Meg nem nagyon irtam ebbe a topicba, de az X-aktak nekem is a kedvenceim koze tartozik. A mai resz tenyleg jo volt, az is tetszett, hogy nem mondta meg Scully, mi van vele. Egyebkent a Pro 7-en latott reszek alapjan a kovetkezo epizodokat meg fogja hatarozni Scully rakja. Persze gondolom nem arulok el nagy titkot, hogy nem lesz komoly baja, legalabbis a 6. es 7. evad reszei alapjan nem tunik tul betegnek...
OFF: Jeto! Erdekelne, hogy az altalad emlitett videotekaban vannak-e Star Trek videok is. Tudnal erre valaszolni? Kosz.
Elnezest, ha ezt mar mindenki tudja, de nem lattam ilyen hozzaszolast. Tehat, a VI. ker. Zichy Jeno u.-i angol nyelvu videotekaba megerkezett a hatodik sorozat, valamint a Biogenesis c. ket (v. harom) reszes File. Jovo szerdanal elobb azonban (allitolag) nem erdemes probalkozni. Jo szorakozast, akit erdekel.
Eljut, eljuthat.....meg ilyesmi, de hát tényleg alig nézte meg valaki. Megközelítőleg csak azok tévedtek be a moziba, akiknek már elvonási tünetei voltak (nyáron adták az USA-ban, hozzánk pedig abban kínos hosszú szünetben jutott el). A gyorsaságról csak annyit, hogy GA 1998-as filmjét a Playing by Heart-ot múlt héten mutatták be MO-n.
Persze én is tökéletesen megértem az indokait, de nincs kedvem hozzá.
Proxicom, azert a filmnek megvan az a nagy elonye, hogy par honap leforgasa alatt a vilag minden pontjara eljut, mig mondjuk a sorozatot a legtobb helyen csak evekkel kesobb lehet latni (tisztelet a kivetelnek, van egy izraeli ismerosom aki azt mondta 6 honap kesesuk van az USA-hoz kepest).
A folytatast pedig IMHO nem az otletek hianya gatolja, hanem Gillian Anderson (en egyebkent 100%-ig megertem az indokait).
Én annyira nem értem ezt az egészet. Miért van mindenki odáig egy következő filmért. Az előző egyáltalán nem volt sikeres (ezt teljesen meg tudom érteni, én is többet vártam tőle). Egész biztos, hogy még mindig többen szeretik a sorozatot mint azt. Ez csak a nagyképernyő (nem, azt vászonnak hívják) megalomániája? Képtelen vagyok felfogni.
Való igaz, hogy a TXF túl van a fénykorán, de ne keverjük össze a dolgokat: korántsem népszerűsége csúcsán volt a legjobb a sorozat! Én is rengetegszer féltem már attól, hogy nem tudnak semmi újat mutatni, de aztán mindig tudtak. Valami ehhez hasonló problémázás ment a S7 előtt is, látogassátok meg a hivatalos fórumot: www.delphi.com/foxx-files/messages/ úgy tűnik ők odaát szeretik ezt a szériát. És még valami: a látogatók nagyrésze newbie, akik csak nem rég kapcsolódtak be és nem sokat tudnak a "régi szép időkről".
Talán vannak még lehetőségei egy folytatásnak.
Gondolom David-nek tobb kedve lehet a folytatashoz, mert most ujra rendez is egy reszt (vagy rendezett mar nem emlekszem), eloszor ugye a 6x17 The Unnatural-t rendezte (nemreg volt Pro7-en).
Szoval, az en maganvelemenyem szerint ne legyen Season 8, csinaljanak egy filmet es azzal fejezzek be a tortenetet. Es akkor nekunk sem kene eveket varni hogy lathassuk az utolso reszt.
Jujuj, csak most látom mekkora lett az előző hozzászólásom. Na mindegy.
A filmmel kapcsolatban:
Gillian feels that the powers-that-be won't call her bluff, because neither she nor David want to continue the series. However, both are interested in the continuation of the X-Files movie franchise, following the success of its first spin-off film in 1998.
When asked about a second movie, Carter answered,
"There will be a second X-Files movie as far as I am concerned. But it won’t be on this summer’s hiatus. It seems like the actors are very excited to do it. It’s just a matter of finding the time, and I think it would either come out in the summer of 2001 or possibly 2002. It would have been great to culminate the series and go right into the next big movie. I think there will be a year, or possibly two years in between."
Voltak halvány utalások a címre is, de azt elkevertem valahova.
Nos, enyhénszólva sokféle pletyka kering odaát: ezeket inkább nem másolnám be ide, inkább csak Gillian Anderson nyilatkozatát.
Gillian Anderson has broken the silence and revealed that The X-Files is over. According to the red-headed actress who plays Dana Scully in the Network Ten series, the last episode will be taped in April, at the end of its seventh season.
"We will not be here for an eighth season, so it's a matter of
mourning the end and this will be very emotional, Gillian tells TV WEEK, confirming what has been widely tipped by the series' fans.
When it's pointed out that she has an eight-year deal with producers 20th Century Fox -- unlike seven -- year contracts for creator/producer Chris Carter and co-star David Duchovny (Fox Mulder) -- and could be forced to continue without them, Gillian responds carefully. "I do, but I will not be doing an eighth season," she says.
"Seeing how the seasons have progressed, and seeing where we all are in our lives and in the life of the show as a whole, it makes sense to me that we've done our best years -- and I hope that it makes sense to others. We've done the best we can do, and we should be proud of what we've done. Everybody's attention is starting to wax and wane away from the central focus. The most beneficial thing for the series, to keep it in good form, is to go out on a high while we have the strength and the commitment to do it."
Az én véleményem szerint nem lesz 8. szezon, és szerintem mindent elrontanának azzal, ha lenne.
Egyszerűen már nem tudnak újat mutatni, és odaát már mindenki visszasírja a "régi szép időket", szóval az új részek valószínűleg nem valami meggyőzőek.
Éppen ezért nagyon félek attól, hogy a FOX nem fog csak úgy lemondani a legnépszerűbb sorozatáról: jól megtömi pénzzel DD-t és GA-t, Chris Carter meg úgyis szívesen csinálná tovább.
Én már tényleg csak Gillian-ben bízom, mert úgy látszik neki van a legkevesebb kedve a folytatáshoz. (Igaz, David nem is nagyon nyilatkozik ezügyben)
Kedves Locutus,
Ha mar ilyen jolinformalt vagy, igazan szolhatnal arrol par szot, hogy mit tudsz a sorozat vegerol. Mert ugye most nagyon ugy nez ki hogy Gillian Anderson semmi penzert nem vallalna a Season 8-at, Carter pedig azt mondta hogy Duchovny es Anderson nelkul nem folytatja.
Lehet ennel tobbet tudni?
Illetve, olvastam hogy emiatt ugye a Season 7 befejezo resze amely majus vegere varhato, az utolso resz is lehet a teljes sorozatban. Esetleg egy masodik film?
Season 6 tenyleg jo lehet de sajnos a nemet tudasom nem az igazi, igy csak a Two Fathers/One Son duplat lattam (ami iszonyat jo volt).
Határozottan több humor, és ez engem boldoggá tesz. A finom kis önirónia volt ami miatt beleszerettem ebbe a sorozatba. Szerintem az, aki a kezdet kezdetétől fogva hűséges néző volt most kezdheti úgy érezni, személyreszólóan szórakoztatják. Határozottan kedvencemmé vált az S6, szerintem a legjobb, azért a "Rainking" volt.
Maradjatok a fórumon és jó szórakozást
Határozottan több humor, és ez engem boldoggá tesz. A finom kis önirónia volt ami miatt beleszerettem ebbe a sorozatba. Szerintem az, aki a kezdet kezdetétől fogva hűséges néző volt most kezdheti úgy érezni, személyreszólóan szórakoztatják. Határozottan kedvencemmé vált az S6, szerintem a legjobb, azért a "Rainking" volt.
Maradjatok a fórumon és jó szórakozást
Hát, lehet hogy igazad van. Nekem ezek a spoilerek mindig csak meghozták az étvágyamat. Más ha az ha szimplán tudsz róla mintha kontextusban látod a dolgot. Néha csalódás, néha kellemes meglepetés. Abban mindenképpen igazat kell adnom neked, hogy a meglepetés egy lényeges eleme a sorozatnak és csúnya dolog elrontani azok örömét, akik főképp erre utaznak.
Jó, hogy már nem vagyunk egyedül ebben a topic-ban :)
Van egy jó hírem azoknak, akik elmulasztottak megnézni, vagy felvenni egy (vagy több) részt a 4. szezonból, ugyanis az MTV2-n két hét múlva szombaton kezdődik az ismétlés. Hetente két rész lesz: szombaton, és vasárnap.
Csatlakozva az előttem szólóhoz, a 6. szezonban (Pro7) elég sok humoros rész volt. Nekem nagyon tetszett a Dreamland (dupla epizód, asszem 6X06-07). Szerintem ezek kifejezetten jót tesznek a sorozatnak, sőt nagy pozitívum, hogy egyszer kétszer még Scully mosolyát is láthatjuk :)).
A PRO7-en nézem leginkább,átszoktam ide ínséges időkben.:)
Úgy vettem észre,több a humor mostanában,vagy tévedek?
Láttátok az utolsó részt?Brrr,gombák...nem megyek erdőbe...:)))
Két listára vagyok feliratkozva (neveik rövidítései: coogdd és odd), ezek szerintem elég jók. Persze én is döntöttem már úgy egy levlistával kapcsolatban, hogy ezt azért mégsem kéne.
A spoilerekkel kapcsolatban viszont én más véleményen vagyok: én ugyan eltűröm őket, mert egyszerűen akaratom ellenére is körülvesznek, viszont sokszor rossz érzés, hogy minden mozdulatot, beszólást ismerek, annak ellenére hogy először látok egy részt.
Hello, már maileztem neked (úgyértem most a válaszra választ) na jó akkor talán annak a társaságnak is része amiről a mailem szól (egy nap elévülési idő minden üzenetre). Csak nem a LODD-re vagy feliratkozva. Ezt én is megtaláltam, de aztán a "talán mégse" kategóriába soroltam. Ha DD fan vagy írj egy kérdést az egy hét múlva készülő interjúba: www.usaweekend.com .
Mit problémázik mindenki a spoilerekkel? Sose azért figyeltem a sorozatot, mert nem tudtam mifog történni. Idiótaság.
Remélem még valahol találkozunk
Fenn vagyok jópár X-akták- de főleg DD-levlistán. :-)
Egyébként a Mikulásos rémhír már megcáfolódott, de úgy látszik Samantha már nem zavar több vizet a sztori szempontjából. (pontosabban ezt nem fejteném ki, mert spoiler)