A Drakulás csapatbajnokság már lement, oda már nem tudsz. Most IPB-s csapatbajnokság szerveződik, 3 fős csapat kell, beszéld le akivel lenni akarsz, a csapatkapitány pedig nevezzen ahogy az IPB fórumon le van írva.
Már megoldottam a problémát, tehát tudok játszani.... Nagyon tetszik a rendszer, hogy milyen gyorsan be tud tölteni a ParadiseP-hoz képest... Thomas egyébként nincs még csapatom
Itt nem lesz baj! Sign és Pillangó csupán azt kérte, hogy ne ott, hanem máshol menjen az OFF, teljesen jogosan! Azt hiszem, ez teljesült is cm jóvoltából! :)
a draculáwal kapcsolatosan: elsőre nekem ment, de másodikra nem. Wárni kell rá sztem! picit, hogy észhez térjenek a románok. ;) Fura ez a topik, Sign hazajön kapunk. ;))
Üdw!
u.i.: a wersennyel kapcs.: elkutam...AK vs KK nemjött semmi kiestem kb. 28-29 lettem. BOCSI MÉG1SZER!
Draculára, hogy tudok regisztrálni, mindent kitöltök hibátlanra és kiírja, hogy a megadott IP cím nem az aktuális országból való.... :S Pedig megcsináltam mind3 országra tehát Angol, Román, és Magyarra... de nem engedi hogy beregisztráljak... :S Egyébként Inviteles kapcsolattal rendelkezem, modemen keresztül érkezik a jel, amit a router szétoszt, hogy tudjon az egész család netezni.... Köszönöm szépen előre is a segítséget
Tudom ajánlani a Partypokert, itt naponta 8 - 10 freeroll indul, a bet365 - öt, napi 5 freeroll, a Pacific pókert, napi 5-8 freeroll indul (itt 3 $ indulópénzt is adnak). a bwin - t napi 5 - 8 freeroll indul. Nekem 2 havi laza játékkal 106 $ jött össze a Partypokeron, 35 $ a bwinen, a másik kettőt egy hete kezdtem, már pár cent nyereség is van. A pénzt én moneybookers számlára fogom utaltatni a jövő héten.moneybookers
thx. Ezeket nagyjából vágom. Akkor sok új nincs a Nap alatt, csinálni kell, azt kész. Azért, lehet, hogy néha betalállak egy-két kérdéssel, ha nem gáz.
1.poker oldalak ,ahol aránylag jo ingyenes versenyek vannak. -chilli poker.minden nap van freeroll magyar este 7től 200 fővel/50 dolláros/sietni kell a regisztrácioval mert meg szokott telni hamar.van ott 100 as freeroll is,de ott azonnal kell regisztrálni,mert az még gyorsabban megtelik. -dracula poker.óránként vannak ingyenes versenyek .mondjuk én nekem nem nagyo jött be a dracula. -celebpoker.kedvencem.napi 12 ingyenes van 20 euros.300 körüli indulóval.most egy kicsit nehezítettek mert csak az első 10 fizet,viszont mindig sok a sitoutos.ha már van cashed és játszottál pár partit akkor tudsz indulni a 150es 300as 250es freerollokon is.a hétköznaponként este fél kilenckor induló 150es és 300ason 100an indulnak és 20 fizet.az már megéri.
2.pokerstrategy oldalán ha regizel akkor adnak 50 dollárt amit feltehesz egy olyan oldalra amelyik tetszik neked.csak egy teszted kell kitöltened.javaslom hogy vagy a titánra kérdd/olyan mint a chilli/,vagy a full tiltre.ott jo versenyek vannak meg sokan is vannak.én pl multkor egy asztalnál ültem matusovval és huckleberry s.-el.én pl a kezdő 50ből 1000 i mentem fel.nyertem egy 10 dolláros versenyt 850 dollárért.ja és megnézheted hogy játszik phil ivey is.
Én is szeretnék elkezdeni pénzben játszani, de természetesen a lehető legkisebb befektetéssel. Magyarul utalni nem nagyon akrnék, inkább freeroll-ok. Kérdésem: hol érdemes elkezdeni a gyűjtögetést? Melyik termenek milyen sajátosságai vannak, amiket érdemes tudni, stb. Még egy fontos dolog: melyik banknál kell nyitni számlát ahhoz, hogy biztosan megkapjam a stexet (és ha esetleg úgy döntök, akkor mondjuk be is áldoznék pár 10k-t), akkor hol tegyem, vagy hol ne? Hallottam, olvastam olyanról, hogy egyes bankok nem is engedik a virtuális játéktermek felé az utalásokat és viszont sem megy.
Plíz, adjatok egy-két ténylegesen használható ötletet! Köszi,
Tessék bekedvencelni a topicot, és ezentúl itt is tartózkodjanak a kollégák! A másik topicot hagyjuk meg a bajnokságnak, illetve a kupának... Valamint az ezzel kapcsolatos felhívásoknak, meccsbejelentéseknek... Így az ott történteket jól nyomon lehet követni, főleg így a szabadságok idején. Ha valaki visszajön pl. egy hetes nyaralásából többszáz hsz-t. olvashat vissza:))
A drakulaholdemen mi lett a csapatunkkal??? Én a 11.lettem tegnap.
Ott ez volt az első játékom, és nem tudok játszani... Van 1500 játékpénzem, de nem enged beülni sehová! Teendő?