor megáll a folyamat. Nem lesz itt senkinek igaza mert még mindig tartom az összeesküvés elméletemet, miszerint kell a fegyveresbe egy troll aki elviszi a figyelmeteket.
Nem tűnt fel hogy nincs modi a porondon! De kösz hogy a #855-ösre válaszoltál, mert így rájöttem phyton 357 is én vagyok, mind a kettőnknél ugyan az a #855 hozzászólás szám van :-D
Azt kellene felfogniuk az "uldozoknek", hogy NEM TUDJAK VEGERVENYESEN LIKVIDALNI!
Ha egyszer vegre befejeznek, nyugalom lenne. De nem; uldozni kell es ket evszazaddal ezelotti, velt vagy valos serelmeket unos-untalan felemlegetni. Boszorkanyuldozes kategoria; es egyben nevetseges is.
Ha tobb eszetek lenne, befejeznezek. Okos enged - szamar szenved alapon... De ugy tunik, itt senki sem okos.
miért kéne lehetőséget kapnia bárkinek ahhoz,hogy fórumozhasson?Örülhetnénk,ha valaki idejön-és nem máshova,mert annál erősebbek vagyunk!Te hány lehetőséget kértél-vagy neked nem is kellett kérned?
én is csatlakozom azokhoz,akik azt kérik,hogy vesszen l.inda .Harcoljunk!Épp elég hatalmat kapott a bárkán és majdnem elsöpört itt mindent ,mikor kiengedtétek a szelét a palackból!Trollokkal nincs-és nem is lehet-alku.többször megszegte mint apám a 3kg-os veknit-70 év alatt.
igen,igazad lehet.Te egy vérprofi ellenfél vagy,akár a dr.vérnyúl az ft-sen(?!)de miért kell ellenfélnek lenni,miért vannak itt ilyen szituációs falak meg csapdák-bokrok?Miért tart az üldözésem mióta ez a fórum létezik?Más beregel 1 néven és el van azon 10 éve.Én csak kaptam 1x egy gázpisztolyt és beírtam,hogy milyen xar,erre megindult az üldözésem..hát,sok nickem volt,"togas""duhonyi""indexüldözött" -..stb..mind elvérzett a hosszú harc alatt.Én csak fórumozni akartam,mint más öreg rokkant nyugdíjas,aki ráér meg szereti a fegyvereket..most inda vagy "lo..i"-elismerem,mindkettő én vagyok-hiszen ezt eddig is tudtátok!De a bárkán bebizonyítottam,hogy rendes tag vagyok,nem egy átverős xar nepper.."vérprofi-kőkemény üzletember,hanem egy vajpuha szívű érző emberi lény,aki akár a gatyáját is leveti-20 fokban és odaadja,ha fázik a másik!.Biztosan sok embert megsértettem,de ők is engem.És én mindig bocsánatot kértem.Tőlem senki,soha a sok atrocitásért,a rágalmakért,amiket ki kellett állnom,amiket el kellett viselnem.
Kössünk békét ez a harc senkinek sem okoz örömet-nekem pláne nem!És akkor akinek azt okozott,az fog távozni.Visszakapom a Főnix nevemet-ill.ezen a néven újrakezdeném,mivel ez a griff madár másik neve,aki elégett ugyan,de a hamvaiból újra született egy jobb és nemesebb,megtisztult tollú madár..
Elég volt a hajsza,elég(ett) a gálya:A FŐNIX ÉJSZAKÁJA!
neked végre 1 nevet kéne használni és hagyni a fikákat és az álneveket. és talán beszélhetnénk értelmesen és értelmes dolgokról. a tegnapiból nem tanultál ? én nem szokványos ellenfél vagyok, felém egy kicsit jobban kell
figyelned és kevesebbet hibáznod (most is 2 hszben tettél 2 szarvas hibát.)