Keresés

Részletes keresés

Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 149
Lehet, hogy itt van, de elég sokat TV-ztem (a negyediken:)), és nem láttam. De az is lehet, hogy csak azért nem jött ki, mert tudja, hogy nem vagy itt:)))))
Előzmény: clairvoyance (147)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 148
A filmet fel tudják venni? Ha későn van az időpont, akkor jövő szerda is jó (valamikor éjfél előt lesz), vagy jövő vasárnap!!! Nehogy lemaradjon a film eleje:-)))

Mondd meg a "szh"-nek, hogy .......
Szóval, izé

Jajjj, tűhegyes fekete vénám :-)))))))))))))))

Szóval mondd meg neki,m hogy..

ÚŐŐŐŐ..

Nyomozd ki, hogy van-e barátja.. (Nem én vagyok kiváncsi rá)...
Meg izé..

Szóval mondd meg, hogy........

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 147
Szerintem visszament. :-)
Vagy otthon maradt, mert búsul miattam. :-))
Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 146
Nem láttam, szerintem ő sem jött vissza.
Előzmény: clairvoyance (145)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.25 0 0 145
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!

Hogy van "Szombathely"? Látta valaki? INFOKAT!!! Nem bírom... :-(((((((((((((((((((

The EMPEROR Creative Commons License 2000.10.25 0 0 144
Főszerkesztői Üzenet: a nyúzpépör komplett lett. Az ezután jövő anyagok mán a következő számba mennek belefele.
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.10.25 0 0 143
Ezért mondtam, hogy "Jegeljük...". 1éb3216St (egyébként:) sztahanovista lettél, vagy Győrből írsz?
Előzmény: Leea (142)
Leea Creative Commons License 2000.10.25 0 0 142
"De melyik lenne az a tanszék, amelyik csak úgy szívjóságból ad egy gépet?" Nem akarok beleszólni, de ezt már mintha említettem volna:))
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (141)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.10.25 0 0 141
Lehet, nem voltam elég világos... L-nézést. De amikor az a tanszék nyitva van, akkor mindenképpen használhatjuk a gépet. Ott nincs olyan, hogy valami lamer leül passziánszozni (mert otthon felejtette a pakli kártyát és már nagyon unatkozik...), nekünk meg menni kell. Most egy lagymatag rémítgetés következik, de mi lesz a Neptun-időszakban?!
Naszóval. Ennyi lenne a javaslatom összes értelme és a mellette szóló érvek összessége. De melyik lenne az a tanszék, amelyik csak úgy szívjóságból ad egy gépet? Jegeljük...
Előzmény: Leea (136)
Leea Creative Commons License 2000.10.24 0 0 140
Valamit nagyon elnézhettél... Ugyanis nem vitatkozunk (legalábbis szerintem:)
Előzmény: The EMPEROR (139)
The EMPEROR Creative Commons License 2000.10.24 0 0 139
Aranyos ..............*-m!

(*: a közszájon forgó nevek bárakármelyike behelyettesíthető...)

Sz'al mi lenne, ha versben vitatkoznátok? Új DZSIHAD-anyag még úgysincs...

REBÉLY!!!

Előzmény: Leea (138)
Leea Creative Commons License 2000.10.24 0 0 138
Irénke drága!:))))
Felvétel elintézve!
Egyébként:

"Szombathely szép állomás,
......."

A köznyelven forgó sorok közül válaszd ki a SZÁMODRA megfelelőt!!!!!:)))))))

Előzmény: clairvoyance (137)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.22 0 0 137
Hey, Leea suttyó (szóval Gizike drága :-)) !!!

Ha meg tudnád nekem tenni és felvetetnéd pénteken az Amerikai História X-et (HBO, valamikor hajnali 2 !! után) egy üres kazira (persze ha visszamegyek, kifizetem az árát), akkor nagyon megköszönném...

Különben

Szombathely szép állomás...
Szombathely szép állomás!!!

Előzmény: Leea (136)
Leea Creative Commons License 2000.10.20 0 0 136
Nem akarok Veled vitatkozni - ugyanis enyhe lefolyású vitaallergiában szenvedek -, de azt a gépet is csak akkor tudnánk használni, ha az adott tanszék nyitva. Egyébként csütörtökön szinte egész délután az újság lett szerkesztve (szép magyarosan:), kivéve a kajaszünetet!
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (135)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.10.20 0 0 135
Igazad van. De! Azt a gépet legalább tudnánk hazsnálni, és nem lennénk azok kényének-kedvének kiszolgáltatva, akik éppen az agyukat akarják zsugorítani mindenféle videójátékkal. Jobb lenne, mint ami most van, pl. ez a hét egyszerűen pocsék volt (ezért nem mentem hozzzátok pl. csütörtökön [de ebbe már ne magyarázz bele semmit!:*] ) ebből a szempontból, nem?
Előzmény: Leea (133)
Tuxi Creative Commons License 2000.10.20 0 0 134
Sziasztok!
Egy kisregényt szeretnék ajánlani nektek, amely az interneten található számtalan dokumentum, szleng, fazon, történet, érzés alapján készült.
Versnek túl hosszú, de ahhoz elég rövid, hogy még a monitorról is olvasható legyen.
Itt találjátok:

sophia.pte.hu/tukora

Köszi, és bocs az önreklámért.

Leea Creative Commons License 2000.10.20 0 0 133
Szerintem tanszék "kölcsön" nem adna gépet, márpedig rajtunk csak az segítene. Ha meg használhatnánk a gépet az adott tanszéken, akkor megint csak időhöz lennénk kötve. Itt csak egy külön bejáratú gép lehetne megoldás, méghozzá olyan ami bármikor rendelkezésre áll, ha használni akarjuk...
Előzmény: ForestGoku (132)
ForestGoku Creative Commons License 2000.10.20 0 0 132
A lapzártát tényleg be kéne tartani pontosan.
Talán valamelyik tanszékkel lehetne egyeztetni számítógép ügyben.
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (131)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.10.19 0 0 131
Ja. Ha mindenki betartaná a tartalmi lapzártát, akkor utána egy hét alatt össze lehetett volna dobni a cuccost. De mindig akadtak, akik hoztak még egy verset, képet, ... Szóval, ez az újság már önálló elkúródási stratégiával rendelkezik.
De amennyire a HÖK támogat minket, örüljünk, hogy ennyit sikerült elérnünk. Mindegyik másik egyetemi lapnak van saját, külön bejáratú számítógépe. Ez itt az igazi gond, szerintem. Kérni kéne valamelyik egyetemi szevezettől. Beszéljük meg!
Előzmény: Leea (130)
Leea Creative Commons License 2000.10.19 0 0 130
Mint azt már tegnap is elmondtam: Léteznek külső körülmények is, lásd: foglalt gép.
Előzmény: clairvoyance (129)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.18 0 0 129
Mi mást???
Talán azt, hogy ha a "tiszteletreméltó" főszerkesztő úr felrendeli a kollégákat (lásd: Bert) egy bizonyos időpontra a szerkesztőségbe, akkor elvárható, hogy ne filmnézés legyen helyette, hanem ÚJSÁGSZERKESZTÉS!!! Vagy előbb kell gondolkozni és más időpontot megbeszélni, nem??? Korántsem kész az az újság még!!
Leea Creative Commons License 2000.10.18 0 0 128
Mar megvolt a lapzarta, nem? Mi mast tehetnenk meg az IB erdekeben jelenleg:))))
Előzmény: Bert Mikhael Tanen (127)
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.10.18 0 0 127
Suttyók!

Most akkor mi farkasember legyen? Gyüjjön ma össze GK-ra, aki akar még valamit tenni az IB érdekében, LEFT?
Előzmény: clairvoyance (126)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.17 0 0 126
Hey, Forest!

Nemsokára kijön az új számunk!

Leea Creative Commons License 2000.10.17 0 0 125
Ha ilyen szavak jutnak eszedbe, ajánlom a Puttonygejzír nevű topicot:)))) Egyébként tényleg, mi ez a pangás??
Előzmény: ForestGoku (123)
The EMPEROR Creative Commons License 2000.10.17 0 0 124
Nekem meg csak ilyenek:
REBÉLYGARAJETTŐPARATTY...
Jó kis szó, mi?
Előzmény: ForestGoku (123)
ForestGoku Creative Commons License 2000.10.17 0 0 123
kicsit pangás van.

lapátkerékkötőfékszárnyasbetétkezelő

mostanában ilyen szavak jutnak az eszembe

nadrágzsebkésköszörűkőfaragó

ForestGoku Creative Commons License 2000.10.11 0 0 122
Uh, kicsit lemaradtam.
Igen az esetleges helyesírási hibák a véletlen művei, nem részei az alkotás(ok)nak, kijavításuk, eltüntetésük számomra helyeslendő cselekedetek.
Előzmény: Gellner (118)
The EMPEROR Creative Commons License 2000.10.10 0 0 121
LÓ REGGELT, Soan, itt a Főszerkesztő Bácsi!
Tetszik ez a vers, úgyhogy akár az újságba is bele lehetne tenni, persze csak ha beleegyezel. Lenne bátorságod közzétenni, akár álnéven?
Bert Mikhael Tanen Creative Commons License 2000.10.10 0 0 120
Nos, ez csak egy szerény értelmi képességű medvebocs magánvéleménye, de szerintem igen. Van még hova fejlődnöd, mint nekünk (csak a saját nevemben beszélhetek, O.K.), de a költői valóságlátás- és kifejezésmód nagyon tetszik és ígéretes. a válasz

IGEN

, érdemes.
Előzmény: Soan (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!