" A jobbik nem hirdetett kirekesztést senki ellen."
Ugye viccelsz?! Ha nem hánynék tőlük, azt mondanám, hogy olvass egy kicsit több Jobbik/Morvai "összest". De így nem mondom, nem szeretnék ártani neked.
Hogy van ez, hogy embereket ki akarunk rekeszteni? Hol a tolerancia? Az empátia? Azért mert más a véleménye? A jobbik nem hirdetett kirekesztést senki ellen. Csak azt akarja, hogy mindenki tartsa be a rendet. Ezért nem kéne kirekeszteni.
Sehol. Ők a szavazólapon ikszeltek, az elhatárolódók meg ott hisztiznek a nemazennevemben.eu-n! Lassan összegyűlik mind a 60 ezer. A leghülyébbeknek a neveit is olvashatod.
"mert ha nem teszi, egy köv. Demszky, Gyurcsány, Kuncze, esetleg már élessel fog lövetni"
Azért én ennél kicsit optimistább vagyok és azt mondom, hogy a posztkommunistáknak örökre vége lesz, mert Orbánék szétverik a propagandagépezettűket és elzárják őket az állami pénzciciktől. Már csak a Szadomaszop társadalmi támogatottságát is leképezendő. :)
Nem azt írtam, hogy egy nagyon keményen diktatórikus lépés felelőseit a köv. kormány ne találhassa meg.
Orbán nem is olyan rég azt nyilatkozta a HírTV-ben, hogy ezt az ügyet előveszik. És én ezt el is várom tőle, mert ha nem teszi, egy köv. Demszky, Gyurcsány, Kuncze, esetleg már élessel fog lövetni.
Most az, hogy itt a ballibek örvendeztek azon, hogy szétlőttek, szétgumibotoztak több tízezer embert egy dolog. Én nem vagyok ballib, többek között ezért sem. Demokratának, tartom magam, ahogy szerintem az emberek döntő többsége is az, hiszen rengeteg értelmesebb ballib sem értett egyet Gyurcsányék akciójával.
Hogyhogy marketing, meg törvény? Ha reklámozok egy sört, akkor el kell mondanom a végén, ugyanannyi időben, hogy ez a mi sörünk, de a szomszéd, egyébként konkurens főzdében ugyanilyen jó a sör és úgyis az a legjobb mindenkinek, ha vizet isznak - mindezt akkor is, ha nem így gondolom? Ez nem közvéleménykutató oldal, hanem véleménynyilvánító. Ott az egész net, ha valakinek más a véleménye, elég tere van a közlésre.
Latszik,hogy tajekozatlan vagy a kornyezo orszg politikajaban.Szinte minden kornyezo orszagban az ugynevezett liberalisok vagy jobbkozepesek sokkal szelsosegesebbek,,mint a Jobbik.
Vegre feltunt mar masnak is ez disszonans allapot. Romaniaban liberalisnak lenni tavolrol sem jelent egyet az szdsz alatal 20 eve terjesztett vilagkeppel. A roman liberalis az eloszor is roman, meg masodszor is, azutan meg nemzeti , amit egyaltalan nem tart inkompatibilisnek a liberalizmus szellemevel. Aminthogy nem is az. A magyarorszagi liberalisok ezzel szemben egy igen erdekes allatfaj, amely uton utfelen a sajat fajtajara tor, lathatoan szep eredmennyel. A miertek megvalaszolasa emberprobalo tortenelmi-szociologiai kihivas lenne.
Minden orszag vedi a nemzetet,buszke magara,kiteszi a zaszlot uton-utfelen legyen az amerikai,angol,francia,ne beszeljunk a fentiekrol,itt meg rogton rettegni kezdenek egyesek ha meglatna egy magyar zaszlot es suttogni kezdenek.
Le akartak bennetek torni a Kadar altal meghagyott maradek nemzeti erzest is, gyerekek. Azert nem furcsa mert ezt csinaljak tkeppen 100 eve. 100 eve vagytok kirekeszto, bunos nemzet. Az a furcsa, hogy nem vettetek eszre es nem vontatok le a konzekvenciakat.
Nem szabad ugyanazt megcsinálni amit ők az ellenzékükkel, mert a demokrácia fontosabb, mint az, hogy pár ballibet elvernek. A tüntetés általános jog, az mindegy mit mondanak a ballib politikusok.
Ha a Fidesz veretné el őket, azonnal másra szavaznék, de miért veretné meg őket, hiszen nem csak náci/komcsi dolog, de szembeköpné Orbán ezzel saját múltját.
Gyurcsányt, Demszkyt, Kókát vagy Kunczét soha nem tartottam komoly politikusnak, ahogy az SZDSZ-t is mindig balkáninak tartottam, az MSZP-t 2006.okt.23-ig meg afféle fejlődőnek.
Vártam ezt. Igen, fura. Ez így ebben a formában nem más mint marketing. Ha valaki aláírásosdit játszik tegye lehetővé az ellenvélemény megnyilvánulását is, mert különben hazug a kép. Ehhez meg törvény kellene.
Amikor például egy párt aláírást gyűjt valamilyen népszavazásra, akkor nem tesz ki olyan gyűjtőíveket is, ahol az eredeti cél ellenkezőjére lehet aláírni. Milyen fura...
Tudod ez a demokrácia. Ha többen mondják azt hogy ti akkora ánuszok vagytok hogy inkább a jobbik, akkor bele kellene nézni elébb a tükörbe. Utána a köpést letörölni, és gondolkodni. No de toleráncséknál ez ugye nem szokás...