Keresés

Részletes keresés

Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 671
Mármint az anorexiás topicrl beszélek: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9022253
Előzmény: Másik nick (670)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 670

Kedves moderátorok!

Abban az esetben, ha valamelyik moderátornak elszakadna a cérna, és ki akarná irtani az egész mai förmedvényt (bár szerintem elég a jelzetteket), megadom a paramétereket.

29278 a kezdete, és van közötte néhány meghagyandó ontopic:

29279, 282, 29384 -- szerintem. Én ezeket találtam, ez plz maradjon.

A vége sajnos még nem látszik, de azért lesz közte ontopic is.

dongenaro Creative Commons License 2006.05.09 0 0 669

Tisztelt moderátorok!!

Egy ötletre várok Tőletek. Szeretnék (elsősorban) csatlakozni, másodsorban nyitni

egy olyan topicot, aminek elsősorban a környezetvédelemhez lenne köze, viszont

regionális problémáról van szó, méghozzá arról, hogy csak az áramtermelés

biztosítása miatt az Ajkai Hőerőműben eltüzelik a bakonyi erdők jobb sorsra is

érdemes faanyagát, ami már helyből felháborító, de mint kiderült, azért, mert így

a tulajdonos olcsóbban jut "fűtőanyaghoz", mintha az általa ugyancsak megvásárolt

bakonyi barnaszénbányák szenét használná.

Kérdésem: hol érdemes egy ilyen topicot nyitni??? Ha kirobban a botrány e körül,

biztosra vehetitek, a Zengő ügy ehhez képest pufók barokk angyalka volt...

Nem találtam "környezetvédelem" altémát, a "regionálisok" között pedig sehol sem

szerepelt Bakony....

Válaszotokat várja: dongenaro (köszi)

orlanda Creative Commons License 2006.05.09 0 0 668
Ez egy ilyen furcsa szokás lehet nálad mocskolüdásnak nevezni azt, amikor egy másik embert megsértesz. Érdekes. Nagyon érdekes.
Előzmény: Másik nick (667)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 667
Mi kifogásod lehet egy nyolcadikos fiú emlékeivel kapcsolatban nyolcadikos lányokat illetően? Én is annyi voltam, ők is. Ja és mivel megismételted itt is, aminek a törlését kértem (a törlési kérés tudatában), ezért remélem, hogy innen is eltüntetik a mocskolódásodat.
Előzmény: orlanda (666)
orlanda Creative Commons License 2006.05.09 0 0 666
Ja és bármely nicken is alélsz el a nyolcadikos lányok átnedvesedett fehér blúzán, az attól még nem tesz szimpatikusabbá.
Előzmény: Másik nick (664)
orlanda Creative Commons License 2006.05.09 0 0 665
Én speciel megszégyenítettnek és a haverok céltáblájának érzem magam, úgyhogy szerintem a kérdéses hozzászólás megállja a helyét, maradhat.
Előzmény: Másik nick (664)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 664

Továbbá kérem ugyanebből a topicból még két hozzászólás kimoderálását:

29335, mert másik (azaz egyik vagy mi a csuda :) nickkel kapcsol össze, és az előző kérésem teljesítése esetén IRL adatkiadássá változik,

29354, MM. V. 8. a) és f) alapján mint BTK-ba ütköző rágalmazást az f) pont szinte minden szavát kimerítő hozzászólást.

Egyben felhívom a figyelmeteket, hogy a Modusban a jogszabélyi mellékletre mutató link nem működik.

Előzmény: Másik nick (662)
Caitlin Creative Commons License 2006.05.09 0 0 663
Kernem szepen ebbol a topikbol a Caitlin nev alatt irt hsz-at torolni. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9106398 koszi. (nem akartam megbantani senkit, sikerult)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 662
Ha lehet, a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9022253 topicból a 29312-13-at is, mert a technika ördöge összecserélte a nickjeimet. :)))))
orlanda Creative Commons License 2006.05.09 0 0 661

Kedves Modi,

kérlek töröld ezt a hozzászólást, erős provokációnak kitéve írtam, akinek kellett már elolvasta:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=54693905&t=9022253

(Majd jövőre kérek ident státuszt, addig hagyjuk)

somi Creative Commons License 2006.05.07 0 0 660

a megfelelo topicba, sos forumon levo problemanal pont ide.

vegszukseg eseten pedig a forum kukac mail pont index pont hu-ra.

Előzmény: aleszka (659)
aleszka Creative Commons License 2006.05.07 0 0 659

hello!

hova lehet e-mail-t írni a moderátoroknak?

előre is köszi a választ!

Másik nick Creative Commons License 2006.05.07 0 0 658
Thx
Előzmény: Másik nick (657)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.07 0 0 657
Ebből a topicból: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9022253 kérném kukásítani a 29104 és 29111 tételeket IRL-ezés miatt. Fenyítést nem kérek, csak törlést. Kösz.
Operator Creative Commons License 2006.05.05 0 0 656
Nem tudom, legfeljebb az a vicc jut ról az eszembe, hogy:

- Irma! El kéne vetetni ezt a gyereket!
- De Gééééza!!!! Már 10 éves!
- Na jó, de akkor legalább a hegedűjét...
Előzmény: untyi (655)
untyi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 655
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 654

Írtam egy hosszút...

Aztán moderáltam magam... vannak dolgok amiknek nincs értelme...

Előzmény: sierra (652)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 653
én másra gondoltam... de bővebbet max. személyesen egyszer...
Előzmény: sierra (651)
sierra Creative Commons License 2006.05.05 0 0 652

"Ha megtűrt kutyának tekinted itt Magad, úgy is fognak bánni Veled."

-- Nekem a moderáció nagyságrendekkel többet használt és segített, mint ártott - már csak abban, ahol kifejezetten kértem valamit tőle. Hát még ahol úgy védte az érdekeimet, hogy nem tudtam róla - mert már nem láttam a t. felhasználó odahányását, mivel el lett takarítva.

"Ezek után már talán Számodra is érthető, milyen fura volt egy ilyen helyen a törlés az orvosok munkájának megkérdőjelezése miatt"

-- Az. Azért kértem, hogy jelöljék meg a pontos okot. Mint azt leírtam. "Tehát akkor: mi volt a moderáció oka az emlegetett 1918-as hozzászólásban? Megmondjátok, Tumi visszaslattyog másik köntösben, fölteszi a kérdéseit megreformált változatban és everybody happy."

Előzmény: Cseresznye (650)
sierra Creative Commons License 2006.05.05 0 0 651
Célszerűen Wágner urat. Tudniillik én tőle értesültem (ő meg Gerényi Gábortól).
Előzmény: Törölt nick (647)
Cseresznye Creative Commons License 2006.05.05 0 0 650
Ha megtűrt kutyának tekinted itt Magad, úgy is fognak bánni Veled. Ha soha nem állsz ki az igazadért, soha nem is fogják elismerni. Akár keres rajtunk az Index, akár nem, egy fórumokat bojkottáló kampány, mely a moderátori túlkapások miatt indulna ellene, biztosan nem tenne jót a renoméjának.
Nem tudom, ismered-e kis topikunk indulásának történetét. Akkor/azért nyitottuk, amikor/mert a másik topikban nem tűrtek meg bennünket az eltérő nézeteink miatt, mi ugyanis nem az orvost, hanem a magát az embert látjuk a gyógyulás kulcsának. Míg a másik rákos topikban az számított offnak, ha valaki a hagyományostól eltérő módszereket javasol a gyógyuláshoz, nálunk egyedül az, ha valaki a gyógyulni akarót letöri, elveszi a kedvét az élettől, a küzdelemtől. Ezt már az első néhány hozzászólásban kikötöttük. Ha valaki vette a fáradságot, hogy azokat elolvassa, akkor tudnia kell, milyen szellemiségű ez a topik.
A másik topikban tömeges sértődések kísérték különválásunkat. A többiek utánunk jöttek, illetve a moderációs topikokban árulkodtak ránk. Volt aki sajátmagát tiltotta le egy hónapra a vita miatt, volt, aki moderációval fenyegetett bennünket (mert szerinte veszélyeztettük mások életét), volt aki a topik címét kifogásolta (amit emiatt megváltoztattunk), volt, aki a két topik összevonását kérte (ami kissé komikus azok után, hogy a mi szövegünket nemkívánatosnak találtlák az első rákos topikban). Volt olyan is, aki kegyesen visszafogadott volna a másik topikba, ha egyetértünk vele abban, hogy első az orvos...
Nem értettünk egyet. Maradtunk külön. Biztosak voltunk a hit erejében, megingathatatlanok voltunk az elképzeléseinkben és azok is maradtunk. Az olyan embereket vonzottuk, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak a betegségről, az életről, a világról.
Ezek után már talán Számodra is érthető, milyen fura volt egy ilyen helyen a törlés az orvosok munkájának megkérdőjelezése miatt, a tömeges letiltások az intézkedés ellen szót emelőknek, az offolás fogalmának moderátorok által való értelmezése (mely a topik szellemiségével teljesen ellentétes).

Ezúton én is köszönöm a moderátoroknak a hozzászólások és a jogosultságok visszaállítását és a bocsánatkérést! :-)
Előzmény: sierra (645)
somi Creative Commons License 2006.05.04 0 0 649
eppen en jartam erre.
Előzmény: tumormarker (642)
Zoli_fiú Creative Commons License 2006.05.04 0 0 648

Egy nem is akármilyen reakció....

"Az index fórumával kapcsolatos levele hozzám került, foglalkoznék vele, kérem, adjon egy telefonos elérhetőséget. Üdvözlettel D. A. Népszabadság Rt."

Válaszomban leirtam, hogy egy valószínű félreértésről volt szó, részemről az ügy lezárva. De azt hiszem, az Indexnek nem lenne egy pozitív reklám, ha erről a kitiltósdiról cikk jelenne meg........

:)

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.04 0 0 647

A fórum látogatószámot generál... a hirdetés pedig letöltődik... főleg, ha nem kattintás alapon megy (na majd kifaggatok valakit erről...)

Előzmény: sierra (645)
sierra Creative Commons License 2006.05.04 0 0 646
645 erre is válasz.
Előzmény: Zoli_fiú (637)
sierra Creative Commons License 2006.05.04 0 0 645

"Na álljunk meg egy szóra. Az internetes portálok értékét a látogatók adják, mivel a látogatók számával nőnek a reklámbevételek. Az Index ezekből a reklámbevételekből él. Ha nincsenek látogatók, az Index értéke lezuhan. Tehát a fórumozók nélkül halott - tehát nem pusztán jóindulatból biztosítja a fórumot hanem jól megfontolt üzleti okokból."

-- A fórum üzleti okokból tudtommal soha nem volt kifizetődő. A hirdetéspénzek a főöldali hírekből és a mellékletekből származtak. A fórum nem termelt semmit. Példának okáért én még egy pitlák hirdetésre nem kattintottam soha itt.

"Komolyan... azt hittem ezt Te is tanultad..."

-- Személyeskedsz és lesajnálsz. Nem hiszem, hogy rászolgáltam volna. Presztízsokok miatt elutasítottad az én középutas, megegyezést kereső felvetésemet, amibe a felek kis engedmény árán belemehettek volna.

Ha jól olvasom, megkaptad az elégtételt. Én erre nem számítottam,, mert asszem a moderátori SZMSZ 48 órát enged a tiltások és törlések vétójára, az meg mintha már lejárt volna. Ezért nem láttam értelmét további fellebbezéseknek, hanem az eredeti problémát új úton megoldva szerettem volna megkerülni a konfliktust.

"A modik sajnálata: Ha valakinek ez teher, adja vissza. Pont."

-- Mindenkinek teher. Te viszont cinikus álláspontra helyezkedve nem veszel tudomást az ő közszolgálati munkájukról, mert az nem fér bele a képletbe.

"Utálat meg csak azt éri aki nem korrekt!"

-- Saját tapasztalatból tudom, hogy tévedsz, mert nincs olyan moderátor, akit ne érne nagyságrendileg több utálat, mint elismerés. A rendszer lényegéből fakad, hogy az elégedett többség nem nyilvánul meg, hanem a saját dolgaival van elfoglalva. Aki megnyilvánul, az mindig elégedetlen és általában végtelenül zabos.

Előzmény: Törölt nick (636)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.04 0 0 644
Egyébként meg köszi...
Előzmény: somi (640)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.04 0 0 643

Hát izé... ha van valaki akinek NEM KELL bocsánatot kérnie az Te vagy...

Igazából a felháborodás is azért tört ki, mert tumormarker kollégát INNEN is kitiltották... ami szerintem elég fura volt...

(addig meg ne csodálkozzatok, ha mindenhol fortyog még a dolog...  túl sokáig volt ez fedő alatt ahhoz, hogy 1mp. alatt leüljön....)

Azt viszont továbbra is kérném, hogy fontoljátok meg Deibler úr moderátori jogainak visszavonását. A történtek alapján szemmel láthatóan nem alkalmas a feladatra.

Ja igen... a kérdéses topikban (a rákról kicsit másképp) úgy érzem elég jól tudjuk kezelni a kissé szokatlan vagy nem egészen témába vágó hozzászólásokat - így szerintem szólunk, ha valamit OFF topiknak tekintünk... úgy viszont lehetetlen fórumozni, hogy az embernek amiatt kell paráznia, hogy mikor tiltják le mert megemlített valamit ami nem egészen ON volt... bár nálunk szerintem majdnem minden ON... (és azt sem érzem, hogy ezzel az index érdekei sérülnének... ha meg nincs rá okunk, miért beszélgetnénk a modikról? annyira nem érdekesek...)

(Ui: gigának a maradék kedve is elment az indextől, így a szigettali lefújva... talán majd máskor valami szűkebb körű talin...)

tumormarker Creative Commons License 2006.05.04 0 0 642
Köszönjük! De miért te kérsz elnézést? ;-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!