Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Abban az esetben, ha valamelyik moderátornak elszakadna a cérna, és ki akarná irtani az egész mai förmedvényt (bár szerintem elég a jelzetteket), megadom a paramétereket.
29278 a kezdete, és van közötte néhány meghagyandó ontopic:
29279, 282, 29384 -- szerintem. Én ezeket találtam, ez plz maradjon.
A vége sajnos még nem látszik, de azért lesz közte ontopic is.
Mi kifogásod lehet egy nyolcadikos fiú emlékeivel kapcsolatban nyolcadikos lányokat illetően? Én is annyi voltam, ők is. Ja és mivel megismételted itt is, aminek a törlését kértem (a törlési kérés tudatában), ezért remélem, hogy innen is eltüntetik a mocskolódásodat.
"Ha megtűrt kutyának tekinted itt Magad, úgy is fognak bánni Veled."
-- Nekem a moderáció nagyságrendekkel többet használt és segített, mint ártott - már csak abban, ahol kifejezetten kértem valamit tőle. Hát még ahol úgy védte az érdekeimet, hogy nem tudtam róla - mert már nem láttam a t. felhasználó odahányását, mivel el lett takarítva.
"Ezek után már talán Számodra is érthető, milyen fura volt egy ilyen helyen a törlés az orvosok munkájának megkérdőjelezése miatt"
-- Az. Azért kértem, hogy jelöljék meg a pontos okot. Mint azt leírtam. "Tehát akkor: mi volt a moderáció oka az emlegetett 1918-as hozzászólásban? Megmondjátok, Tumi visszaslattyog másik köntösben, fölteszi a kérdéseit megreformált változatban és everybody happy."
Ha megtűrt kutyának tekinted itt Magad, úgy is fognak bánni Veled. Ha soha nem állsz ki az igazadért, soha nem is fogják elismerni. Akár keres rajtunk az Index, akár nem, egy fórumokat bojkottáló kampány, mely a moderátori túlkapások miatt indulna ellene, biztosan nem tenne jót a renoméjának. Nem tudom, ismered-e kis topikunk indulásának történetét. Akkor/azért nyitottuk, amikor/mert a másik topikban nem tűrtek meg bennünket az eltérő nézeteink miatt, mi ugyanis nem az orvost, hanem a magát az embert látjuk a gyógyulás kulcsának. Míg a másik rákos topikban az számított offnak, ha valaki a hagyományostól eltérő módszereket javasol a gyógyuláshoz, nálunk egyedül az, ha valaki a gyógyulni akarót letöri, elveszi a kedvét az élettől, a küzdelemtől. Ezt már az első néhány hozzászólásban kikötöttük. Ha valaki vette a fáradságot, hogy azokat elolvassa, akkor tudnia kell, milyen szellemiségű ez a topik. A másik topikban tömeges sértődések kísérték különválásunkat. A többiek utánunk jöttek, illetve a moderációs topikokban árulkodtak ránk. Volt aki sajátmagát tiltotta le egy hónapra a vita miatt, volt, aki moderációval fenyegetett bennünket (mert szerinte veszélyeztettük mások életét), volt aki a topik címét kifogásolta (amit emiatt megváltoztattunk), volt, aki a két topik összevonását kérte (ami kissé komikus azok után, hogy a mi szövegünket nemkívánatosnak találtlák az első rákos topikban). Volt olyan is, aki kegyesen visszafogadott volna a másik topikba, ha egyetértünk vele abban, hogy első az orvos... Nem értettünk egyet. Maradtunk külön. Biztosak voltunk a hit erejében, megingathatatlanok voltunk az elképzeléseinkben és azok is maradtunk. Az olyan embereket vonzottuk, akik hozzánk hasonlóan gondolkodnak a betegségről, az életről, a világról. Ezek után már talán Számodra is érthető, milyen fura volt egy ilyen helyen a törlés az orvosok munkájának megkérdőjelezése miatt, a tömeges letiltások az intézkedés ellen szót emelőknek, az offolás fogalmának moderátorok által való értelmezése (mely a topik szellemiségével teljesen ellentétes).
Ezúton én is köszönöm a moderátoroknak a hozzászólások és a jogosultságok visszaállítását és a bocsánatkérést! :-)
"Az index fórumával kapcsolatos levele hozzám került, foglalkoznék vele, kérem, adjon egy telefonos elérhetőséget. Üdvözlettel D. A. Népszabadság Rt."
Válaszomban leirtam, hogy egy valószínű félreértésről volt szó, részemről az ügy lezárva. De azt hiszem, az Indexnek nem lenne egy pozitív reklám, ha erről a kitiltósdiról cikk jelenne meg........
"Na álljunk meg egy szóra. Az internetes portálok értékét a látogatók adják, mivel a látogatók számával nőnek a reklámbevételek. Az Index ezekből a reklámbevételekből él. Ha nincsenek látogatók, az Index értéke lezuhan. Tehát a fórumozók nélkül halott - tehát nem pusztán jóindulatból biztosítja a fórumot hanem jól megfontolt üzleti okokból."
-- A fórum üzleti okokból tudtommal soha nem volt kifizetődő. A hirdetéspénzek a főöldali hírekből és a mellékletekből származtak. A fórum nem termelt semmit. Példának okáért én még egy pitlák hirdetésre nem kattintottam soha itt.
"Komolyan... azt hittem ezt Te is tanultad..."
-- Személyeskedsz és lesajnálsz. Nem hiszem, hogy rászolgáltam volna. Presztízsokok miatt elutasítottad az én középutas, megegyezést kereső felvetésemet, amibe a felek kis engedmény árán belemehettek volna.
Ha jól olvasom, megkaptad az elégtételt. Én erre nem számítottam,, mert asszem a moderátori SZMSZ 48 órát enged a tiltások és törlések vétójára, az meg mintha már lejárt volna. Ezért nem láttam értelmét további fellebbezéseknek, hanem az eredeti problémát új úton megoldva szerettem volna megkerülni a konfliktust.
"A modik sajnálata: Ha valakinek ez teher, adja vissza. Pont."
-- Mindenkinek teher. Te viszont cinikus álláspontra helyezkedve nem veszel tudomást az ő közszolgálati munkájukról, mert az nem fér bele a képletbe.
"Utálat meg csak azt éri aki nem korrekt!"
-- Saját tapasztalatból tudom, hogy tévedsz, mert nincs olyan moderátor, akit ne érne nagyságrendileg több utálat, mint elismerés. A rendszer lényegéből fakad, hogy az elégedett többség nem nyilvánul meg, hanem a saját dolgaival van elfoglalva. Aki megnyilvánul, az mindig elégedetlen és általában végtelenül zabos.
Hát izé... ha van valaki akinek NEM KELL bocsánatot kérnie az Te vagy...
Igazából a felháborodás is azért tört ki, mert tumormarker kollégát INNEN is kitiltották... ami szerintem elég fura volt...
(addig meg ne csodálkozzatok, ha mindenhol fortyog még a dolog... túl sokáig volt ez fedő alatt ahhoz, hogy 1mp. alatt leüljön....)
Azt viszont továbbra is kérném, hogy fontoljátok meg Deibler úr moderátori jogainak visszavonását. A történtek alapján szemmel láthatóan nem alkalmas a feladatra.
Ja igen... a kérdéses topikban (a rákról kicsit másképp) úgy érzem elég jól tudjuk kezelni a kissé szokatlan vagy nem egészen témába vágó hozzászólásokat - így szerintem szólunk, ha valamit OFF topiknak tekintünk... úgy viszont lehetetlen fórumozni, hogy az embernek amiatt kell paráznia, hogy mikor tiltják le mert megemlített valamit ami nem egészen ON volt... bár nálunk szerintem majdnem minden ON... (és azt sem érzem, hogy ezzel az index érdekei sérülnének... ha meg nincs rá okunk, miért beszélgetnénk a modikról? annyira nem érdekesek...)
(Ui: gigának a maradék kedve is elment az indextől, így a szigettali lefújva... talán majd máskor valami szűkebb körű talin...)