Az Index már korábban beszámolt arról, hogy Horváth Aladár megtagadta Farkas Flórián márciusi bérének kifizetését, mert megmagyarázhatatlannak tartotta, miként kereshetett a régi elnök többet havonta, mint egyes megyeszékhelyek roma-önkormányzatának éves költségvetése. Farkas Flórián az eredetileg engedélyezett bruttó 385 ezer forint helyett több mint 730 ezer forintot keresett, miután a kimutatások szerint 347 ezer forint értékű túlórát könyveltek el neki. Farkas Flóriánt nem sikerült elérni, ám Horváth Aladár szerint a Lungo Drom-os politikus három havi bérnek kifizetését kívánja elérni. Farkas, aki jelenleg a Fidesz parlamenti képviselője, a párt hétvégi kongresszusán ismét csalásnak minősítette az OCÖ elnökválasztását, amelyen nyolc év után fosztották meg a vezetői poszttól.
Hibát követett el Göncz Árpád, mikor ennek a Flóri gyereknek kegyelmet adott...
Ne beszélj mellé!
Ha egy rendezvényt engedélyeznek, a rendőrségtől elvárható a rend biztosítása függetlenül attól, hogy egyetért-e a rendezvény céljával vagy sem...
Ezt csak egyféleképpen lehet értelmezni.
Az én olvasatomban az az üzenete, hogy tök mindegy hol parkol az autós, fizetős vagy nem fizetős zónában, mindenképpen birságolni kell! Tűrhetetlen állapot, hogy a jogi útra terelt behajtás sok esetben eredménytelen, mivel aki követel nem tud bizonyítani ill. cáfolhatók a bizonyítékai. A vállalkozónak pénz kell, minden áron...
Röviden ennyi!
Nem is kell szidni. A lelkiismereteddel pedig úgyis neked kell elszámolnod, azaz, hogy mennyi kárt vagy éppen hasznot okoztál embertársaidnak a saját tevékenységeddel. Kisztag én is voltam, de annak idején középiskolában (Botkáné iskolája) nem nagyon volt más alternatíva, 36-ból 36-an kisztagok voltunk. Engem soha senki sem kérdezett meg arról, hogy akarok-e kisztag lenni, elszedték a pénzt bélyegre, és kaptam egy könyvecskét.
Jó hát én is tudom a filmekből, hogy Ámérikában kommunistának lenni nagy butaság volt. És a példa sem jó.
Ezért inkább magamat hoznám fel, aki bizony kisz alapszevezeti titkár voltam ( a borsodi elhajlól között) ezért nem is szidom sehol a kiszt.
Pedig szidhatnám.
Áll a bál az elmúlt hétvégi sörfesztivál miatt a Széchenyin.
Az alpolgármester úgy nyilatkozott, hogy tévedésből adták ki az engedélyt a rendezvényre. Nem semmi nyilatkozat!
Valószínű elfelejtették, hogy május 25-én időközi önkormányzati képviselőválasztás lesz ebben a körzetben. Ez a "tévedés" és/vagy "feledékenység" most egy képviselői mandátumába fog kerülni az MSZP-nek, gyanítom...