nem sok kozom van az audikhoz, de most veletlenul a kezembe kerult egy 2001es 1.8as A4es. nem turbos. szerettem volna leszervizelni(olaj, szurok, gyertyak). sikerrel is jartam, marmint minden a helyen van es klappol viszont az auto nem hajlando indulni. kapar es leall. tobb inditozas utan benzinszagot erzek, ami miatt az a gyanum, hogy szikrat nem kap.
nem nyultam semmi mashoz, mint ami fenti munka elvegzesehez szukseges. levettem a felso es also motorburkolatot, a legszurohaz burkolatat, felnyitottam a legszurohazat es kicsereltem a szurot. leeresztettem az olajat es kicsereltem a gyertyakat. kicsereltem az olajszurot, feltoltottem olajjal. rainditottam(ekkor meg beindult, bar furcsan docogve), h feltoltse az olajszurot, majd szintre toltottem. es azota nem indul.... negativ aksisarut mar levettem percekre es visszaraktam, de tul azon, hogy minden beallitas elszallt, semmi sem valtozott....burkolatokat meg nem raktam vissza, de erosen ketlem, hogy azoknak barmi koze lehetne ehhez.
segitsetek. mit huztam ki, vagy mi az, ami pont most halt meg?
Nem régen vásároltam egy 2006.11-ik havi A4-es 2.0 Tdi-t!Egy gondom eddig,hogy kimaradt belőle a kézikönyv!Nem tudjátok honnan tudnék szerezni egyet,mert a márkaszervíz nem ad:-(
Sziasztok! Tudtok nekem segiteni?A gép A4-es 1.6-os benzines!Azt csinálta hogy beindult aztán rögtön leállt,és ezt addig amig le nem merült az akksi!Elvittem egy szerelöhöz gépre tenni!Az gyári inditásgátloval volt gond!Gondolom kitörölte a tiltást mert azt mondta,hogy most jo,de megint meg fog állni miatta!Ez majdnem egy tizes volt lovéba!Ez egy fél hete volt,és ma már megint azt csinálja!Felhivtam,és azt mondta hogy kiveszi az inditásgátlo dobozt és elviszi csináltatni ami 45000ftnál kezdödik.Az lenne a kérdésem hogy meglehet-e olcsobban oldani,vagy esetleg kikötni teljesen,vagy valami megoldás van-e rá?Hátha már valakinek volt ilyen problémája!Elöre is köszönöm!Üdv!
Momo GT2 felnik 16 collos 5*112 ET 45 Audi, VW, Mazda típusokra is, 205/55 R16 Bridgestone nyári gumikkal szép állapotban 5-6 mm profilmélységgel eladó. Ajándék Momo csavarokkal és kerékőrrel.
Van egy 96-os 1.8 20v automata a4-em, és iszonyuan sokat eszik(16 l.-t!!!) a termostátot kicseréltem már. Nincs valakinek valami ötlete, mi lehet a baj?
Sziasztok! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy A4 1995. gyári magnó-ba hogyan kell beütni a kódot? az sem biztos , hogy jó-e a kód még nem használtam csak úgy simán rávan írva amagnóra, ha esetleg nem fogadná el akkor hogyan tovább? Előre is köszönöm!
Nemrég találtam a fórumra, ha valakinek használati utmutató kell ajánlom az "Igy csináld "sorozatot. Főleg ha szerelnél is. Magyarországon a SIMÜFO, vagy a MARRÓTI-nál beszerezhető. Nem a legolcsóbb de rendkívül hasznos pénztárca kímélő befektetés. Szivar audihoz 205 peugeothoz nekem is van eladó nincs már rá szükségem.
Tudnátok nekem segíteni? Nekem egy 1996-os Audi A4-esem van és kellene hozzá használati utasítás, mert az eőző tulajdonostól nem kaptam! Előre is köszi!!
azért kerestem/találtam rá erre a topikra, mert furcsának találtam, hogy munkatársam 1997-es a4 avant lódrága autójával állandó jellegű problémák vannak. valami mindíg rossz vele. ez benzines és motorcserés. talán valami konstrukciós hiba van az 1996-2000 közöttieknél?
Nem tudja vki, hogy mit jelent az EPC (Electronic Power Control)? AUDI A4 1.8T müszercsoportban olvasható gyújtás ráadása után. Ha beindult nem világít soha. Minek a visszajelző lámpája, hogy működik és mikor? köszönettel...szasza
Hali mindenkinek! Én is A4 tulaj vagyok, és mindíg bíbelődok vele. Az enyém 1,9 tdi 110 lovas. Nem tudja valaki gyálilag mien légtömegmérő van benne? Kiírja hibának és nem a belevaló van benne hanem a90 lovasé (pierburg), ha valaki tudna segíteni megköszönném! Ha valakinek kérdése van és tudok rá valami jó megoldást szivesen segítef!
Nálunk a családban van egy 96-os évjáratú 1.8T Q gép.
Éleg jó, bár én nem vagyok nagy német autós.
Eddig semmi hiba nem volt vele, igaz csak 45.000km van benne, de 3 akkumlátort már megevett.:)