miért bántanál meg?:D sztem sem jó ez még igy, de hidd el még 1szer 2szer megpróbálom és teljesen jó lesz. sosem csináltam még ilyen hatást. elsőre sztem senkinek sem sikerül, és amugy sem túl egyszerű.
Mosonmagyaróváron amugyis van egy csomó fényező, és abból 2-3 fülkés, a többi kamrás. a lényeg hogy igényes legyen az ember a munkájára.és hogy úgy csinálja meg h neki is tetszen.
Neked idomok nélkül kellene járnod, te kétkerekű predátor.
Amúgy meg én azt a 40e magyar valutát inkább félreteszem akkorra, mikor beszarik valami a motorban. Amúgy is jó állapotú a kasztnim.
Alex: Szerintem egy leonardon a frontról készült képed, az a szegecses féme elég rond. Ne haragudj, remélem nem bántottalak meg. Habár úgyis levakarod.
Üdv! Miért lenne matt? nem bázikus festékel dolgozok hanem akrilal.Az meg száradás után fényes marad.Én is bejáratos vagyok egy jó pár festék nagykerbe szoval rendi vagy h segiteni probálsz ,de nem kell köszi.Sikens festék elég jó minöség.Remélem jól iróm :-).Vagy ha olcsobbat akorok akkor Body termék családból is választhatok és még ezen kivül 20 festék gyártó közül.Lakozás annyiból jobb ha karcolodik akkor csak polir kell vagy ha nem segit akkor bele kell ködölni lakkal és ujra polirozni.De a fene akar annyit bajlodni vele.Meg ugy is tudom h jövöre ujra kell ismét festenem.Nálam kopik a motor rendesen.Idén is volt karambolom.Akor én járok vele erdőn mezőn járdán lépcsőn ahol elmegy a motor én közlekedek vele.De ne higyétek na képzelen h nézhet ki akkor.Ami kell a motornak megkapja és nem az van jaj jó ez még elmegy.CSere és kész meg tovább.Üdv
de miért nem lakkozod? szeretnéd hogy matt legyen?
amugy tudok neked küldeni anyagot. matt lakkot is akár. relativ olcsón.
én az enyémet ilyen fémes hatásúra akarom festeni. próbálkoztam is az első idomon. de majd ezt lecsiszolom aztán megcsinálom újra. nem ez lesz a végleges.
Üdv! Jó persze egyértelmű h kelenek szerszámok.Ami nekem megvan mivel én szerviz vagyok ezel nincsen is baj.Csak a kezem nem birja az oldószereket igy én ezért nem foglalkozók vele ugy komolyabban.Néha néha fényezek egyet egyet azt annyi.Meg én ráérek unalmas perceimben akár napokig is szőszőlni egy egy fázisal nem rohanok sehová. Üdv
ja és akkor a 3-4 dl festék mondjuk 8ezer ft. arra rájön, edző higitó lakk. esetleg ha valami elvan repedve azt meghegeszteni, csiszolópapirok. a fényező anyagköltsége is legalább egy 20as mikor elkér 30-40ezret.
hello! ugy festeném le hogy én ezzel foglalkozom. mondhatni profi szinten. airbrush, csíkhúzás, sima fényezés stb. saját keverő rendszerem is van. szinkártyákkal, mindennel. sztem egy robit le lehet fújni 3dl-ből (oldószeres esetén). attól függ vizes bázisú vagy oldószeres festéket használsz-e. és valóban, az előkészítés nagyon sokat számít. egy jól előkészített alap mindennek a kiindulási pontja. ha meg megnézed a Leo-t 30-40ezer Ft, és valszeg akkor még az egyik legolcsóbb helyet is találtad meg.
Hát én is megcsinálnám , de inkább szakemberre bízom , meghát nincs is cuccom , hely . Amit idáig festettünk cimborámnál csináltuk , neki volt kompre , szórópisztoly stb . De viszont CSISZOLNI NAGYON UTÁLOK . Ez sokat nyom a latba .
Üdv! Na igen nem olcsó egy motor festés.De 4deciből már simán le lehet fujni a motort.Nekem ilyen hülye lilás kék fényezésem van gyárilag.6e mondtak a festékre a többi segéd anyagrol most nem beszélek.Nekem sajnos a kezem nem birja a higitot igy ezért utálok festeni.Pedig jó moka. Üdv
Látom előjött a festés téma . Ma kérdeztem egy fényező urat , hogy mibe fáj egy robogó fullos fényezése , és hát bejött amire számítottam ... 30-40e a komplett .
Úgyhogy most pénzgyűjtés van meghatározva . Márciusig össze kell szedni a gempát , hogy össze tudjam rakni . Különben járhatok idomok nélkül .
E30-ban nem volt olyan egyszerű. Elvágtam a gyári testet és ráhekkeltem az E39-ét foncsorral együtt. A gyári megvakult foncsorokkal nem érdemes vacakolni, de így világít is, mint atom: