sziasztok nektek a Leotokon meddig megy fel a víz hő fok mérő nekem sose ment fel felénél többre:) csak mikor cseréltem rendszert és levegős volt de kidolgozta és utána lement:) légyszi help:)
Üdv! Akkor lehet volt még egy kis levegő a rendszerbe és azért melegedet hülyén.vizet olajat figyelni.Én csak motoros ruhában tudok neked segiteni a nagyker boltbol ott nyaksál és a bukó is van. Üdv
Üdv! ESI! A motorról általános helyzet jelentést szeretnék majd hallni milyen is lett a javitás utás.Ha rendesen viselkedik és ha rosszúl ,de inkább jól viselkedjen mert morci leszek rá :-) Üdv
Találtál már vázat, Zoli? Gondolom még mindig fut a projekt.
Ha nem, lehet hogy a Mikulás bácsi berakja a bakancsodba, nem igaz? Ki tudja. Amúgy mostanság elé sok megunt, lerobbant Leo-t találni a neten. A múltkor is láttam egy 2002-eset 65k-ért, olajfolyósan.
Üdv! A válsz nagyon kimeritő volt és nagyon jól tudod a dolgokat.Annyival egészitem ki azért mitatja a höfök a dolgokat mert a hengerfejbe van betekerve és ott alu van ami igen csak jól vezeti a hőt.Szoval én sem ajánlom a viz nélküli motorozást mert igen csak nagy károk lesznek,még akkor is ha részleges hütés van.Vetemednek a dolgok töle.
Hát ez nekem elég meredeknek tűnik. Egy vízhűtéses motort folyadékhűtés nélkül járatni? Nem tudod megcsináltatni?
Miért nem töltesz bele ioncseréltet? Azzal nem okozol komoly galibát, csak ne hagyd kinn a minuszban. A csapvíz azért sem jó, mert a csöpögéssel a nyomás csökken, a vízből gyorsabban kicsapódnak a benne lévő oldott vegyületek (karbonátok), és lecsapódnak a hűtőben és a hengerfejben. Azzal lassan kinyírod a gépet.
Ha hülyeséget írtam, akkor Zoli majd helyretesz :-))
Hali mindenkinek.. lenne 1 kérdésem akárkitől :) szóval az én leomba nincs víz.. elvan rakva télre stb.. (azért nincs benn víz mert csapvíz volt benne.. mert vízpumás és 30 km alatt a 2L víz kifolyik... és akor olcsóbb a csapvíz) és ha én most igy megyek vele ien időbe?? meg tudom sütni a motort? vagy elmegy? és ha nincsben víz akkor hogy megy fel a vízhőfok mérő?
Beszéltem a sráccal akivel a motort raktuk össze és pont úgy állította be a vezérlést ahogy te itt leírtad. Szóval csak a gyujtás lesz de azért megnézem még strobival is. Üdv!
esetleg szerintem írd rá hogy mihez küldöd hogy ne legyenek teljesen értetlenek, mert azért már 2-3hét eltelt mióta odavittem. de sztem mostmár nem kell sokat várni és készen is lesznek.
hali. ha már ez a téma(kerék csapágy) akor azt honan tudjam h nekem kell olyat cserélnem?? 22000 km van a mociba. és egyébként is.. h veszek ki a kereket(hátsót) mert a minta rajta már volt emlék azt kéne új gumit rátenni.
Aki kerékcsapágyat gyárt, valószínűleg nem 100 km-nyi teljesítménnyel kalkulál, legyen szó akármilyen márkáról. Egyébként bátor vagy, hogy először szerelsz és utána kérdezel. :)