Lehet, hogy itt van, de elég sokat TV-ztem (a negyediken:)), és nem láttam. De az is lehet, hogy csak azért nem jött ki, mert tudja, hogy nem vagy itt:)))))
A filmet fel tudják venni? Ha későn van az időpont, akkor jövő szerda is jó (valamikor éjfél előt lesz), vagy jövő vasárnap!!! Nehogy lemaradjon a film eleje:-)))
Mondd meg a "szh"-nek, hogy .......
Szóval, izé
Jajjj, tűhegyes fekete vénám :-)))))))))))))))
Szóval mondd meg neki,m hogy..
ÚŐŐŐŐ..
Nyomozd ki, hogy van-e barátja.. (Nem én vagyok kiváncsi rá)...
Meg izé..
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás... Szombathely szép állomás!!!
Hogy van "Szombathely"? Látta valaki? INFOKAT!!! Nem bírom... :-(((((((((((((((((((
Lehet, nem voltam elég világos... L-nézést. De amikor az a tanszék nyitva van, akkor mindenképpen használhatjuk a gépet. Ott nincs olyan, hogy valami lamer leül passziánszozni (mert otthon felejtette a pakli kártyát és már nagyon unatkozik...), nekünk meg menni kell. Most egy lagymatag rémítgetés következik, de mi lesz a Neptun-időszakban?!
Naszóval. Ennyi lenne a javaslatom összes értelme és a mellette szóló érvek összessége. De melyik lenne az a tanszék, amelyik csak úgy szívjóságból ad egy gépet? Jegeljük...
Ha meg tudnád nekem tenni és felvetetnéd pénteken az Amerikai História X-et (HBO, valamikor hajnali 2 !! után) egy üres kazira (persze ha visszamegyek, kifizetem az árát), akkor nagyon megköszönném...
Különben
Szombathely szép állomás...
Szombathely szép állomás!!!
Nem akarok Veled vitatkozni - ugyanis enyhe lefolyású vitaallergiában szenvedek -, de azt a gépet is csak akkor tudnánk használni, ha az adott tanszék nyitva. Egyébként csütörtökön szinte egész délután az újság lett szerkesztve (szép magyarosan:), kivéve a kajaszünetet!
Igazad van. De! Azt a gépet legalább tudnánk hazsnálni, és nem lennénk azok kényének-kedvének kiszolgáltatva, akik éppen az agyukat akarják zsugorítani mindenféle videójátékkal. Jobb lenne, mint ami most van, pl. ez a hét egyszerűen pocsék volt (ezért nem mentem hozzzátok pl. csütörtökön [de ebbe már ne magyarázz bele semmit!:*] ) ebből a szempontból, nem?
Sziasztok!
Egy kisregényt szeretnék ajánlani nektek, amely az interneten található számtalan dokumentum, szleng, fazon, történet, érzés alapján készült.
Versnek túl hosszú, de ahhoz elég rövid, hogy még a monitorról is olvasható legyen.
Itt találjátok:
Szerintem tanszék "kölcsön" nem adna gépet, márpedig rajtunk csak az segítene. Ha meg használhatnánk a gépet az adott tanszéken, akkor megint csak időhöz lennénk kötve. Itt csak egy külön bejáratú gép lehetne megoldás, méghozzá olyan ami bármikor rendelkezésre áll, ha használni akarjuk...
Ja. Ha mindenki betartaná a tartalmi lapzártát, akkor utána egy hét alatt össze lehetett volna dobni a cuccost. De mindig akadtak, akik hoztak még egy verset, képet, ... Szóval, ez az újság már önálló elkúródási stratégiával rendelkezik.
De amennyire a HÖK támogat minket, örüljünk, hogy ennyit sikerült elérnünk. Mindegyik másik egyetemi lapnak van saját, külön bejáratú számítógépe. Ez itt az igazi gond, szerintem. Kérni kéne valamelyik egyetemi szevezettől. Beszéljük meg!
Mi mást???
Talán azt, hogy ha a "tiszteletreméltó" főszerkesztő úr felrendeli a kollégákat (lásd: Bert) egy bizonyos időpontra a szerkesztőségbe, akkor elvárható, hogy ne filmnézés legyen helyette, hanem ÚJSÁGSZERKESZTÉS!!! Vagy előbb kell gondolkozni és más időpontot megbeszélni, nem??? Korántsem kész az az újság még!!
Uh, kicsit lemaradtam.
Igen az esetleges helyesírási hibák a véletlen művei, nem részei az alkotás(ok)nak, kijavításuk, eltüntetésük számomra helyeslendő cselekedetek.
LÓ REGGELT, Soan, itt a Főszerkesztő Bácsi!
Tetszik ez a vers, úgyhogy akár az újságba is bele lehetne tenni, persze csak ha beleegyezel. Lenne bátorságod közzétenni, akár álnéven?
Nos, ez csak egy szerény értelmi képességű medvebocs magánvéleménye, de szerintem igen. Van még hova fejlődnöd, mint nekünk (csak a saját nevemben beszélhetek, O.K.), de a költői valóságlátás- és kifejezésmód nagyon tetszik és ígéretes. a válasz