Ugye az teljességgel elképzelhetetlen, hogy egy anya a gyerekét pici kora óta totális lelki terrorban tartja. Az az anya, aki erre képes, eléggé meg tudja nyomorítani a gyerekét az élete során. Nem így véled? És miért ne lehetne egy 150 kilós anya szemben egy 60 kilós vékony fiúval?
De ugye ellen kellet volna állni és elköltözni. A bántalmazott nőnek erre sosincs lehetősége, és ha kiejti valaki a száján, hogy tehetett volna ő is a sanyarú sorsa ellen, akkor áldozathibáztat. Érdekes.
Hát azért, amiért a megvert nők. Nem volt hová mennie, egyedül nem tudta volna fenntartani magát, esetleg közös volt a ház. Érdekes, hogy ha férfi az áldozat akkor miért nem költözött el a jó francba...
Én az origón olvastam ezt az anya-fia vérfertőző kapcsolatot. Hát mit mondjak, nagyon hiteles hírforrás a falu szája.
Azon kívül, nem tudom felfogni, hogy felnőtt (férfi)ember hogyan mehet bele, hogy az anyját ....gassa, csak mert "olcsó", meg mert az anyja azt mondja neki. Ha ez igaz, ez a férfi is egy hulladék. Meg az anyja is, HA tényleg úgy volt.
Csupán arra szerettem volna rámutatni, hogy vannak olyan hölgyek aki szó szerint rátelepszenek a gyerekükre, - afféle anya pici fia - és erősen önállótlanságra nevelik már kicsi kora óta. Egészségtelen.
"Továbbá : miért nem költözött el a jó büdös francba ?!"
Mert annyi pénz sem maradt nála amennyivel az első havi bért és a kauciót kifizethette volna. A kedves mama minden fizetését elszedte.
A nyilatkozat anyagiakra vonatkozó infóiból szépen lejön a mámi pénzéhsége. (-ne költs nőre, inkább add ide-)
"Azt mondta neki az édesanyja, hogy nem kell neki nő, mert az csak viszi a pénzt, ő biztosítja neki a nemi életet, és akkor a vagyon, a pénz megmarad–"
Nyilván szellemileg olyannyira visszamaradott , hogy nem tudott ellenállni az anyai vonzerőnek . De eccercsak' megvilágosodott , csak éppen kés volt a kezében ....
Elmebeteg állatok voltak ők mindketten a jóédesanyjával' együtt .
Ilyet honnan tudhat egy idegen ? Még ha akármilyen jó viszonyban is voltak . Ha ezért ölte meg az anyját , akkor tisztában volt a kapcsolat rémségével . Kibeszélte volna ?
Továbbá : miért nem költözött el a jó büdös francba ?!