Valószínűleg nem... :-))) Én is így jártam egyébként, írtam a szerkesztőségből egy órás levelet, s nekem is elveszett... Úgy szétvertem volna valamit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eléggé örült neki, én is azt tettem volna a helyében...
Egyébként mér kérdezted azt a "négy kérdőjeles" kérdést az előbb?
Még nem volt fizetésnap, s abból most a tartozásomat kell majd megadni a tesóm barátjának. Most volt ugye a húgom 18 éves, s vettünk neki egy 20 pénzes discmant, és én még csak kettőt fizettem ki... A külsősök valamikor mostanában kapnak fizut, így én is.
Dehogy bolondított meg, csak az bosszantó, hogy egy órán keresztül ír egy levelet, aztán elveszik, így nem tudom elolvasni. Egyébként neki sem írtam mostanában, csak csütörtökön utoljára, ő jön. De természetesen írok majd Neked, nem kell félni. :-))))
Már fél órája próbálom rászánni magam,de nem megy.Úgyhogy most jegelem egy kicsit!Aztán majd szokás szerint kedd délután fogom szídni magam,hogy milyen répa vagyok és hogy elszúrtam az eredetileg tanulásra szánt időt.
Egy kicsivel több tisztelet érdemelne a Mami,nem?
Főleg,hogy a nagy kedvence most vett feleségül valami spanyol bulát?Légy vele megértő,ez biztos nehéz időszak Neki!
Nagyon ott voltak, mi??? :-))))))))))) Holnap nem hiszem, hogy lenne valami, mer ma nem voltam bent. Igaz, a teniszt elküldtem mélben, de szerintem nem fog bekerülni, mer MTI-szarokból biztos megcsinálták addigra.
Hát nem éppen a legszebb nyelv az biztos,de ha már befizettem, egy nyelvtanfolyamra,akkor már illene jól megírnom a kurzust lezáró vizsgát.Csak azt a sok szót nics kedvem tanulmányozni,brrr...