Keresés

Részletes keresés

Másik nick Creative Commons License 2006.05.10 0 0 680

Moderátorok, nagyon köszönöm az eddigi segítséget. Most még egyszer nagyon kérem tőletek a 664-esben és a 667-esben leírt kéréseim teljesítését. Azért, mert ezek különösen sérelmesek számomra, és nagyon alaposan kimerítik az MM V. 8. f) pontját, és mellesleg más nickekkel kapcsolnak össze. Azért kérem, mert szeretném végre lezárni az egész ügyet, és ennek ez az útja. Azt akarom, hogy nemcsak ma délután, hanem a jövőben is béke legyen az anorexiás topicban, béke legyen bennem és béke legyen Orlandában.

Kedves moderátor!

Te mit tennél, ha személyedet súlyosan sértő, lejárató, mások előtti IRL befeketítésedre alkalmas dolgokat írna be ide valaki?

Elmondom, hogy én milyen lehetőségeket látok:

1. Lenyelem az egészet, és úgy csinálok, mintha nem zavarna.

Nem mondom, hogy ez lehetetlen, igen sok bántó beírást kaptam az elmúlt napokban, amelyek esetében erre képesnek érzem magam, és nem kértem a törlésüket. Adtam is értük cserébe rendesen, az is igaz. Egyebek között nem kértem a tegnapi vitát kiváltó, nagyon sértő hozzászólás törlését sem, mert azzal kapcsolatban megelégszem azzal, hogy válaszoltam rá. De van két hozzászólás, amelyek olyan fokban alkalmasak a lejáratásomra, hogy az esetükben ez a megoldás számomra elfogadhatatlan.

2. Nekilátok megvédeni magam, ha más nem segít, amiből megint riposztozás lesz. Én ezt jogos önvédelemnek tekinteném, más meg nyilván nem, de senkinek nem lenne kellemes. Lehetőleg mellőzendő.

3. Ezzel próbálkozom tegnap óta: kérem a moderáció segítségét. Ti mindig azt mondjátok a különböző moderációs topicokban, hogy ne harcoljunk, hanem bízzuk rátok a takarítást. Akkor miért nem tesztek semmit? Ha a felhasználók (nemcsak én, hanem akik  olvassák ezt az egészet) elveszítik a bizalmukat a moderációban, akkor a következő problémánál már nem fognak segítséget kérni, hanem maguk igyekeznek majd megoldani a helyzetet.

Tehát még egyszer: kérem a már linkelt anorexiás topicból a 29354. hozzászólás, valamint ebből a topicból a 666. hozzászólás és a rá adott válaszok törlését. Hogy mennyire konstruktívan állok a dolgokhoz, és mennyire a béke érdekében kérem, azt ennek a hozzászólásnak a további részéből is láthatjátok. De ez a minimum, amihez ragaszkodni vagyok kénytelen. Utána az sem érdekel, ha a többit is kitörlitek a tegnapiból, az sem, ha otthagyjátok, az sem, ha mind a kettőnet letiltotok egy hétre. Az összes többit megoldjuk Orlandával, ha hagyja. Ennyit kérek tőletek, de ezt nagyon.

Operator, láthatod, hogy nem a saját "dolgaim" eltakarítását kérem, hanem az engem ért rágalmakét. Ha megteszitek, minden további elégtételről lemondok.

Orlanda, te pedig küldhetnél végre egy emilcímet, az enyémet tudod. Egy freemailes vagy hasonló cím nem olyan érzékeny személyes adat, őszintén szólva nem látom, hogy tudnék visszaélni vele, ha akarnék is.

Tegnap az egyik hozzászólásodban a tapintatot hiányoltad. Most nagyon szeretnék tapintatos lenni veled, de ha nem adsz semmilyen kommunikációs csatornát, egy nyilvános fórumon ezt elég nehéz lenne megtenni.

Szeretnék más hangon szólni hozzád, mert tegnap megértettem valami fontosat. Ígérem, hogy nem fogok semmilyen bántót írni.

Nem kell mást tenned, csak megadni a címedet, és elolvasni, amit írok.

Pillanatnyilag, azt hiszem, megtettem az emberileg lehetséges maximumot.

Másik nick Creative Commons License 2006.05.10 0 0 679

Upss, 29448 ugyanonnan, ha lehet, baleset volt. És elnézést kérek, hogy ennyi gondot okozok, négy év alatt egyszer fordult elő ilyen, most meg két nap alatt kétszer. Majd magamba nézek és figyelni fogok. :)

Köszi!

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.10 0 0 678
'Az eddig olvasottak alapján nekem úgy tűnik, hogy téged kellene kitakarítani onnan' - Kedves Moderátor, erre egyáltalán nincs szükség.
Angbet
Előzmény: Operator (674)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.10 0 0 677
Operator, írtam neked.
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 676
... a kéréseimet pedig megindokoltam.
Előzmény: Másik nick (675)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 675
Jó, olvass még. Csak arra kérlek, hogy a 662-t vedd előre külön. Én bízom benned, a.
Előzmény: Operator (674)
Operator Creative Commons License 2006.05.09 0 0 674
Abban az esetben, ha valamelyik moderátornak elszakadna a cérna, és ki akarná irtani az egész mai förmedvényt

Az eddig olvasottak alapján nekem úgy tűnik, hogy téged kellene kitakarítani onnan, úgyhogy az alábbi megrendeléseid a törlendő beírásokra felülvizsgálat tárgyát fogják képezni, nem fogod eltakaríttatni a dolgaidat ezzel a technikával.
Előzmény: Másik nick (670)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 673
Talán 29408 a vége. Mondjuk. Kb. Vitatható.
Operator Creative Commons License 2006.05.09 0 0 672
Nyisd meg a Törzsasztalon.
Előzmény: dongenaro (669)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 671
Mármint az anorexiás topicrl beszélek: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9022253
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 670

Kedves moderátorok!

Abban az esetben, ha valamelyik moderátornak elszakadna a cérna, és ki akarná irtani az egész mai förmedvényt (bár szerintem elég a jelzetteket), megadom a paramétereket.

29278 a kezdete, és van közötte néhány meghagyandó ontopic:

29279, 282, 29384 -- szerintem. Én ezeket találtam, ez plz maradjon.

A vége sajnos még nem látszik, de azért lesz közte ontopic is.

dongenaro Creative Commons License 2006.05.09 0 0 669

Tisztelt moderátorok!!

Egy ötletre várok Tőletek. Szeretnék (elsősorban) csatlakozni, másodsorban nyitni

egy olyan topicot, aminek elsősorban a környezetvédelemhez lenne köze, viszont

regionális problémáról van szó, méghozzá arról, hogy csak az áramtermelés

biztosítása miatt az Ajkai Hőerőműben eltüzelik a bakonyi erdők jobb sorsra is

érdemes faanyagát, ami már helyből felháborító, de mint kiderült, azért, mert így

a tulajdonos olcsóbban jut "fűtőanyaghoz", mintha az általa ugyancsak megvásárolt

bakonyi barnaszénbányák szenét használná.

Kérdésem: hol érdemes egy ilyen topicot nyitni??? Ha kirobban a botrány e körül,

biztosra vehetitek, a Zengő ügy ehhez képest pufók barokk angyalka volt...

Nem találtam "környezetvédelem" altémát, a "regionálisok" között pedig sehol sem

szerepelt Bakony....

Válaszotokat várja: dongenaro (köszi)

orlanda Creative Commons License 2006.05.09 0 0 668
Ez egy ilyen furcsa szokás lehet nálad mocskolüdásnak nevezni azt, amikor egy másik embert megsértesz. Érdekes. Nagyon érdekes.
Előzmény: Másik nick (667)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 667
Mi kifogásod lehet egy nyolcadikos fiú emlékeivel kapcsolatban nyolcadikos lányokat illetően? Én is annyi voltam, ők is. Ja és mivel megismételted itt is, aminek a törlését kértem (a törlési kérés tudatában), ezért remélem, hogy innen is eltüntetik a mocskolódásodat.
Előzmény: orlanda (666)
orlanda Creative Commons License 2006.05.09 0 0 666
Ja és bármely nicken is alélsz el a nyolcadikos lányok átnedvesedett fehér blúzán, az attól még nem tesz szimpatikusabbá.
Előzmény: Másik nick (664)
orlanda Creative Commons License 2006.05.09 0 0 665
Én speciel megszégyenítettnek és a haverok céltáblájának érzem magam, úgyhogy szerintem a kérdéses hozzászólás megállja a helyét, maradhat.
Előzmény: Másik nick (664)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 664

Továbbá kérem ugyanebből a topicból még két hozzászólás kimoderálását:

29335, mert másik (azaz egyik vagy mi a csuda :) nickkel kapcsol össze, és az előző kérésem teljesítése esetén IRL adatkiadássá változik,

29354, MM. V. 8. a) és f) alapján mint BTK-ba ütköző rágalmazást az f) pont szinte minden szavát kimerítő hozzászólást.

Egyben felhívom a figyelmeteket, hogy a Modusban a jogszabélyi mellékletre mutató link nem működik.

Előzmény: Másik nick (662)
Caitlin Creative Commons License 2006.05.09 0 0 663
Kernem szepen ebbol a topikbol a Caitlin nev alatt irt hsz-at torolni. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9106398 koszi. (nem akartam megbantani senkit, sikerult)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.09 0 0 662
Ha lehet, a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9022253 topicból a 29312-13-at is, mert a technika ördöge összecserélte a nickjeimet. :)))))
orlanda Creative Commons License 2006.05.09 0 0 661

Kedves Modi,

kérlek töröld ezt a hozzászólást, erős provokációnak kitéve írtam, akinek kellett már elolvasta:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=54693905&t=9022253

(Majd jövőre kérek ident státuszt, addig hagyjuk)

somi Creative Commons License 2006.05.07 0 0 660

a megfelelo topicba, sos forumon levo problemanal pont ide.

vegszukseg eseten pedig a forum kukac mail pont index pont hu-ra.

Előzmény: aleszka (659)
aleszka Creative Commons License 2006.05.07 0 0 659

hello!

hova lehet e-mail-t írni a moderátoroknak?

előre is köszi a választ!

Másik nick Creative Commons License 2006.05.07 0 0 658
Thx
Előzmény: Másik nick (657)
Másik nick Creative Commons License 2006.05.07 0 0 657
Ebből a topicból: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9022253 kérném kukásítani a 29104 és 29111 tételeket IRL-ezés miatt. Fenyítést nem kérek, csak törlést. Kösz.
Operator Creative Commons License 2006.05.05 0 0 656
Nem tudom, legfeljebb az a vicc jut ról az eszembe, hogy:

- Irma! El kéne vetetni ezt a gyereket!
- De Gééééza!!!! Már 10 éves!
- Na jó, de akkor legalább a hegedűjét...
Előzmény: untyi (655)
untyi Creative Commons License 2006.05.05 0 0 655
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 654

Írtam egy hosszút...

Aztán moderáltam magam... vannak dolgok amiknek nincs értelme...

Előzmény: sierra (652)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 653
én másra gondoltam... de bővebbet max. személyesen egyszer...
Előzmény: sierra (651)
sierra Creative Commons License 2006.05.05 0 0 652

"Ha megtűrt kutyának tekinted itt Magad, úgy is fognak bánni Veled."

-- Nekem a moderáció nagyságrendekkel többet használt és segített, mint ártott - már csak abban, ahol kifejezetten kértem valamit tőle. Hát még ahol úgy védte az érdekeimet, hogy nem tudtam róla - mert már nem láttam a t. felhasználó odahányását, mivel el lett takarítva.

"Ezek után már talán Számodra is érthető, milyen fura volt egy ilyen helyen a törlés az orvosok munkájának megkérdőjelezése miatt"

-- Az. Azért kértem, hogy jelöljék meg a pontos okot. Mint azt leírtam. "Tehát akkor: mi volt a moderáció oka az emlegetett 1918-as hozzászólásban? Megmondjátok, Tumi visszaslattyog másik köntösben, fölteszi a kérdéseit megreformált változatban és everybody happy."

Előzmény: Cseresznye (650)
sierra Creative Commons License 2006.05.05 0 0 651
Célszerűen Wágner urat. Tudniillik én tőle értesültem (ő meg Gerényi Gábortól).
Előzmény: Törölt nick (647)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!